نوشته شده توسط : رزمنده
گفت‌وگوي تلفني موسوي با مأمور ارشد سيا
 
 
يك روز قبل از فراخوان 25 بهمن
 
 

 

حجت الاسلام عليرضا سليمي نماينده مردم محلات در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس با اشاره به اقدامات روز گذشته فتنه‌گران كه با شهادت جواني نيز همراه بوده است، اظهار داشت: فراخوان موسوي و كروبي براي حضور فتنه‌گران در خيابان‌هاي تهران اقدام عليه امنيت ملي است و نمي‌توان از كنار اين گونه اقدامات به سادگي عبور كرد.


وي با بيان اينكه آمريكا و رژيم صهيونيستي در حوادث روز گذشته به طور مستقيم دخالت كرده‌اند، افزود: اسنادي موجود است كه حكايت مي‌كند يك روز قبل از فراخوان موسوي براي راهپيمايي، يكي از مأموران ارشد سازمان سيا با وي تلفني گفت‌و‌گو كرده است.

اين نماينده مجلس گفت‌وگوي تلفني ميرحسين موسوي با مأمور ارشد سازمان سيا (CIA) را جاسوسي توصيف كرد و از دستگاه اطلاعاتي و امنيتي كشورمان خواست نسبت به اين موضوع به افكار عمومي پاسخگو باشند.

 


 

 

 

 

اولتيماتوم محسن رضائي به سران فتنه:
 
فقط تا امشب وقت داريد


alt

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تایید حرکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محکومیت شدید سران فتنه، از دوستان انقلاب خواست از تماشاچی بودن خارج شوند زیرا امروز وقت سکوت کردن نیست.
به گزارش خبرستان محسن رضایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: خواص، نیروهای انقلاب و دوستانی که عنوان می کنند ما جزو نظام جمهوری اسلامی هستیم امروز باید با قدرت به صحنه بیایند.
وی گفت: درست است که حادثه دیروز کوچک بود اما می تواند موجب برکت و تقویت نظام و رهبری شود.
رضایی با بیان اینکه حوادث دیروز در برخی نقاط تهران از نظر حجم اغتشاشگران خیلی مهم نبود، گفت: آنچه مهم است اینست که آمریکا کار شتابزده ای انجام داد و قصد داشت با شبیه سازی محیط اجتماعی و سیاسی ایران با مصر نشان دهد که محیط ایران نیز مانند مصر است و همانگونه که مردم مصر علیه دیکتاتور این کشور قیام کردند مردم کشورمان نیز مشابه آنان هستند.
وی با بیان اینکه چند اشکال اساسی به این مسئله وارد است، افزود: نخستین اشکال اینست که دو سه روز قبل مردم ایران با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن وفاداری خود را به امام راحل و جمهوری اسلامی نشان دادند.
رضایی، دومین اشتباه آمریکایی ها را برخورد منافقانه کلینتون دانست و افزود: وزیر خارجه آمریکا نه فقط الان بلکه در گذشته نیز به حوادث انگلیس و فرانسه اشاره ای نکرد.
وی گفت: مردم انگلیس علیه دولت تظاهرات کردند و تعداد زیادی از دانشجویان را دستگیر کردند و تعدادی نیز کشته شدند اما آمریکایی ها از نقض حقوق بشر صحبت نکردند.
رضایی افزود: در فرانسه نیز در چهار پنج سال گذشته صدها هزار نفر از مردم این کشور تظاهرات کردند و در یکی از این حوادث که دو هفته به طول انجامید مردم ده هزار خودرو را به آتش کشیدند.
وی اضافه کرد: هیچگاه خانم کلینتون و سران آمریکا نگفتند که در این کشور نقض حقوق بشر شده است اما چند نفر اغتشاشگر که در خیابان های تهران به صحنه آمدند، آنان طرفدار حقوق بشر شدند.
دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به نمایندگی از نیروهای انقلاب می گویم که خانم کلینتون غلط کرده که این حرف را زده و در مسائل داخلی ایران دخالت کرده است و این تلاش مذبوحانه آمریکا به هیچ جا نمی رسد.
رضایی افزود: حادثه دیروز من را به یاد تظاهرات 25 خرداد سال 60 جبهه ملی علیه حکم قصاص و سخن امام خمینی (ره) انداخت که فرمودند:" اگر جبهه ملی تا امشب نگویند اشتباه کردیم، مرتدند و نظام می داند با آنان چکار کند".
وی گفت: به نظرم سران فتنه اگر تا امشب نگویند که با آمریکا و اغتشاشگران نیستیم، ملت ایران حق دارد آنان را زندانی و برخورد قاطع و جدی کند.
رضایی با بیان اینکه در ایران با کسی شوخی نداریم، افزود: قانون و عدالت محور اساسی حرکت ماست و از ابتدای انقلاب تاکنون مردم هم مشارکت و هم اعتراضات قانونی داشته اند.
دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به وزیر خارجه آمریکا افزود: کلینتون باید بداند که در ایران دمکراسی وجود دارد و جز چاقوکشان و بمب گذاران همگی در انتخابات شرکت کرده اند.
رضایی با بیان اینکه مگر بنی صدر ، گروههای دوم خرداد، مجلس ششم و دولت اصلاحات که روی کار آمدند جزو اصولگراها بودند؟ ، گفت: دمکراسی در ایران جدی است و تاکنون 30 انتخابات در این کشور برگزار شده است و هیچ کس این شبیه سازی سران آمریکا از حادثه ایران نسبت به مصر را قبول نمی کند.
وی افزود: برژینسکی چند روز قبل اعلام کرد دست پاچگی اوباما درحادثه مصر بیشتر از دست پاچگی کارتر درمقابل انقلاب اسلامی است و معنای این واقعیت این است که قیام اسلامی مردم مصر ضربه ای اساسی به آمریکا زده است
.


 

 

 

 

فرياد مرگ بر
 
موسوي، كروبي و خاتمي
 
 
در صحن علني مجلس طنين‌انداز شد


  علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در نطق آغاز جلسه علني خود با اشاره به نقش آمريكا در مخالفت با انقلاب مصر و نقش ايران در حمايت از اين انقلاب به دسيسه‌هاي جديد آمريكا براي ايجاد ناامني در كشور ايران و برپايي تظاهرات انحرافي 25 بهمن‌ماه توسط ايادي آنها اشاره كرد.

نمايندگان مجلس بعد از اين نطق لاريجاني با سر دادن فرياد مرگ بر آمريكا، مرگ بر اسرائيل، مرگ بر موسوي، مرگ بر كروبي و مرگ بر خاتمي تجمع غيرقانوني عده‌اي را در روز گذشته محكوم كردند.

نمايندگان مجلس بعد از اتمام نطق لاريجاني مقابل جايگاه هيئت رئيسه جمع شده و فرياد سر دادند كه: "موسوي، كروبي، اعدام بايد گردند " اين نمايندگان همچنين تاكيد كردند: "ما همه سرباز توئيم خامنه‌اي، گوش به فرمان توئيم خامنه‌اي " و "اي رهبر آزاده، آماده‌ايم آماده ".



 

 

 

هاشمی:اجرای ‌هدفمندی اجتناب‌ناپذير بود


رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به قانون هدفمندي يارانه‌ها، تأكيد كرد: اجراي اين طرح براي كشور اجتناب‌ناپذير بود، ولي مسوولان بايد تلاش كنند تا در مسير اجرا، شغل و همچنين حقوق كارگران و كارمندان و مزدبگيران با آسيب مواجه نشود.
 
به گزارش ايسنا، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني روز دوشنبه در ديدار اعضاي شركت‌كننده در سومين مجلس كارگري، نيروي كارگري را ستون فقرات هر جامعه‌اي عنوان كرد و گفت: كارگران همواره در مقاطع مبارزات قبل از انقلاب، دوران جنگ و سازندگي پشتيبان نظام جمهوري اسلامي بودند و هيچ‌گاه به غير از حق خود خواسته‌اي ديگر نداشتند.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تأكيد كرد: بايد مراقب بود كه كارخانه‌ها براي پرداخت هزينه‌هاي خود با مشكل روبرو نشوند و در اين مسير با تعطيلي، تعديل نيروي كار و يا عدم پرداخت به موقع حقوق كارگران درصدد جبران برآيند تا تبعات آن براي قشر كارگر مشكل‌آفرين شود.

وي ابتكار تأسيس مجلس كارگري را مثبت ارزيابي كرد و گفت: اميدوارم اين‌گونه تشكل‌ها بتوانند در جهت احقاق حقوق كارگران گام‌هاي مهمي بردارند.

در ابتداي اين ديدار عليرضا محجوب دبيركل خانه كارگر با ارائه گزارشي، روند تشكيل مجلس كارگري، دلايل و اهداف شكل‌گيري آن را تشريح كرد.


 

 

 

دل مشغولی جدید اسرائیل درباره ایران



پس از اعلام روابط عمومي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران براي حضور در آب‌هاي آزاد، مقامات رژيم صهيونيستي بشدت از اين رويداد نگران شده‌اند.


به گزارش فارس به نقل از روزنامه‌هاي صهيونيستي، سران رژيم صهيونيستي بشدت از اقدام اخير ارتش ايران در اعزام ناو جنگي به آب‌هاي آزاد ابراز نگراني كردند.

روزنامه يديعوت آحارونوت به نقل از يك مقام بلندپايه صهيونيست كه به هويت وي اشاره‌اي نكرد نوشت كه اقدام ايران براي اعزام كشتي‌هاي نظامي به درياي سرخ و از آنجا به درياي مديترانه، بخشي از برنامه كامل ايران براي تقويت نفوذ تهران و تاثير آن بر كشورهاي خاورميانه است.

اوايل ماه جاري (بهمن ماه) روابط عمومي نيروي دريايي ارتش در خبري از اعزام ناوگروه نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي به آب‌هاي آزاد (درياي مديترانه) با هدف تحكيم روابط دوستانه و اعلام پيام صلح و دوستي خبر داد. اين ناوگروه متشكل از ناو جمهوري اسلامي ايران خارك و ناوشكن جمهوري اسلامي ايران الوند است.

روزنامه القدس العربي با اشاره به اين خبر، نوشت: سياستمداران رژيم عبري با حمايت مطلق از رسانه‌هاي اسرائيلي كه هدف آن تخريب چهره انقلاب مردمي مصر است؛ انقلابي كه حسني مبارك را خلع كرد، اكنون به مسئله‌اي ديگه پرداخته‌اند كه تلاش مي‌كنند وانمود كنند كه ايران در تحولات اخير قاهره مداخله مي‌كند.

منابع صهيونيستي به يديعوت آحارونوت همچنين گفتند كه هدف ايران از اين اقدام ارسال پيام و اشاره‌هايي به كشورهاي اروپايي و آمريكاست مبني بر اين كه ايران هرگز حضور ناوگان غربي در خليج فارس را نمي‌پذيرد.

بر اساس اعلام روابط عمومي نيروي دريايي ارتش ايران، ناوگروه دوازدهم نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي در ادامه ماموريت خود وارد بندر جده عربستان سعودي شده است.

القدس العربي نوشت: روزنامه‌هاي اسرائيلي در ادامه با بيان اينكه ايران بر گذرگاه‌هاي خليج فارس كنترل كامل دارد، نوشتند كه ايران با اين اقدام خود قصد دارد پيامي براي غرب بفرستد كه محتواي آن اين است كه تهران در مقابل تشديد تحريمهاي اقتصادي كه غرب بر آن اعمال مي‌كند، دست روي دست نخواهد گذاشت و قدرت كافي و لازم دارد تا با هر گونه تعرض به كشتي‌هاي خود مقابله كند.

بنا بر اين گزارش، تحليلگران نظامي رژيم صهيونيستي مدعي شده‌اند كه اين اقدام ايران اقدامي تحريك‌آميز براي اسرائيل به شمار خواهد رفت.


 

 

 

 

جمع نشدن 10هزار نفر در تهرانِ 10
 
 
ميليوني پس از 10روز كري‌خواني و رفع دغدغه
 
 
در مورد بازداشت موسوي و كروبي


 

 

ماجراي روز دوشنبه 25 بهمن تهران نشان داد كه دغدغه برخي تصميم‌سازان در مورد تبعات بازداشت موسوي و كروبي و احتمال احياي مجدد بدنه اجتماعي جريان فتنه موضوعيت ندارد و با توجه به بازي علني اين دو نفر در پازل امريكا و رژيم صهيونيستي به‌ويژه در جريان سقوط حسني مبارك، اكنون بهترين زمان براي دستگيري و محاكمه اين افراد است.

سرانجام پس از 10 روز جوسازي و كري‌خواني سران و رسانه‌هاي جريان فتنه در مورد تجمع روز 25 بهمن، امروز در نهايت چند گروه بين 50 تا 100 نفري در خيابان‌هاي انقلاب و آزادي تهران حاضر شدند و حتي سرجمع عدد افرادي كه با اراده مشخص در اين محل حاضر شده بودند، در تهران با بيش از 10 ميليون جمعيت به 10 هزار نفر هم نرسيد.

اما بي‌رغبتي مردم تهران به فراخوان موسوي و كروبي آن‌قدر واضح بود كه حتي شبكه بي‌بي‌سي فارسي نيز كه با ذوق و شوق براي پوشش آن، سه ساعت زودتر از هر روز برنامه‌هايش را آغاز كرده بود، ساعاتي بعد از زبان حسين باستاني ناچار شد اعتراف كند كه تجمع امروز تهران فراگير نبوده و تنها در قالب گروه‌هاي محدود شكل گرفته است.

راهپيمايي مورد حمايت منافقين، گروهك ريگي، رضا ربع پهلوي، مقام‌هاي كاخ سفيد و رژيم صهيونيستي در حالي براي امروز برنامه‌ريزي شده بود كه طراحان آن دو هدف اصلي را مدنظر داشتند. آن‌ها از طرفي قصد داشتند كه تحولات اخير در كشورهاي افريقايي و منطقه را كه به‌دليل سيبل شدن متحدان اصلي امريكا و اسرائيل كاملاً‌ به ضرر آن‌ها است، سرشكن كنند ودر نتيجه به بهانه دفاع از مردم مصر و تونس كه (اتفاقاً‌ امروز تنها شعاري كه معدود فتنه‌گران سر ندادند، در حمايت از مردم مصر و تونس بود!)، متحدان كاخ سفيد را از كانون توجه و نفرت عمومي خارج كرده و نقطه ثقل توجه افكار عمومي دنيا را به ايران منتقل كنند. همچنين از طرف ديگر، به‌دنبل اين بودند كه با آگاهي از اينكه دولت به تجمع‌هاي ساختارشكنانه آنان كه برخلاف اصل 27 قانون اساسي هم بر خلاف مباني اسلام است و هم قيد بدون سلاح در آن رعايت نمي‌شود، پس از صادر نشدن مجوز، در ادامه پروژه هتك آبروي كشور، نظام سياسي ايران را مشابه كشورهايي با نظام ديكتاتوري مصر و تونس نمايش دهند.

با اين حال، حضور ايذايي گروه‌هاي چند ده نفره در برخي نقاط خيابان‌هاي آزادي و انقلاب تنها به اخلال در رفت‌وآمد مردم منجر شد و در حالي كه از ساعت 15 به بعد هر روز تهران به‌ويژه در مناطق مركزي شهر ترافيك خاصي را تجربه مي‌كند، امروز اين ترافيك چند برابر شد و شهروندان زيادي ناچار به پياده شدن از وسايل نقليه و پيمودن مسافت طولاني شدند.

همچنين دانشجويان معتقد به نظام در دانشگاه تهران پس از پايان مراسمي كه در دانشگاه داشتند، با حضور در مقابل سر در اصلي دانشگاه و در دست گرفتن پرچم‌هاي ياحسين(ع) و حمل تصاويري از امام راحل و رهبر انقلاب در كنار دانشجويان مؤمن ديگري كه از دانشگاه اميركبير به آن‌ها پيوستند، به سمت ميدان انقلاب حركت كردند و با سر دادن شعارهاي انقلابي، بساط جمع محدود فتنه‌گران را به‌هم زدند.

با اين حال،‌ بي‌رغبتي آشكار مردم تهران در همراهي با جريان فتنه نشان داد اين تصور در ميان برخي افراد كه بازداشت موسوي و كروبي ممكن است تبعات سنگيني داشته باشد و بنابراين، هنوز وقت محاكمه آن‌ها فرا نرسيده، درست نبوده و علي‌رغم تأخير در اين اقدام كه هزينه‌هاي زيادي نيز براي كشور داشته است، اكنون با توجه به همراهي واضح اين دو نفر با سياست‌هاي امريكا و رژيم صهيونيستي و ريزش تقريبا كامل بدنه اجتماعي فتنه،‌ در حال حاضر بهترين زمان براي محاكمه موسوي و كروبي است.

 

 

 

مجلس سراسر نفرت عليه سران فتنه؛
 
 شعار "كروبي و موسوي اعدام بايد گردنند " وكلاي ملت هنگام نطق حداد عادل


 

وكلاي ملت هنگام نطق حداد عادل شعار "كروبي و موسوي اعدام بايد گردنند " سر دادند.    


 

 

 

غلامعلي حداد عادل نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي طي نطقي فراخوان روز گذشته فتنه‌گران براي آشوب در خيابان‌ها را محكوم كرد.

هنگام نطق غلامعلي حداد عادل وكلاي ملت در حمايت از سخنان وي بار ديگر خشم و انزجار خود را از فتنه‌گران نشان دادند و با شعارهاي "مرگ بر موسوي و خاتمي و كروبي " و "كروبي و موسوي اعدام بايد گردنند "، خواستار محاكمه هر چه سريعتر عوامل فتنه شدند.

وكلاي ملت همچنين شعارهايي در حمايت از ولايت فقيه و رهبر انقلاب، سر دادند

 

 

 

این آقا دختر بود

 

بررسی تطبیقی تاکتیک های ضدانقلاب جدید و نفاق قدیم نشان از تشابه روش های به کار برده شده توسط گروه های معاند دارد.
به گزارش الف، تصاویر زیر به وضوح نشان می دهد که جریان فتنه چگونه به صورت تاکتیکی با تاکید بر جنسیت و دختر یا زن بودن تلاش دارد با عوامفریبی از احساسات مردم سوء استفاده کند. تاکتیک مذکور دقیقا مشابه تاکتیک های گروهک نفاق در آشوب های اول انقلاب است.
تصویر تبلیغات ضدانقلاب:
 



تصویر مربوط به دختر! مذکور:

 
گفتنی ست، قهرمان پولکی معاندان پس از مذاکره به پایین جرثقیل هدایت شد. پس از بازداشت اين فرد مشخص شد كه در اثر مصرف زياد مواد مخدر حالت طبيعي ندارد و با تطمیع مالی اقدام به انجام این حرکت کرده است.

 




 

 

 

 

 

نقش سفارت انگلیس در اغتشاشات ۲۵بهمن

 

 

عوامل سفارت انگلیس روز گذشته در اغتشاشات تهران نقش پررنگی داشتند.

 

به گزارش جوان آنلاین اعضا و عوامل وابسته به این سفارتخانه همچون اغتشاشات سال۸۸ نقش مهمی در درگیریهای پراکنده ۲۵بهمن داشتند. بنابراین گزارش عوامل وابسته به لانه جاسوسی انگلیس روز گذشته با ماشینهای پلاک سیاسی اقدام به فیلم برداری و عکس برداری از درون ماشینها می نمودند.

 

همچنین شنیده ها از تردد مشکوک برخی عوامل این سفارت در نقاط حادثه خیز دیروز تهران در ساعاتی قبل از اغتشاشات حکایت دارد.لازم به ذکر است در آشوبهای خرداد۸۸ "رسام"وابسته مطبوعاتی سفارت انگلیس در تهران پرده از دخالت این سفارتخانه در آن آشوبها برداشته بود.




 

 

 

 

انتقام سخت جنبش دانشجویی از موسوی و کروبی


عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور تاکید کرد که جنبش دانشجویی و دانشجویان کشور به خونخواهی دانشجوی شهید تجمعات غیرقانونی روزگذشته فتنه‌گران، انتقام سختی از موسوی و کروبی خواهند گرفت.

 


عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور تاکید کرد که جنبش دانشجویی و دانشجویان کشور به خونخواهی دانشجوی شهید تجمعات غیرقانونی روزگذشته فتنه‌گران، انتقام سختی از موسوی و کروبی خواهند گرفت.


سینا زعیم‌زاده دبیر سیاسی و عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور در گفت‌وگو با فارس، با تبریک و تسلیت درگذشت یک دانشجوی دانشگاه هنر در تجمعات غیرقانونی روز گذشته تهران به دست عوامل مزدور گروهک تروریستی منافقین اظهار داشت: جریانات معارض نظام علی‌رغم حمایت‌های بی‌چون و چرای قدرت‌های غربی از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی در روز گذشته(یکشنبه)، باز هم نتوانستند حرکتی را در داخل کشور ساماندهی کنند.

وی با اشاره به ناکامی عوامل فتنه در تجمعات غیرقانونی روز گذشته تهران افزود: عناصر منافقین، سلطنت‌طلبان، اراذل و اوباش و فتنه تلاش داشتند با برپایی تجمع غیرقانونی، خدشه‌ای را به چهره نظام جمهوری اسلامی به عنوان صادرکننده پیام انقلاب به تمام کشورهای منطقه و جهان وارد کنند که تمام برنامه‌های آنها با حضور به موقع مردم ناکام ماند.


عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور مهمترین علت ناکامی فتنه‌گران در روز گذشته را تعمیق نظام مردمسالاری دینی در کشور خواند و گفت: دیروز شاهد بودیم که تحرکات و اقدامات چند صد نفری فتنه‌گران در شهر 12 میلیونی تهران، توسط مردم انقلابی و همیشه در صحنه ناکام ماند.


زعیم‌زاده با بیان اینکه اتفاقات روز گذشته کار غرب را برای ادامه مذاکرات برای جمهوری اسلامی ایران دشوارتر کرد، یادآور شد: آمریکا و کشورهای غربی یک بار دیگر به صورت آشکارا از یک جریان مرده داخلی در کشور حمایت کرده و تلاش کردند این جریان فتنه‌گر را احیاء کنند.


وی در همین زمینه اضافه کرد: تمام این اقدامات برای این بود که وقفه‌ای در مسیر حرکت انقلابی مردم مصر و سایر کشورهای جهان ایجاد کنند اما تمام کشورهای غربی باید بدانند ایران تکیه‌گاه بی‌بدلیل تمام تحولات منطقه است.


دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور همچنین با بیان اینکه این اتفاقات یک بار دیگر لزوم محاکمه فوری و جدی سران فتنه به خصوص موسوی و کروبی را نمایان کرد که در روز گذشته خیانت‌های خود را به اوج رساندند.


زعیم‌زاده با بیان اینکه موسوی و کروبی در روز گذشته به عنوان عمله رژیم صهیونیستی در داخل کشور ایفای نقش کردند، تصریح کرد: خسارت‌های اندک ناشی از تجمعات غیرقانونی دیروز تهران و همچنین شهادت یک دانشجوی بی‌گناه در کشور نتیجه عمل همین افراد است.


وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: جنبش دانشجویی و دانشجویان کشور به خونخواهی این دانشجوی شهید انتقام سختی از موسوی و کروبی خواهند گرفت.


عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور با تاکید بر اینکه افرادی چون خاتمی و هاشمی نیز باید هر چه سریع‌تر مواضع خود را در قبال این اتفاقات روشن کنند، اظهار داشت: عدم موضع‌گیری این افراد روند بازگشت آنها به بدنه نظام و حاکمیت‌ را کند‌تر می‌کند.


زعیم‌زاده همچنین افزود: اگر هاشمی و خاتمی در قبال اتفاقات روز گذشته موضع روشن و درستی اتخاذ نکنند، جرمشان کمتر از کروبی و موسوی نیست.


وی در پایان با اشاره به جریان‌سازی‌ سایت‌های وابسته به این افراد در روز گذشته یادآور شد: هاشمی در نماز جمعه 26 تیر ماه فرمان آشوب در کشور را صادر کرد و اخیرا نیز سایت وی با انتشار فیلم این سخنان، به بازخوانی آن پرداخته بود، بنابراین لازم است که این افراد نیز در قبال اقدامات خود پاسخگو باشند وگرنه خون جوانانی چون شهید ژاله به پای آنها نیز نوشته خواهد شد.



 



:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 38
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 26 / 11 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
نسبت ولنتاین و فتنه

نسبت ولنتاین و فتنه مثل نسبت کبوتر با الاغ است

هر چه بالا و پائین کنیم ارتباط منطقی بین روز ولنتاین و فراخوان فتنه پیدا شود بعید به نظر می رسد به نتیجه برسیم یک احتمال این است که کروبی از خواب بیدار شده و با سابقه ای که از خوابهای کروبی وجود دارد روزها را جابه جا کرده و به جای اینکه برای 22 بهمن فراخوان بدهد برای 25 بهمن فراخوان داده است احتمال دیگری هم وجود دارد که موسوی تا { چیز چیز} گفتنش تمام شده از 22 بهمن گذشته و 25 بهمن رسیده یک احتمال دیگر این است که جریان فتنه از رنگ سبز خسته شده و به رنگ قرمز روی آورده است و می خواهد کمبود یار خود را با متوسل شدن به قرمز های عاشق پیشه جبران کند ، آخر سر پیری و معرکه گیری .

 


 

 

 

 

 

 

 

حسنی مبارک سرنگون شد

الله اکبر الله اکبر الله اکبر

امشب فریاد الله اکبر مردم ایران همراه با شادی زایدالوصفی انجام شد ، خبر سرنگونی حکومت دیکتاتوری حسنی مبارک فریادهای الله اکبر را به آسمان برد .

حسنی مبارک کسی که 30 سال بر کشوری ظالمانه حکومت کرد بالاخره با استقامت مردمی زجر کشیده و خسته از ظلم و تحقیر شده بخاطر همراهی حکومتشان با قاتلین مردم فلسطین سرنگون شد .

امشب آسمان جهان همچون 32 سال پیش که قدرت طاغوتی سلسله پهلوی سرنگون و حکومت اسلامی بپا شد انباشته از نور است امشب مادرانی که فرزندانشان بدست حکومت دیکتاتوری حسنی مبارک شهید شده بودند وجودشان انباشته از شادیست  امشب شب عزای جنایتکارترین حکومت جهان یعنی صهیونیستهاست.

امشب وعده الهی در کشور مصر تحق یافت و نرید ان نمن علی الذّین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین و نمكنّ لهم فی الارض و نری فرعون و هامان و جنودهما منهم ما كانوا یحذرون : و ما اراده كردیم به كسانی كه در روی زمین تضعیف شده اند نعمتی گران، ارزانی داریم و آنان را پیشوایان (راستین) و آنان را وارثان گردانیم. و به آنان در زمین اقتدار و منزلتی شایسته دهیم و از آنان به فرعون و هامان و سپاهیانش چیزی را كه از آن می هراسیدند، نشان می دهیم.

امشب وعده خدا تحقق یافت که وضع هیچ ملتی تغییر نمی کند مگر خودشان بخواهند ان الله لايغير ما بقوم حتي يغير ما بانفسهم

امشب مردم ما ثمره انقلاب بزرگشان را دیدند و فردا غوغایست در ایران بخاطر تخقق صدور انقلاب و محقق شدن وعده خداوند بزرگ.

 

خدایا شکر

 



:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 / 11 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

22 بهمن و ایجاد خط انحرافی فتنه‌گران

 

برخی افراد و گروه های فریب خورده و در رأس آنان سران فتنه‌گر، که خروج خود از خط انقلاب را به اثبات رسانده و خط آمریکا و استکبار را پیش گرفته اند، تلاش می کنند که به جای حضور در روز 22 بهمن، به یاد ماندنی ترین روز تاریخ یک صد ساله اخیر ایران، روز دیگری را به بهانه دفاع از قیام مردم کشورهای مصر، تونس و... به خیابان ها بیایند تا...

 
ملل نیوز به نقل از بولتن نیوز: در سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، روز جمعه 22 بهمن ماه 89، طیف های مختلف مردم و گروه های مختلف سیاسی، اعلام کرده اند که در راهپیمایی و بزرگداشت سالگرد انقلاب اسلامی حضور می یابند تا با دستاوردها و ارزش های انقلاب، رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی و نیز رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه ای تجدید میثاق کنند.
  
 
آن چه در سالگرد سی و دومین سالگرد انقلاب متفاوت از سال های قبل احساس می شود این نکته اساسی است که دو نسل بعد از انقلاب در کنار نسل انقلاب، که در سال های 56 و 57 در پیروزی انقلاب اثر گذار بوده اند با همان شور و حال روزهای انقلاب در خیابان های شهرهای مختلف کشور، و در تهران در میدان آزادی حاضر می شوند تا بار دیگر با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی تجدید پیمان کنند. در حقیت به تعبیر رهبری نسل جوان حاضر که دوران انقلاب و مبارزات آن را ندیده به همان اندازه‌ای به مبانی و مبادی انقلاب اسلامی التزام دارند که نسل اول انقلاب.
علاوه بر حضور نسل های مختلف، حضور گروه های سیاسی مختلف سیاسی در این مراسم باشکوه ملی و اسلامی و در کنار هم نیز حائز اهمیت است. اگر چه این گروه‌های سیاسی در مسائل جاری و روزمره زندگی اجتماعی  و سیاسی ممکن است با هم اختلاف نظراتی داشته باشند، اما همگان به نقطه‌ی عطف این روز بزرگ اذعان دارند.
 
 
 
 

همچنین تفاوت سی و دومین سالگرد انقلاب اسلامی با سال های قبل این نکته اساسی است که مردم ایران در حمایت از انقلاب و آرمان های اسلامی، انسان دوستانه و عدالت خواهانه مردم تونس، یمن، مصر و کشورهای مختلف اسلامی که گرفتار دیکتاتوری و رؤسای جمهور مادام العمر خود هستند، به صحنه می آیند تا پشتیبانی انقلاب و مردم ایران از انقلاب  این کشورها را نشان دهند و اعلام کنند که انقلاب اسلامی ایران با ریشه ها و دستاوردهای سی و دوساله خود، تجارب و دستاوردهای خود را به مردم این کشورها انتقال می دهد تا در ایجاد نظام مردم سالاری دینی در این کشورها از آن بهره مند شوند.

بهره‌گیری از الگوی مبارزات انقلاب اسلامی در این کشورها اگر چه به زعم سران کشورهای غربی خوشایند نیست اما امری است کاملا مشهود و هویدا که هر وجدان بیدار و عقل سلیمی می‌تواند آن را دریابد.

در کنار این شیرینی و گوارایی سی و دو سال حمایت و تلاش و پشتیبانی مردم و گروه های سیاسی از انقلاب اسلامی و  تجدید میثاق مردم با انقلاب و رهبری آن، برخی افراد و گروه های فریب خورده و در رأس آنان سران فتنه‌گر، که خروج خود از خط انقلاب را به اثبات رسانده و خط آمریکا و استکبار را پیش گرفته اند، تلاش می کنند که به جای حضور در روز 22 بهمن، به یاد ماندنی ترین روز تاریخ یک صد ساله اخیر ایران، روز دیگری را به بهانه دفاع از قیام مردم کشورهای مصر، تونس و... به خیابان ها بیایند تا نیات شوم خود را دنبال کنند. بر این اساس فتنه‌گران به جای حضور  در کنار مردم، تلاش می کنند تا روز 25 بهمن با هدف ایجاد آشوب و تفرقه دست به تجمع بزنند. در حقیقت ئفاع از مردم مصر و تونس پوششی است برای رسیدن به اهداف معاندانه این جداشده‌های از مردم و ملت.
 
 

بر این اساس کسانی که صف خود را از ریشه های اصلی انقلاب و مردم جدا کرده اند و متصل به دشمنان این نظام و کشور شده‌اند، در واقع آب به آسیاب دشمن ریخته اند و با این کار خود هدفی ندارند جز عملی کردن دستورات رهبران خارجی خود در آمریکا و اسرائیل و انگلیس.

اما باید توجه داشته باشند که مردم عزیز ایران به اعمال واهی این افراد فتنه‌گر توجهی نداشته و همواره در خط انقلاب و ولایت باقی می مانند که نه تنها اجازه نخواهند داد عده ای خواب شکاف در انقلاب و پیروزی استکبار در این بلاد را به چشم را  ببینند که در حمایت از انقلاب  در کشورهای اسلامی، به صدور دستاوردهای انقلاب نیز خواهند پرداخت.

از این رو، مردم ایران در روز 22 بهمن هوشیاری خود را نشان خواهند داد و ثابت خواهند کرد که هیچ کس و با هیچ شیوه‌ی عوام فریبانه‌ای نمی تواند بعد از گذشت سه دهه از انقلاب، شکافی بین مردم و نظام ایجاد کند که این شجره طیبه، در این مدت ریشه‌های الهی و اسلامی خود را محکم‌تر و مستقم‌تر کرده است.

از این رو کارشناسان و دلسوزان انقلاب اسلامی باید متناسب با شرایط امروز انقلاب، چند موضوع را تحلیل و ارزیابی کنند. اول، حضور نسل های مختلف و اعم از پیر و جوان، نسل انقلاب و نسل دوم و سوم انقلاب در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن. دوم تبیین خط انحرافی جریان فتنه که این روزها در صدد گرفتن ماهی از این آب گل‌آلود است. و سوم مصادف شدن سالگرد انقلاب اسلامی ایران با شروع انقلاب در کشورهای اسلامی منطقه که انشاء‌الله در آینده‌ای نه چندان دور منجر به شکل‌گیری خاورمیانه‌ی جدید بر مبنای اسلام خواهد شد.

 

 

 

 

 

نماینده مردم لردگان در مجلس:
22 بهمن امسال روزی تاریخ‌ساز است

خبرگزاری فارس: نماینده مردم لردگان در مجلس گفت: 22 بهمن امسال روزی تاریخ‌ساز است که اقتدار و صلابت ملت ایران را به همه جهانیان نشان خواهد داد.


 

عبدالمحمد بابااحمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد از انقلاب اسلامی به عنوان انقلابی اسلام‌گرا، عالم‌گیر، جهان‌شمول و بی‌نظیر در جهان اسلام نام برد و اظهار داشت: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی تحولی شگرف در عرصه روابط بین‌الملل و در معادلات سیاسی جهان پدید آورد.
وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی موجب به دست آوردن هویت از دست رفته ملت ایران اسلامی شد، افزود: این دستاوردهای عظیم مرهون زحمات خستگی‌ناپذیر بنیانگذار انقلاب اسلامی، جانفشانی شهدا و همت مردم غیور ایران است.
بابااحمدی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: 22 بهمن امسال روزی تاریخ‌ساز است که اقتدار و صلابت، ملت ایران به منصه ظهور همه جهانیان می‌رساند.
وی بر ضرورت حضور حماسی و میلیونی ملت انقلابی ایران در یوم الله 22 بهمن تأکید کرد و افزود: برهمین اساس حضور همه جانبه مردم در عرصه‌های مختلف نماد و تبلور عینی جمهوریت انقلاب اسلامی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، روز 22 بهمن را روز نمایش اقتدار اسلام و ایران دانست و افزود: حضور همه جانبه مردم در این جشن ملی نماد وفاداری ملت به این نظام و کشور است.
وی با بیان اینکه هیمنه انقلاب اسلامی ایران در عرصه‌های بین‎المللی و منطقه‎ای در اوج اقتدار است، گفت: انقلاب اسلامی با وجود تحریم‌های مختلف در عرصه‌های گوناگون به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته که این مهم موجب خشم امپریالیسم جهانی شده است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و دینی است، گفت: برهمین اساس اتکا بر اصول معنوی و توحیدی به عنوان کاتالیزور موجب پیشرفت های روزافزون کشور در تمام عرصه‎ها شده است.
وی افزود: سیاست‏های استکبار جهانی و حامیانش که داعیه دموکراسی دارند، مبتنی بر اصول غیرانسانی بوده و این مسئله سبب شکست ابهت پوشالی آنان در سطح بین‌المللی شده است.
وی افزود: درحال حاضر مردم مسلمان در سراسر جهان از جمله تونس، مصر، اردن‌، یمن، لبنان و فلسطین با الهام از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران توانسته‌اند زورگویان عالم را به خاک مذلت کشانند که این همان وعده تحقق آزادی و عدالت در جهان است.
وی با بیان اینکه دشمنان انقلاب اسلامی تمام ظرفیت‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی خود در راستای تضعیف نظام اسلامی ایران به کار گرفته‌اند، بیان داشت: انقلاب اسلامی به فضل خداوند متعال، رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری و حضور آگاهانه و هوشمندانه مردم همچنان سربلند و سرافراز است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی رهبری داهیانه امام راحل را اساسی‎ترین مؤلفه پیروزی انقلاب اسلامی عنوان و تصریح کرد: مردمی بودن نهضت، انسجام و اتحاد مردم، حمایت مراجع، قدرت و بصیرت دینی مردم از دیگر عوامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران به شمار می‌رود.
وی بر ضرورت حمایت همه جانبه ملت ایران از رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و افزود: اتکا و اقتدا به پشتوانه مستحکمی چون رهبری همواره سربلندی کشور و اضمحلال و نابودی دشمنان را در پی دارد.
بابااحمدی با بیان اینکه انقلاب اسلامی الگویی مطلوب و سازنده برای سایر کشورهای مسلمان‎نشین جهان به شمار می‎رود، خاطرنشان کرد: امروز چشم امید بسیاری از آزادی‌خواهان و مستضعفان جهان به انقلاب اسلامی ایران است.
وی آثار و برکات انقلاب اسلامی را بی‌شمار خواند و افزود: آثار انقلاب اسلامی فراملی است به گونه‎ای که جنبش‌های اسلامی کشورهای مسلمان لبنان و فلسطین علیه رژیم اشغال‎گر صهیونیستی، الهام گرفته از حرکت‎های انقلابی و اسلامی ملت ایران است.‌
بابااحمدی جنگ نرم دشمن را بزرگ‌ترین استحاله فرهنگی دشمنان انقلاب در راستای تضعیف نظام نام برد و افزود: دشمنان انقلاب اسلامی با ترویج الگوهای کاذب قصد تخریب و تشویش اذهان عمومی مردم به ویژه جوانان را دارند که باید این مهم بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار گیرد.‌
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمنان همیشه و در همه حال به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند، تصریح کرد: ارتقای بصیرت، هوشیاری، آگاهی مردم و اتحاد آنان بدون تردید توطئه‎های دشمنان را خنثی و آنها را بیش از پیش به چالش می‌کشاند.
وی استکبار جهانی را بزرگ‎ترین دشمن ملت ایران معرفی کرد و اظهار داشت: پیشرفت‌های گسترده کشورمان در عرصه‌های مختلف، دشمنان انقلاب به ویژه آمریکا را در دستیابی به اهداف شوم خود ناامید و مأیوس کرده است.
بابااحمدی همچنین با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران با رشادت و جانفشانی هزاران شهید به پیروزی رسید، تصریح کرد: در ایام الله دهه فجر تبیین رشادت‏‌های شهدا برای نسل جدید می‏تواند در انتخاب راه صحیح و اصولی آنان بسیار مؤثر باشد.

 

 

 

 

بهت مقام‌های سوری از پیشرفت‌های فناوری ایران در شرایط تحریم

 

نمایشگاه دستاوردهای فناوری پیشرفته جمهوری اسلامی ایران به دعوت بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه از 18 تا 21 بهمن ماه در مرکز نمایشگاه های شهر دمشق در حال برگزاری است. در این نمایشگاه، بیش از 140 شرکت خصوصی و دولتی در حوزه های مختلف فناوری نانو، فناوری زیستی، هوا فضا، مهندسی پزشکی، داروهای نوظهور، انرژی های نوو فناوری اطلاعات و ارتباطات حضوردارند.

به گزارش رجانیوز، تا کنون برخی از وزاری  سوریه از جمله وزرای علم و فناوری، بهداشت و ارتباطات و تکنولوژی سوریه به همراه معاونین‌شان از این نمایشگاه بازید ویژه داشته و در جریان آخرین دستاوردهای فناوری ایران قرار گرفته اند.

گزارش های خبرنگار ما حاکی است بسیاری از بازدید کنندگان و مقامات سوری از توانمندی ها و پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف فناوری پیشرفته به‌ویژه در بخش داروهای بیوتکنولوژی، دستاوردهای  نانوتکنولوژی و هوافضا اظهار تعجب و شگفتی کرده و این پیشرفت‌ها را نتیجه مقاومت ایران در مقابل تحریم های غرب دانسته اند.

تا کنون چندین تفاهم نامه و موافقت نامه همکاری در زمینه های مختلف فناوری بین شرکت‌های ایرانی و طرف سوری امضا شده است.

امروزچهارشنبه نیز خانم سلطانخواه معاون علمی و فناوری رییس جمهور از نمایشگاه بازدید خواهد کرد. همچنین قرار است آقای بشار اسد نیز از این نمایشگاه بازدید کند.

همچنین امشب مراسم جشن ملی ایران در دمشق به مناسبت سالگرد پیروزِی انقلاب اسلامی با حضور مهمانان ویژه و سفرای کشورهای مختلف در محل این نمایشگاه برگزار می شود.

وزیر خارجه سوریه: برگزاری نمایشگاه ایران در دمشق نشانه بی اثر بودن تحریم است

وزیر خارجه سوریه نیز روز سه‌شنبه در دیدار با رحیم مشایی با ابراز خرسندی از برگزاری این نمایشگاه، گفت: دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی ایران نشانه بی اثر بودن تحریم و دلیلی بر اراده مردم مسلمان ایران برای رسیدن به خودکفایی است.

وی در ادامه بر ضرورت بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های موجود در راستای افزایش مناسبات دو کشور در زمینه‌ همکاری های دو جانبه ، منطقه‌ای و بین‌ المللی تاکید کرد.

وزیر خارجه سوریه تصریح کرد: شرایط کنونی منطقه ضرورت همکاری و استمرار رایزنی ‌های تهران و دمشق را مضاعف کرده است.

همچنین معاون وزیر آموزش عالی سوریه با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و پیشرفتهای علمی کشورمان گفت که دلیل پیشرفتها اتحاد مردم و دولت ایران است.

«محمد نجیب عبدالواحد» در حاشیه نشست تخصصی نانو در نمایشگاه دستاوردهای فناوری‌های پیشرفته ایران در دمشق، گفت که یکی از عوامل پیشرفت ایران اتحاد مردم با حکومت است.

وی با اشاره به فشارهای بین‌المللی که بر علیه ایران وجود دارد و با بیان اینکه مردم ایران در حمایت از دولت خود فشارها را تحمل می‌کنند، گفت: انسجام مردم و دولت ایران عامل موفقیت شده است.

معاون وزیر آموزش عالی سوریه با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناوریهای پیشرفته ایران در سوریه، در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد که از دیدن برخی پیشرفتهای ایران در حوزه علم و فناوری شگفت زده شده است.

عبدالواحد در پاسخ به ایران سوال که آیا برگزاری این نمایشگاه از طرف ایران در حالی که تحت تحریم و انواع فشارها قرار داد پیامی برای غرب دارد؟ گفت: حتما این اتفاق در خود پیامی دارد و برپایی این نمایشگاه نشان دهنده ارتباطات قوی ایران و سوریه است و اینکه دو کشور می‌توانند بدون نیاز به غرب با هم همکاری کنند.
 

 

 

 

 

 

واکنش تهران به پروژه "ایران هراسی" کانادا

 

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اقدام دولت کانادا به پخش فیلم ضد ایرانی «ایرانیوم» گفت:این اقدام نشانه پیروی دولت کانادا از طرح ایران هراسی و اسلام ستیزی است. 

رامین مهمانپرست با اشاره به اینکه همه دولت ها وظایف مشخص و متعددی در پیشگیری از ترویج تنفر فرهنگی میان ملت ها دارند، گفت: مخالفت قبلی مسئولان کتابخانه ملی کانادا با برگزاری یک مناسبت فرهنگی ایرانی در این مؤسسه و سابقه تشویق وزیر مربوطه کانادایی بر عدم حمایت امنیتی از برگزاری کنفرانس مجمع جهانی صلح اسلامی، نشان دهنده رویکرد دولتی ایران هراسی و اسلام ستیزی آن کشور است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان همچنین گفت: اظهارات بی اساس و خارج از نزاکت وزیر میراث فرهنگی کانادا مصداق روشنی در این باره است.

مهمانپرست گفت: باید توجه داشت بهانه رعایت اصل آزادی بیان هیچ گونه توجیهی برای ترویج تنفر مذهبی ایجاد نمی کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است، مقامات آشنا به مسائل حقوقی و دیپلماتیک کانادا الزامات نزاکت دیپلماتیک را به وزیر میراث فرهنگی این کشور متذکر شوند.

صندوق کلاریون تولیدکننده مستند جهاد سوم، در جدیدترین پروژه "ایران هراسی اتمی " با تلفیق دو واژه ایران و اورانیوم، مستند "ایرانیوم " را ساخته که ایران را تهدید اتمی معرفی کرده است.

در این فیلم به دروغ ادعا شده که حکومت ایران افراطی و در آستانه هسته ای شدن و تولید بمب اتمی است .

این در حالیست که رهبر معظم انقلاب اسلامی،حضرت آیت الله خامنه ای، به عنوان عالی ترین مقام جمهوری اسلامی ایران ، بارها اعلام کرده اند که طبق آموزه های اسلامی استفاده از بمب اتمی حرام است و ایران نیازی به این نوع سلاح ها ندارد.
 

 

 

 

 

 

ویکی‌لیکس: مبارک و کابوس سی‌ساله سرنوشت شاه ایران

 

«ویکی‌لیکس» به تازگی اسنادی را منتشر کرده که نشان‌گر کابوس سی ساله‌ی مبارک و وحشت او از فرجام محمّد رضا پهلوی است.

به گزارش خبرآنلاین وب‌سایت روزنامۀ آمریکایی «واشنگتن پست»، مکاتبات ماه می 2009 سفارت آمریکا در قاهره را منتشر کرد. 
 
در یکی از این پیام‌‌های دیپلماتیک در مورد واکنش رییس‌جمهور مصر به درخواست آمریکایی‌ها در مورد اصلاحات سیاسی گفته شده: مبارک اغلب به آمریکایی‌ها نتایج تلاش گذشتۀ ایالات متحده برای ترغیب اصلاحات در جهان اسلام را یادآوری می‌کند.

او به محمّد رضا پهلوی اشاره کرده و می‌گوید شاه ایران یکی از رهبرانی بود که ایالات متحده او را ترغیب کرد تا اصلاحات را بپذیرد، و این کشور در دستان اسلام‌گرایان انقلابی قرار گرفت.

مبارک همچنین به انتخابات 2006 فلسیطنی‌ها اشاره کرده که در آن حماس و ایران موفق شدند. 

رییس‌جمهور مصر همچنین در مورد تهاجم به عراق به رهبری آمریکا اظهار تأسف کرده و خاطر نشان ساخت دستِ‌کم آن‌جا صدام حسین «کشور را منسجم نگه داشته و با ایران ضدّیت داشت».

 

 

 

 

 

شورای نگهبان فتنه‌گران را فیلتر می‌کند

 

سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: کسانی که عالماً و عامداً به هر نحوی در شکل گیری و ادامه فتنه 88 نقش داشتند از فیلتر شورای نگهبان عبور نخواهند کرد.

به نوشته کیهان عباسعلی کدخدایی با اشاره به اینکه فتنه سال گذشته یک امر ساده ای نبود که بخواهیم به روحیات یک فرد یا به اختلافات سلیقه ای که بطور طبیعی در جامعه وجود دارد محدود کنیم افزود: ابعاد فتنه 88 بسیار گسترده تر از اختلافات داخلی بود و فتنه سال گذشته یک زمین بازی بود که دشمنان بیگانه برای ما ترسیم کردند و متاسفانه عده ای از دوستان هم در این زمین به نفع بیگانگان بازی کردند.

وی با مرور انتخابات سال گذشته ادامه داد: روز برگزاری انتخابات یک ادعایی از سوی برخی نامزدها و طرفدارانشان مطرح شد و هرگونه امکانات برای بررسی درخواست آنان در نظر گرفته شد اما حاضر نشدند هیچ یک از این راه های قانونی را بپذیرند در حالی که در یک جامعه مدنی وقتی که دو نفر با یکدیگر دچار اختلافی شوند و اگر نتوانند خودشان حل کنند به یک حکم و داور مراجعه می کنند.
سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: اگر افراد یا حزبی حکمیت یک داور یا یک مرجع قانونی را نپذیرند هیچ مشکلی حل نمی شود و اگر اراده عده ای برای نپذیرفتن باشد هر راهکاری را هم که پیشنهاد بدهی سر باز می زنند.

وی بیان داشت: انتظاری که مردم با توجه به سابقه کاندیداهای معترض در سمت های اجرایی داشتند این بود که اگر هم اختلافی و یا اشکالی در مسیر اجرا وجود داشت و اگر شکوائیه ای داشتند آن را از طرق قانونی پیگیری و حل کنند که یکی از آن مراجع شورای نگهبان است.
کدخدایی تصریح کرد: در انتخابات سال گذشته شاهد بودیم که برخی از این افراد در همان ساعات پایان رای گیری اعلام پیروزی یک طرفه و یک جانبه کردند سؤال این است که بر چه اساسی شما این کار را کردید و شورای نگهبان به عنوان مرجع ناظر که تمام امور انتخابات زیر نظر آن انجام می شود چنین اجازه ای را هیچ وقت به خود نداده است که اعلام نتیجه زود هنگام کند.

وی اعلام نتایج در پایان ساعات روز برگزاری انتخابات را عامل شناخت عوامل پشت پرده فتنه 88 دانست و گفت:کسانی که در پس پرده برنامه ریزی و طراحی این اغتشاشات بودند برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی با نادیده گرفتن رای مردم و اصرار بر ادعاهای واهی مسیر قانونی را طی نکردند و شد آنچه که نباید می شد و این نادیده گرفتن غیرقابل اغماض است.

صلاحیت چگونه احراز می شود؟
کدخدایی درباره موضوع احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رفتار افراد را بر طبق قوانین ارزیابی می کنیم افزود: کسانی که در چارچوب نظام حرکت کرده اند و شرایط ماده 28 قانون انتخابات را دارا باشند و همچنین مواضعی که در ماده 29 این قانون وجود دارد را نداشته باشند صلاحیتشان احراز خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در مجلس هفتم و هشتم نیز مشاهده می کنید که از همه گروه ها و جریان های سیاسی در آن هستند و از همه گروه ها هم افرادی بودند که صلاحیتشان مورد قبول واقع نشد بنابراین شورای نگهبان سیاسی عمل نمی کند.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه حساب کسانی که در فتنه سال گذشته به نوعی نقش داشتند از بقیه گروه ها و جریانات سیاسی جداست تاکید کرد: کسانی که چه عالماً و چه عامداً به هر نحوی در شکل گیری و ادامه فتنه 88 نقش داشتند از فیلتر شورای نگهبان عبور نخواهند کرد.
کدخدایی که با باشگاه خبرنگاران گفت وگو می کرد، از لزوم تغییر در قوانین انتخاباتی سخن گفت و این قوانین را ناقص و بسیار قدیمی توصیف کرد.

وی در این مورد گفت: نظام انتخاباتی ما مربوط به ادوار اولیه انقلاب است که یک فضای سیاسی، اجتماعی متفاوتی نسبت به وضعیت فضای سیاسی امروز جامعه ایران حاکم بود.
وی افزود: امروزه یک فضای رقابتی سنگین و سیاسی در کشور حاکم است و همچنین بیشتر اوقات تحمل افراد و گروه های سیاسی هم کم است؛ لذا قوانین موجود برای اجرای انتخابات، نظارت و تبلیغات، دارای نواقصی است که باید اصلاح شود و لزوم این تغییرات را هیچ کس نمی تواند منکر شود، اما متاسفانه هیچ اقدامی تاکنون در این زمینه صورت نگرفته است.

کدخدایی، فرهنگ سازی برای انتخابات را ضروری دانست و افزود: فرهنگ سازی انتخابات، یعنی اینکه احزاب و چهره های سیاسی قبول کنند، انتخاب یک برنده و بازنده ای دارد و همیشه در انتخابات برنده نیستند؛ و باید تحمل خود را بالا ببرند.
وی ادامه داد: احزاب زمانی که در انتخابات شرکت می کنند و بازنده می شوند، به مفهوم این نیست که نظام عیبی دارد و یا تخلف و تقلبی صورت گرفته، احتمال قوی تر این است که از این فرد یا گروه اقبالی از سوی مردم صورت نگرفته و رای نیاورده است؛ لذا این موضوع کمتر در انتخابات ما جا افتاده است

 

 

 

 

 

 

دستگیری و شکنجه مستندساز آمریکایی دعوت شده به جشنواره فیلم فجر

خبرگزاری فارس: مستندساز آمریکایی که برای حضور در جشنواره فیلم فجر و شرکت در همایش «هالیوودیسم و سینما» به ایران دعوت شده بود، در راه سفر به ایران در مصر دستگیر شد و تحت شکنجه قرار گرفت.


 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، جمهوری اسلامی ایران از «عبدالله هاشم» محقق و کارگردان مستندساز آمریکایی مصری‌الاصل جهت شرکت در مراسم و همایش ضدصهیونیستی «هالیوودیسم و سینما» دعوت رسمی انجام داده بود که او در راه این سفر و در شرایطی که قرار بود از مصر راهی ایران شود، دستگیر شد.
بر اساس ای‎میلی که یکی از همراهان وی به مسئول همایش «هالیوودیسم و سینما» ارسال کرده، گویا «عبدالله هاشم» هفته گذشته زندانی شده و تحت بازجویی و شکنجه قرار گرفته است.
اخبار رسیده حاکی از آن است که وی هنوز در زندان به‎سر می‌برد.
این در حالی است که بر اساس اعلام دست‌اندرکاران کنفرانس دوروزه «هالیوودیسم و سینما» که در روزهای ابتدایی جشنواره فیلم فجر در مرکز همایش‌های برج میلاد برپا شد، برای حضور او برنامه‌ریزی شده بود و جای خالی او احساس شد.

 

 

 

 

 

بزرگترین تهدید تاریخ اسرائیل
مدیر آکادمی هریتج در مورد موضع ترکیه در حمایت از حزب‌الله و ایران و ملت مصر گفت که بزرگترین تهدید تاریخ موجودیت اسرائیل پیش روی آن است.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری صهیونیستی "ان اف سی "، "آریل کوهین " عضو ارشد آکادمی هریتج در آمریکا در نشستی با عنوان " ابعاد نگرانی از ترکیه برای اسرائیل " که در جریان کنفرانس امنیتی هرتصلیا 2011 برگزار شد، گفت که ما نگرانی‌های جدی در خصوص اتفاقات به وجود آمده در ترکیه داریم.

وی به پیشینه به هم خوردن مناسبات ترکیه و رژیم صهیونیستی پرداخته و این نکته را مورد توجه قرار داد که اردوغان از زمان اجلاس داووس لحن خود را علیه اسرائیل تغییر داده است.

کوهین در این مورد ادامه داد: اگر ترکیه حضور در کنار حزب‌الله لبنان را ادامه دهد و از تغییرات رادیکالی در ایران و مصر حمایت کند، اسرائیل با بزرگترین تهدیدات موجودیتی خود در شصت سال گذشته و از زمان تاسیس مواجه خواهد شد.

این کارشناس صهیونیست همچنین به قدرت بالای ارتش ترکیه و عضویت آن در ناتو اشاره کرده و گفت که این کشور مراکز صنعتی زیادی را در جهان دارد.

پرفسور "بار روبین " رئیس آکادمی گلوریا در زمینه مطالعات خاورمیانه و روابط بین‌المللی نیز در هرتصلیا گفت که در سایه سیاست‌هایی که ترکیه در پیش گرفته است، اسرائیل قادر به تغییر دادن اوضاع منطقه نیست. تغییر تنها در زمانی اتفاق خواهد افتاد که دولت جدید در ترکیه روی کار آید.

 

 

 

 

 

برخی سوابق سوابق مشاور فراری موسوی

 

جوان: اردشیر امیر ارجمندی مسئول حقوقی ستاد موسوی در سال 88 بود که به اروپا نزد برادرش منصور امیرارجمندی  گریخته است.

وی پیش از این به یک سرویس اروپایی وصل بوده که با توجه به وسایل جاسوسی کشف شده از وی این اطلاعات را به خارج کشور منتقل می‌کرده است .

امیر ارجمندی مدتی در استراسبورگ فرانسه و بعد پاریس مستقر شد. مادر و برادر این شخص از اعضا و سمپات‌های منافقین بوده و خود وی نیز اخیرا به دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی وصل شده است.

 

 

 

 

 

مشاور سابقه دار کروبی دستگیر شد

 

تقی رحمانی، مشاور مهدی کروبی دستگیر شد.

بر اساس اعلام یک منبع آگاه به بولتن، تقی رحمانی مشاور نزدیک مهدی کروبی که نقش اساسی در فراخوان تجمع های غیرقانونی جریان فتنه داشت، دستگیر شد.

بنابر این گزارش، رحمانی که از اعضای گروهک موسوم به نهضت آزادی است، دارای ارتباط های فروانی با گروه های ضد انقلاب به ویژه گروهک منافقین می باشد.

گفتنی است، در جریان بازرسی از منزل وی مقدار معتنابهی اسناد کشف و ضبط گردید.


 



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 / 11 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
مسیرهای راهپیمایی 22 بهمن در تهران

 

 مسیرهای دهگانه راهپیمایی مردمی یوم‌الله بیست و دوم بهمن سال 1389تهران اعلام شد.

به گزارش کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، در آستانه فرارسیدن سی و دومین سالگرد پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی در سال همت مضاعف، کار مضاعف و ورود به سومین سال از دهه پیشرفت و عدالت، راهپیمایی مردمی یوم‌الله بیست و دوم بهمن، پرشور‌تر از سال‌های گذشته با حضور گسترده و انبوه مردم مؤمن و انقلابی در بیش از 850 شهر از شهرهای سراسر کشور، برگزار می‌شود.
 
این راهپیمایی مردمی در تهران از ساعت «9 صبح» جمعه همراه با نمایش همبستگی ملی و عشق به ارزش‌های الهی و حمایت از خواسته‌های به حق ملت‌های مسلمان، از مسیرهای دهگانه به سمت میدان بزرگ آزادی، میعادگاه انقلابیون، آغاز می‌شود. ‌
 
مراسم رسمی یوم الله 22 بهمن ماه از ساعت 10صبح با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و با سخنرانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران در میدان آزادی به پایان می‌رسد.
 
ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی ابراز امیدواری کرد که تمامی آحاد، اقشار و گروه‌های مختلف مردمی و گرایش‌های وفادار به آرمان‌های انقلاب اسلامی، که در رسیدن به قله رفیع و عبور از گذرگاه‌ها و گردنه‌های سخت حوادث انقلاب به خود هیچ تردیدی راه نداد، امسال نیز پرشور‌تر و با صلابت‌تر از سال‌های قبل با حضور مبتنی بر بصیرت و آگاهی انقلابی، پاسخ کوبنده و تاریخی به دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی بدهند.
 
مسیر شماره یک: مسجد امام حسین (علیه‌السلام)، میدان امام حسین، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره دو: مسجد جامع ابوذر، میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی
مسیر شماره سه: مسجد امام هادی (علیه‌السلام)، خیابان شهیدحیدری، میدان معلم، خیابان تختی، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره چهار: مسجد دارالسلام، میدان منیریه، خیابان شهید معیری، خیابان کارگر، میدان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره پنج: مسجد الجواد (علیه‌السلام)، میدان هفتم تیر، خیابان شهید آیت الله دکتر مفتح، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره شش: مسجد نور، میدان فاطمی، خیابان فلسطین، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره هفت: مسجد المهدی (عج الله تعالی الشریف)، خیابان ستارخان، خیابان شادمهر، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره هشت: مسجد حضرت ابوالفضل (علیه‌السلام)، خیابان ستارخان، میدان توحید، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره نه: مسجد امام سجاد (علیه‌السلام)، خیابان آیت‌الله اشرفی اصفهانی، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی
 
مسیر شماره ده: مسجد امام جعفر صادق (علیه‌السلام)، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی
 
ساعت شروع راهپیمایی 9 صبح می‌باشد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
شاکری در گفت‌وگو با فارس:
حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن چشمگیرتر از همیشه خواهد بود

خبرگزاری فارس: عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران، گفت: مردم ایران با درک عمیق از شرایط منطقه در راهپیمایی 22 بهمن همبستگی خود را با مردم کشورهای عربی اعلام می‌کنند و حضور مردم در صحنه چشمگیرتر از گذشته خواهد بود.


 

مجتبی شاکری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس«توانا»، در خصوص راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، گفت: نکته جوهری انقلاب سه نکته اسلام شجاع و عدالتخواه، عمل به آرمان‌‌ها و آنچه که به عنوان اسلام ناب پذیرفته شده و رعایت آن درعمل و ایستادگی و پایداری است که اگر حفظ شوند، تداوم انقلاب برقرار بوده و اگر به آن‌ها لطمه‌ای وارد شد، انقلاب دچار آسیب می‌شود.

وی افزود: اگر در مورد انقلاب و 22 بهمن، به این سه نکته عمل شده و فراموش نشود، هر سال بهتر از سال قبل با خیزش و رویش‌ها و فضای دلنشین مواجه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: سال گذشته، پدیده‌ انتخابات ریاست جمهوری به نمایش گذاشته شد و در آن مشارکت 85 درصدی با حضور بیش از 40 میلیونی مردم رقم خورد؛ حتی دموکرات‌ترین کشورها در آمریکا و اروپا آرزو می‌کنند تا انتخابات با حضور 85 درصدی برگزار کنند.

شاکری ادامه داد: بعد از 31 انتخاب، پدیده شگرف انتخابات ریاست جمهوری به نمایش گذاشته شد، دیگر نظیر سال اول انقلاب نبود که افراد فقط برای عنوان جمهوری اسلامی رای دهند.

وی اضافه کرد: بعد از 31 سال که فراز و فرود‌ها، توسط مردم مشاهده شد این شگفتی بزرگ خلق شد که باید رسانه‌ها به آن بپردازند.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران بیان داشت: مردم قدرشناس و موقعیت‌شناس هستند و در هفته‌هایی که پشت سر گذاشته شده، دنیا در حال تغییر آرایش خود است، در منطقه شاهد قیام‌های تعیین کننده‌ای هستیم که در نتیجه آن رژیم صهیونیستی برای نابودی به شمارش معکوس افتاده است.

وی با اشاره به موقعیت روبه تضعیف رژیم صهیونیستی، گفت: این رژیم می‌خواست با معامله‌ای که با آمریکا، اروپا و سران کشورهای عرب کرده بود ، معادلات منطقه را با محوریت خود رقم زند.

شاکری با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با خیزش‌های مردمی نگران شده است، اظهار داشت: شمارش معکوس برای مهاجرت از این رژیم به کشورهایی که صهیونیست‌ها از آنجا آمده و وابسته‌اند شروع شده است.

وی تصریح کرد: درک این شرایط که مردم ایران نیز متوجه آن هستند، خود موجب می‌شود مردم در 22 بهمن امسال حضور چشمگیرتری نسبت به گذشته داشته باشند و مردم در این روز همبستگی خود را با مردم کشورهای عربی اعلام خواهند کرد.

 

 

 

نتایج یک نظرسنجی درباره فتنه سبز

 

ملل نیوز به نقل از جوان  ، یک موسسه تحقیقات بین‌المللی که برای وزارت امور خارجه آمریکا فعالیت می‌کند در تازه‌ترین تحقیق خود در خصوص وضعیت فرقه سبز در ایران، از افول هواداران این فرقه در ایران خبر داده است.

این موسسه در تحقیق خود عنوان کرده است که حدود 97 درصد مردم ایران، فرقه سبز را یک جریان منحرف وابسته به غرب عنوان کرده‌اند که قصد آنها ضربه زدن به کشور بوده است.

این تحقیق که برای دستگاه دیپلماسی آمریکا صورت گرفته است، می‌افزاید که بیش از 90 درصد مردم ایران سران فتنه را نه تنها منحرف بلکه مستوجب مجازات می‌دانند و معتقدند که دستگاه قضایی باید با محاکمه این افراد، به جرم آنها رسیدگی کند.

همچنین بر اساس آنچه که در این تحقیق مطرح شده است، مردم ایران سران فتنه را جزو دشنان منفور خود قلمداد می‌کنند.

اما در کنار این موضوعات، نکته جالب تحقیق این است که بیش از 96 درصد مردم ایران، آمریکا را مسئول اتفاقات سال 2009در کشور می‌دانند.

 

 

 

 

 

 

 

راهپیمایی 22 بهمن امسال تجدید بیعت 70 میلیونی با رهبر انقلاب خواهد بود

 

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: راهپیمایی 22 بهمن امسال بار دیگر با حضور گسترده ملت انقلابی ایران، عرصه تجدید بیعت 70 میلیونی با رهبر معظم انقلاب و کوبیدن یک مشت محکم دیگر بر دهان مستکبران جهان خواهد بود.

ملل نیوز به نقل از حجت الاسلام حسین اسلامی نماینده مردم ساوه و سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال علاوه بر پافشاری بر حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی، نوعی حمایت جدی از انقلاب مردم مصر و تونس است، گفت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال نقطه عطف تشکیل خاورمیانه اسلامی خواهد بود.

وی با تشریح تفاوت حکومت اسلامی با حکومت‌های استبدادی، اظهار داشت: حکومت منطبق بر استبداد و زور همان حکومتی است که رژیم ستم‏شاهی آن را به اجرا گذاشته بود؛ حکومت استبدادی حکومتی است که براساس آن شاه مخلوع 60 هزار مستشار آمریکایی را به جان مردم انداخته اجازه هیچ‌گونه اعتراضی هم نمی‌داد.

نماینده مردم ساوه در مجلس خاطرنشان کرد: اما با گذشت زمان و وقوع انقلابی عظیم در ایران، حکومت استبدادی از بین رفته و با رهبری امام راحل، حکومت اسلامی با رعایت همه شئونات حکومتی بر مبنای اسلام ناب محمدی(ص)، تشکیل شد.

"مردم در 32 سال گذشته، نقش آفرینی جدی در عرصه‌های مختلف داشته و همواره پیرو شعارهای انقلاب امام(ره) یعنی آزادگی، عدالت‌طلبی و پیشرفت‌خواهی به عنوان شاخصه‌های اصلی حکومت اسلامی بوده‌اند. "

اسلامی در ادامه افزود: در حکومت اسلامی حفظ و گسترش ارزش‌های اسلامی ، صدور و انعکاس هرچه بیشتر الگوی حکومتی اسلام همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و مسئولان نظام بوده است؛ امروز وقوع انقلاب‌های اسلامی در مصر و تونس نیز ناشی از عمل به همان تکلیفی است که ملت ایران 32 سال پیش به رهبری امام راحل آن را به مرحله اجرا گذاشته و حکومت ظالمان را درهم شکستند.

وی در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرگزاری فارس، تمایل برخی کشورهای منطقه به اسلام و وقوع انقلاب‌های اسلامی در کشورهایی همچون مصر و تونس و همچنین قیام مسلمانان علیه حاکمان خودفروخته‌ را متأثر از انقلاب اسلامی سال 57 در ایران دانست و از رهبری‌های امام‌گونه رهبر کبیر انقلاب(ره) و مقام معظم رهبری در این مسیر دشوار قدردانی کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 در ادامه اظهار داشت: امروز مفتخریم که ایران اسلامی پس از گذشت 32 سال از عمر بابرکت انقلاب، به عنوان کشوری مقتدر و عزیز در جهان مطرح شده و آزادی‌خواهان جهان نیز از ملت ایران الگو گرفته‌اند.

اسلامی همچنین با انتقاد از کسانی که به دنبال ایجاد شکاف و خیانت به ملت ایران هستند، افزود: کسانی که وقایع شوم پس از انتخابات را به وجود آورده و با چراغ سبز به غرب و دشمنان اسلام علاوه بر سرسپردگی خود، پنجه به صورت انقلاب کشیدند، باید بدانند که برای همیشه نامشان در کنار خائنانی چون بنی‌صدر، شاه ‌سلطان حسین و سران ذلیل پهلوی ثبت شده است و تاریخ از آنها به عنوان وطن‌فروش و خائن یاد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: سران فتنه بدانند، مردمی که عاشق و شیدای رهبر عظیم‌الشأن انقلاب هستند دیر یا زود ایران اسلامی و خاک پاک کشورشان را از لوث وجود خائنان پاک خواهند کرد.

نماینده مردم ساوه در مجلس با بیان اینکه بی‏شک سرزمین باکری‌ها، همت‌ها و چمران ها جای منافقین و خائنان به اسلام نیست، اظهار داشت: ملت ایران با حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن امسال، علاوه بر حمایت همه‌جانبه از ملت‌های انقلابی مصر و تونس، محاکمه سران فتنه را نیز مطالبه خواهند کرد.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: راهپیمایی 22 بهمن امسال بار دیگر با حضور گسترده ملت انقلابی ایران، عرصه تجدید بیعت 70 میلیونی با رهبر معظم انقلاب و کوبیدن یک مشت محکم دیگر بر دهان مستکبران خواهد بود.

 

 

 

 

سفر رئیس جمهور به مشهد لغو شد

 

سفر محمود احمدی نژاد به مشهد لغو شد و به جای وی معاون اول رییس جمهور در مراسم افتتاح چند طرح عمرانی شرکت می کند.

به گزارش مهر ، از چند هفته پیش بحث سفر رییس جمهوری به مشهد، برای افتتاح چند طرح بزرگ صنعتی، معدنی و عمران شهری، مطرح شد و هر بار بنا به دلایلی که چندان برای مسئولان این شهر، بویژه رسانه های گروهی معلوم نیست، لغو شد.

رئیس جمهور قرار بود در این سفر، پروژه قطار شهری مشهد، معدن سنگ آهن سنگان خواف را به همراه 32 طرح دیگر صنعتی و معدنی افتتاح کند.

در آخرین تصمیم گیری راجع به سفر رییس جمهور، قرار بود احمدی نژاد، شبانگاه سه شنبه وارد مشهد شود، صبح امروز چهارشنبه در مراسم جشنواره صنعت و معدن خراسان رضوی طرح های یاد شده را افتتاح کند، که البته چنین نشد.

بر اساس آخرین خبرهای دریافتی از استانداری خراسان رضوی، قرار است به جای رییس جمهور، محمد رضا رحیمی معاون اول وی، در این مراسم شرکت کند.

بر پایه این خبر و به دنبال دعوتنامه ای که صبح امروز به دفتر خبرگزاری مهر در خراسان رضوی ارسال شده است، در ساعت 13 و 30 دقیقه بعد ازظهر امروز چهارشنبه، اعضای شورای اداری استان، به سالن صبای صداو سیما فراخوانده شده اند تا با شرکت در جشنواره ای تحت عنوان جشنواره صنعت و معدن، شاهد افتتاح طرح های صنعتی و معدنی به دست معاون اول رییس جمهور باشند.

این طرح ها در زمینه صنایع نساجی، ساختمانی، شیمیایی، غذایی، فلزی و غیر فلزی، نساجی، برق و الکترونیک، قطعات خود رور و صنایع چوب می باشد که بیش از شش هزار و 679 میلیارد ریال سرمایه گذاری در آنها انجام شده است.

برای قطار شهری مشهد نیز در 15 سال گذشته که از آغاز عملیات آن می گذرد، 450 میلیارد تومان هزینه شده است.

 

 

 

 

 

خیانت موسوی و کروبی به مصری ها و تونسی ها

 

یا باید باور کنیم که کروبی و موسوی واقعا نمی فهمند حرکتهای ادعایی آنها در دفاع از مصر و تونس به این دو ملت لطمه میزند یا نباید باور کنیم.
ملل نیوز به نقل از زن امروز: اگر فرض اول را مد نظر قرار بدهیم یعنی اگر باور کنیم که نمی فهمند ، بنابر این باید در صلاحیت سیاسی آنان نیز برای بودن و راه یافتن دوباره به قدرت سیاسی در ایران نیز جدا تردید کنیم، اما در فرض دوم نتیجه تحلیلی نیست جز اینکه این دو نفر اکنون نه بر اساس توهم و ذهنیات بلکه عالمانه خیانت میکنند.
کسانیکه تا دیروز پشت سر همین افراد شعار ملی گرایی و عدم توجه به امت اسلامی را سر میدادند و حرف از منافع ملی میزدند تا دست جمهوری اسلامی را برای همیاری و همدلی ملت های آزاده جهان ببندند ، اکنون با استفاده از همین افراد در صدد اختلاف افکنی و سوژه سازی برای دشمنان ملل اسلامی هستند.
کسی باید به این دو نفر و جناحهای شکست خورده و در مانده سیاسی در حاشیه شان یادآوری کند که اگر شما موفق به برگزاری تجمعی در جحمایت از مردم مصر و تونس بشوید که البته بسیار بعید است که بشوید ، آنوقت سوژه برای بی بی سی تامین میکنید که تنها چند روز از افتضاح مصاحبه اش با آن مصری گشذته است که رهبری عزیز انقلاب را امام خامنه ای خواند و رئیس جمهوری اسلامی را فردی شجاع قلمداد کرد.
واقعا یعنی این دو نفر نمی فهمند که نتیجه اقدامشان چیست؟
آیا میشود باور کرد که نمی فهمند؟
این دو نفر فکر نمی کنند که مردم پیش خودشان خواهند گفت که موسوی و کروبی دو یار دیرینه انقلاب !! چطور به آرمان خواهی مصریان و تونسی ها خیانت کردند و سوژه بدست مخالفینشان دادند.
اختلاف در داخل کاری است که در شرایط کنونی سودش مستقیم به جیب دشمنان مسلمین میرود ، مسلمینی که اکنون بزرگترین مرجع و پناهشان جمهوری اسلامی ایران است.
این خیانت ها چطور قابل جبران است و اصولا کی و چه کسانی می توانند از عهده این همه خیانت برآیند؟
مرز بندی با ملت ازین روشن تر که مردم همگی در 22 بهمن قصد راهپیمایی دارند و اما فتنه گران روز 25 بهمن را اعلام میکنند ، آنهم مثل بابا بزرگشان رضا پهلوی در نقطه ای شلوغ از شهر تهران و درست در موعد تعطیلی مراکز اداری و ... که اسبابی بدست دشمنان ایران اسلامی برای محکومیت کشور و حرکتهای جهانی انقلاب اسلامی بدهند.
این حرکت بدون شک خیانت به خون تمامی شهیدان مصری و همه آنانی است که در زندان های تونس زیر بار سنگین و جان فرسای شکنجه های وحشیانه دوستداران غرب قرار دارند.

 

 

 

 

 

رییس‌جمهور:۲۲بهمن‌امسال مفهوم‌جدیدی دارد

 
 
رییس‌جمهور با بیان اینکه هر ۲۲ بهمنی آغاز، نگاه و دوره جدیدی است، گفت: ۲۲ بهمن امسال همانند سال‌های گذشته طعم، مفهوم و مزه جدیدی دارد.
ملل نیوز به نقل از  ایرنا، محمود احمدی‌نژاد روز چهارشنبه در پایان مراسم افتتاح سد ماملو در جمع خبرنگاران افزود: ۲۲ بهمن یک اتفاق عظیم و تاریخ‌سازی است که متعلق به همه ملت‌ها و انسان‌ها است.

وی تصریح کرد هر کسی در هرکجا با دل پاکی که دارد، عدالتخواه و خداخواه است، ۲۲ بهمن متعلق به او و توده‌های مردم است.

رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه ملت ایران ۲۲ بهمن را آفرید و صاحب آن است، افزود: در دوران انقلاب ما از ۲۲ بهمن یک برداشت و افق نگاه خاصی داشتیم اما امسال که ۳۲ سال از آن گذشته، برداشت ما خیلی متعالی‌تر و افق نگاه ما بلندتر شده است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه در ۳۲ سال گذشته خواسته ما آزادی از زیر یوغ استبداد و ستم بود، خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران به دنبال آن است که آسمان‌ها را فتح کرده و همه جهان را اصلاح کند.

وی افزود: معنای این، آن است که ۲۲ بهمن هر سال شکوفاتر و اثربخش‌تر می‌شود.

رییس‌جمهوری در ادامه ضمن تبریک فرا رسیدن ۲۲ بهمن به همه ملت ایران و بشریت، تصریح کرد اطمینان دارم آنچه ملت ایران خود باعث خلق و پرورش آن شده تا به امروز برسد، امروز هم ماموریت خود را به خوبی در قبال آن انجام خواهد داد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تحرک‌کشورهای‌عربی‌برای‌حفظ‌ مبارک
وزیر خارجه امارات که با تظاهرات مردمی مصر علیه دیکتاتوری مباک مخالفت کرده است، دیروز طی سفری به قاهره با حسنی مبارک دیدار کرد.
وزیر خارجه امارات که با تظاهرات مردمی مصر علیه دیکتاتوری مباک مخالفت کرده است، دیروز طی سفری به قاهره با حسنی مبارک دیدار کرد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای "الشرق الاوسط "، شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان "، وزیر خارجه امارات دیروز با "حسنی مبارک "، رئیس جمهور مصر در قاهره دیدار کرد و پیام شیخ "خلیفه بن زاید آل نهیان "، نخست‌وزیر امارات را تقدیم وی کرد.
این خبرگزاری به محتوای گفت‌وگوهای صورت گرفته در این دیدار اشاره نکرد.
این اولین دیدار رئیس جمهور مصر با یک مقام خارجی از زمان شروع موج تظاهرات اخیر دو هفته‌ای در مصر علیه نظام مبارک است.
بنا بر اعلام خبرگزاری امارات (وام) "باراک اوباما "، رئیس جمهور آمریکا یکشنبه گذشته در تماس تلفنی با شیخ محمد بن زاید ولی‌عهد ابوظبی به بررسی اوضاع مصر پرداخت و بر اهمیت انتقال نظام‌یافته قدرت در مصر تاکید کرد.
این خبرگزاری گزارش داد در این گفت‌وگو مختصری از اوضاع منطقه به ویژه تحولات در کشور مصر مورد بررسی قرار گرفت.
این در حالی است که امارات یکشنبه گذشته مخالفت خود را با هر گونه تلاش برای دخالت در امور داخلی مصر از سوی طرف‌های خارجی اعلام و تاکید کرد آینده مصر را باید مصری‌ها بدون دخالت خارجی رقم زنند.
ولی‌عهد ابوظبی نیز تاکید کرد انتقال قدرت باید به طور سازمان‌یافته و از طریق نهادهای ملی صورت گیرد و الزامات قانون اساسی نیز باید برای مرحله آتی این کشور در نظر گرفته شود.
وزیر امور خارجه امارات در پانزدهمین روز قیام مردمی در مصر سکوت خود را شکست و با حضور در یک کنفرانس خبری ضمن ابراز نگرانی در باره خشونت های به وجود آمده در این کشور، بار دیگر حمایت دولت امارات را از حکومت مصر اعلام کرد.
پیشتر نیز شیخ "خلیفه بن زاید آل نهیان "، نخست‌وزیر امارات، در تماس تلفنی با حسنی مبارک از وی در برابر تحولات اخیر مصر حمایت کرده بود.
رئیس دستگاه امنیتی امارات نیز به دنبال افزایش موج تظاهرات مردمی برای سرنگونی مبارک به قاهره رفت.
به گفته منابع آگاه، سفر هیئت امنیتی امارات به قاهره با هدف کمک به حسنی مبارک برای برون‌رفت وی از بحران کنونی مصر صورت گرفته است.
دولت مبارک طی سال‌های گذشته کمک‌های امنیتی بسیاری از سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس جهت سرکوب گروه‌های اسلامی دریافت کرده است.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
عظیم ترین راهپیمایی در تاریخ انقلاب ،حماسه ای پرشکوه در راه است
 
بیست ودوم بهمن ماه ، روزی فراموش نشدنی در تارخ ایران زمین است. روز پیروزی حق علیه باطل ، روز پیروزی خون بر شمشیر و روز پیروزی مردمی جان بر کف بر نظامی ستمگر و وابسته به مستکبران و خونخواران  جهان.  

 

پایگاه خبری خبرگستر :بیست ودوم بهمن ماه ، روزی فراموش نشدنی در تارخ ایران زمین است. روز پیروزی حق علیه باطل ، روز پیروزی خون بر شمشیر و روز پیروزی مردمی جان بر کف بر نظامی ستمگر و وابسته به مستکبران و خونخواران  جهان.

هر سال در این یوم الله ، در این روز خدایی ، مردم ایران اسلامی به شکرانه این پیروزی و تجدید پیمان با امام خود و هزاران شهیدی که با خون پاکشان این انقلاب را به ثمر نشاندند ، به پا خاسته ، با مشت های گره کرده فریاد حق طلبی سر داده  و شعار های  مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خود را به گوش مردم جهان می رسانند .

این حماسه ی جاویدان امسال به دلایلی که ذکر می شود  بطور قطع  پر شور تر از سالهای گذشته برپا خواهد شد . نخستین دلیل حضور بی سابق مردم  ، مراسم به خاک سپاری جریان بی جان فتنه است. در سال گذشته  منافقان با نقاب وابستگی به امام امت (ره) فضای کشور را فتنه زده و غبارآلود نمودند، اما با فروکش کردن غبار فتنه و کنار رفتن نقاب از چهره فتنه گران ، مردم بصیر ایران به ماهیت دروغ سخنان آنان پی برده و وابستگی جریان فتنه به اجانب و خیانت آنها را به انقلابشان دریافتند. ملت غیور ایران اسلامی در حماسه های 9 دی و 22 بهمن ماه سال گذشته جریان فتنه را در زیر گام های استوار خود به ورطه نابودی کشانده و امسال پیکر کریه و زشت و بی جان آن را برای همیشه به خاک می سپارند .

مردم در 22 بهمن ماه سال گذشته چنان درسی به فتنه گران دادند که دیگر جرأت خودنمایی در 22 بهمن ماه امسال را نخواهند داشت  و همین امر موجب شد ، سران فتنه از وحشت برخورد مردم ، راه خود را از ملت ایران جدا کرده و روزی بجز 22 بهمن را برای حضور در خیابانها اعلام کنند . هر چند که قطعا در آن روز نیز با تمام تبلیغات رسانه های خود، کسی به طرفداری از آنها حضور نخواهد یافت.


دلیل دوم برای حضوری پر شور تر از سالهای گذشته ، به ثمر نشستن پیام انقلاب در دلهای مردم  مسلمان  و خیزش عمومی برای مقابله با ظلم و ستم حکومت های دست نشانده غرب در سراسر جهان اسلام است. مردم ایران اکنون مشاهده می کنند که وعده الهی تحقق یافته و خون پاک فرزندان عزیزشان به ثمر نشسته و انقلاب اسلامی ایران  به تمام جهان اسلام نفوذ کرده است.


پس با شور و نشاطی بیش از پیش در این حماسه ی تاریخی حضور خواهند یافت و حمایت خود را از انقلاب اسلامی در کشورهای مسلمان مصر و تونس اعلام خواهند کرد و همصدا با تمام مسلمانان به پاخاسته ، فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر مستکبران جهان را سر خواهند داد.

 

 

 

 

 

 

 

حاشيه هاي محاكمه "عقرب سياه"
به گزارش خبرنگار حوادث فارس، جلسه محاكمه جواني كه متهم به ربودن و آزار و اذيت 30 زن و دختر جوان بود، صبح امروز در دادگاه كيفري استان تهران و در شعبه 79 به رياست قاضي ولي‌الله حسيني برگزار شد.

در جلسه قبل كه قرار بود هفته قبل برگزار شود ولي به علت استعفاي وكيل متهم تجديد شد تنها دو نفر از شاكيان حضور داشتند، اما در جلسه محاكمه امروز، حدود 8 نفر از شاكيان به دادگاه آمدند.

* شاكيان پرونده كه در دادگاه بودند، تا قبل از اينكه متهم وارد دادگاه شود، داخل دفتر شعبه حضور داشتند اما با شنيدن صداي زنجير پابند متهم، به سرعت از دفتر خارج شدند.

* متهم، قبل از شروع جلسه به همراه مأموراني كه وي را همراهي مي‌كردند، پشت در دادگاه ايستاده بود اما بعد از اينكه يكي از شاكيان قصد داشت به او حمله كند، با دستور مسئولان حفاظت، متهم به بخش حفاظت منتقل شد.

* قبل از شروع جلسه محاكمه، تعدادي از شاكيان بريده روزنامه‌هايي كه درباره متهم و حكم قبلي وي مبني بر اعدام، اخباري را منتشر كرده بودند، در دادگاه پخش كردند كه اين برگه‌ها توسط مسئولان حفاظت جمع‌آوري شد.

* تقريبا بيش از تعداد شاكيان اين پرونده كه در دادگاه حاضر شدند، اقوام و بستگان متهم بودند كه پشت در دادگاه تجمع كرده بودند؛ اين افراد صحبت‌هاي متضادي درباره متهم مي‌كردند؛ يكي از آنها گفت حاضر بوديم بزرگان طايفه ما مي‌مردند اما چنين ننگي ما را سرافكنده نمي‌كرد.

* بعد از دستور قاضي حسيني، متهم از بخش حفاظت خارج و به داخل دادگاه منتقل شد؛ بعد از متهم، شاكيان نيز قصد ورود به دادگاه را داشتند كه ابتدا با حضور آنها مخالفت شد اما دقايقي بعد، بعد از اينكه توسط مأموران زن، مورد بازرسي بدني قرار گرفتند، وارد دادگاه شدند.

* تعدادي مأمور زن نيز به همراه شاكيان وارد دادگاه شدند تا از هرگونه تنش و جنجال جلوگيري كنند؛ بطري آبي هم كه همراه يكي از شاكيان بود از او گرفته شد.

* يك واحد فيلم‌برداري متعلق به قوه‌قضاييه براي پوشش جلسه محاكمه در دادگاه حضور يافت.

* به گفته فردي كه همراه يكي از شاكيان به دادگاه آمده بود، اين شاكي بعد از گذشت مدت زيادي از اين حادثه، به خاطر ترس از ريختن آبرويش هنوز موضوع را به خانواده و حتي شوهرش نگفته است.

* تا لحظه تنظيم اين خبر، جلسه محاكمه همچنان به صورت غيرعلني ادامه دارد.


:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 20 / 11 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

تاسيس فرقه اي جديد تحت عنوان مدادرنگي

 

 

چندی است فرقه جدیدی به نام مدادرنگی فعالیت خود را آغاز نموده است.

مبلغين فرقه انحرافي نوظهور مداد رنگي که فعاليت هاي مخفيانه خود را ابتدا در استان اصفهان آغاز نموده اند قصد دارند با استفاده از سفسطه گري ، مباني اعتقادي افراد را تحت الشعاع قرار دهند.
مبلغين اين فرقه انحرافي از هر فرصتی برای افزایش  فعاليت هاي تبليغي خود در سراسر کشور استفاده می نمایند.
پيروان اين فرقه مي توانند به دستورات قرآن، تورات و انجيل عمل نمايند ليکن بايد در ترويج فرهنگ تسامح و تساهل در بين مسلمانان، عدم نفرت از ظالمين و مغضوبين در طول تاريخ تلاش نمايند.

همچنین پيروان فرقه مذکور از پيروان فرقه ضاله بهائيت حمايت نموده و آن را در دستور کار خود دارند.

 

 

 

 

 

موج سوم تخریب قانون هدفمندی

 

شنیده شده جمع مزدوری از عوامل اجیر شده وابسته به مجمع بین المللی ضد انقلاب ( فرقه سبز ،منافقین ،بهایی ها ،سلطنت طلبان ، کمونیستها ، نهضتی ها ، لائیک ها و..... )در طرحی موسوم به " تیررس" که از اتاق فکر لندن نشین ها و مبتکرین اسب تروا بیرون آمده است ، حرکت جدیدی را بنام توجیه حضوری درموج سوم آگاهی ها آغاز نموده اند .
 هدف این حرکت ضد انقلابی به اصطلاح آگاه نمودن و بیم دادن (فریب وایجاد وحشت ) مردم نسبت به تبعات در پیش قانون هدفمندی یارانه ها و فلاکتی است که اقتصاد ملی و توانمندیهای مادی شهروندان را تهدید می کند ، این جریانات متحد با این اقدام در برنامه های خود سعی خواهند نمود مردم را از آینده این قانون آگاه نموده و با کذب گویی ها و رفرنس های ساختگی  وحشت زده نمایند ، و در نهایت با اپیدمی کردن این شایعات مردم را علیه قانون هدفمندی یارانه ها بشورانند و به اعتراض وادار نمایند .
همین گزارش می افزاید ، عوامل اجرایی این حرکت مخرب به صورت رخ به رخ در مراجعه های حضوری (در فضاهای کاملا اجتماعی ) مانند : وسائط حمل و نقل ، ادارات دولتی و خصوصی ، مراکز مراجعه ای و انتظاری ، مراکز آموزشی و محیط های قابل طرح ، فروشگاه ها و هر موقعییتی که نارسایی و یا ضعف و کمبود و سختی های زمان بر و تغییرات هدفمندی را بشود با کنایه اولیه و تولید بحث در حاضرین استارت زد را در برنامه قرار داده اند و مطالب کلیدی و از قبل تعیین شده ای طراحی نموده اند که در صورتیکه فضای کار اجازه دهد به فراخور آغاز وطرح می نمایند :
• طرح خوبی بود ، ولی عجله کردند
• مجری های خوبی نداشتند ، نتوانستند درست اجرا کنند .
• قبض های جدید اشک همه را در آورده است (این مطلب با وجودیکه هنوز هیچ قبض جدیدی صادر نشده ، به عنوان کلیدی ترین مطلب این جماعت طرح می گردد و هدفشان هم ایجاد ترس ووحشت می باشد )
• این قانون یعنی تعطیلی کارخانه ها و واحد های تولیدی و اخراج کارگران که همچنان ادامه دارد .
• ترافیک دوبرابر قبل شده است .
• وقتی کارشناسی توی کار نباشه و قصد خودنمایی باشه همین میشه .
• یکی از آشنایان ما می گفت قبض گاز قبلا برای ما 16هزارتومان می آمد ، حالا 276 هزار تومان آمده است ؟
• خبر موثق دارم که آقایون از کاری که کرده اند پشیمانند.و اگه بتونند جلوی آنرا می گیرند .
• کارشناس های خارجی دارند به این کار می خندند
• این پولی که مثلا دارند نقدی می دهند که نصف بیشتر مردم اصلا خبر ندارند ،  قطع می شه .
• بیچارگی ها بعد از عید خودش را نشان خواهد داد .
• و.........
ملاحظه : این افراد که در محیط های مختلف و به فوریت باب سخن را با یکی از جملات کلیدی فوق باز می کنند ، برای هر ساعت کار سی و پنج هزار تومان و به ازای هر پارت کاری ( جابجایی های مکانی و کاری ) 15 هزار تومان اضافه در یافت می کنند.
متاسفانه دستگاه های اطلاع رسانی از کید دشمن غافل و هیچ آگاهی از فعالیتهای تخریبی این جریانات فاسد در اختیار مردم قرار نمی دهند ، و این عوامل نیز با آگاهی از این ضعف به راحتی در صفوف مردم رخنه نموده و توطئه چینی می نمایند .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
كد تازه از هماهنگي فتنه گران با كاخ سفيد
 
فصلنامه فارن افرز از دولت آمريكا خواست با تشديد فشار عليه ايران، عناصر عملگرا و پراگمات را در ايران از نظام و دولت دور كند.
 
به گزارش جهان به نقل از کیهان اين سفارش نشريه آمريكايي در حالي است كه اولا هيئت حاكمه كاخ سفيد هيچ گزينه دشمني و فشاري نمانده كه عليه ايران به كار نگرفته باشند، ثانياً شكست هاي زنجيره اي آمريكا در وسعت خاورميانه، جاي كمترين مانوري را براي آنها باقي نگذاشته است به طوري كه با وجود ناكامي آشكار در مذاكرات اسلامبول، دولت آمريكا توانايي نشان هيچ واكنش در خوري را نداشته است.

در گزارش فصلنامه فارن افرز تحت عنوان «محدوديت هاي سياست بازدارندگي» آمده است: «چگونه مقابله با برنامه هسته اي ايران، يكي از سخت ترين چالش ها براي سياست خارجي باراك اوباماست. اين چالش با توجه به تحركات ديپلماتيك و اعمال تحريم ها و بدبيني به كارآمدي آنها، جدي تر شده و موجب بحث هاي جدي درباره سرانجام اين روند شده است.

اين مجله آمريكايي اضافه مي كند: پس آمريكا چه بايد بكند؟ بهترين استراتژي، اجراي سه گانه، ديپلماسي همراه با تحريم و اقدامات مخفيانه است كه بايد همراه با تهديد به حمله باشد. آمريكا بايد انزواي جهاني ايران، منزوي كردن تندروها در داخل ايران و كور كردن پراگماتيت ها و عملگرايان ا زحاكميت و دولت را در دستور كار قرار دهد. هر چند اين سياست ها تا به حال دنبال شده و نتيجه نهايي نداشته اما در همين محيط سياسي ايران هم مي تواند هزينه ها را بالا ببرد ضمن اين كه دسته و گروهي در ايران هستند كه مي گويند تلاش براي روشن نگاه داشتن شمع برنامه هسته اي، ارزش هزينه اي را كه پرداخت مي شود، ندارد، بايد فشارها را افزايش داد.

خاطرنشان مي شود پيش از اين سران فتنه در اظهارات زنجيره اي و هماهنگ مقاومت ايران بر سر حقوق مشروع خود و منطبق با حقوق بين المللي را ماجراجويي و تندروي خوانده و خواستار دست كشيدن از حقوق مشروع ملت ايران شده اند.

تحركات فتنه گران در سال گذشته باعث شد تا رابرت گيتس وزير دفاع اوباما بگويد ما تاكنون فكر مي كرديم تحريم و فشار بي اثر است اما اين دو دستگي در ايران ]!؟[ نشان مي دهد بايد به تحريم ادامه داد. صدور قطعنامه تحريمي ۱۹۲۹ دو روز قبل از سالگرد انتخابات رياست جمهوري، به سفارش جريان داخلي فتنه و جهت تقويت روحي اين جريان از هم پاشيده صورت گرفت.
 
 
 
 
 
 
 
 
انقلاب مصر، مجازات مدیران و حامیان بیرونی سران فتنه است
 
 
چند هفته بعد از انتخابات ۲۲ خردادماه ۸۸ را به خاطر آوريد. آنچه در داخل كشور جريان داشت، آشوب و بلواي فتنه گران بود كه همه جا با مقابله مثال زدني مردم روبرو مي شد و نهايتا بعد از چند هفته و هنگامي كه هويت وطن فروشانه سران فتنه برملا شد، كساني كه به توهم تقلب به خيابان ها آمده بودند، پا پس كشيدند و به وضوح متوجه شدند كه فريب سرويس هاي اطلاعاتي آمريكا و انگليس و اسرائيل را خورده اند و زبان جين شارپ و جرج سوروس و ريچارد رورتي و... در دهان خاتمي و موسوي و كروبي جاسازي شده است.

اين وجيزه اما موضوع ديگري دارد. تبليغات گسترده رسانه هاي آمريكايي و اروپايي را به خاطر مي آوريد. «كاه» را «كوه» نشان مي دادند و پي درپي در اين شيپور فريب مي دميدند كه كار جمهوري اسلامي ايران تمام است و با ذوق زدگي مصنوعي از پايان حاكميت اسلام سخن مي گفتند و اين كه ديگر در ايران از ضديت با آمريكا و اسرائيل خبري نخواهد بود! و... بديهي است كه اين عمليات رواني دوام چنداني نداشت و حماسه ۹ دي و ۲۲ بهمن ميخ نهايي را بر تابوت فتنه كوبيد و سران فتنه از آن پس به مرده هاي متحرك تبديل شدند و آمريكا و انگليس و اسرائيل نيز به ناچار از مرگ فتنه خبر دادند و فتنه گران مانند اسب هاي درشكه كه وقتي به سربالايي مي رسند و از حركت بازمي مانند يكديگر را گاز مي گيرند، به جان هم افتادند و برخي از آنها هم براي بازگشت دوباره به عرصه سياسي كشور
- كه آرزويي محال است- كاسه گدايي به دست گرفتند و... اين سرانجام سران وطن فروش فتنه بود. عبرت گرفتني است! نيست؟!

و اما، خداوند تبارك و تعالي مجازات سخت تر و سنگين تري براي مديران بيروني فتنه در نظر گرفته بود. به حال و هواي اين روزهاي آمريكا، اسرائيل، انگليس، سران ديكتاتور و خودفروخته برخي كشورهاي عربي نظير مصر، تونس، يمن، اردن، عربستان، الجزاير و... نگاه كنيد. آنها كه همين يك سال و چند ماه پيش با كليد زدن فتنه ۸۸، خواب پايان دادن به حاكميت اسلام ناب در ايران را مي ديدند، امروزه با وحشت و دلهره اي پنهان نكردني شاهد فروپاشي حاكميت هاي وابسته به خود در منطقه هستند. نتانياهو كه سال گذشته با افتخار!! اعلام كرده بود «اصلاح طلبان در ايران، بزرگترين سرمايه اسرائيل هستند»! امروزه از خيزش اسلامي ملت ها در خاورميانه به وحشت افتاده و جيغ بنفش مي كشد كه
«خميني بار ديگر در خاورميانه به صحنه آمده است». نخست وزير انگليس، از شكل گيري غيرقابل پيش بيني(!) دولت هاي اسلامگرا در منطقه به وحشت افتاده است و اوباما كه تا همين چند ماه قبل، با تحسين و تقدير از موسوي و خاتمي و كروبي به عنوان «كساني كه در مقابل اسلامي بودن حاكميت ايران قد علم كرده اند» ياد مي كرد و با محكم كردن گره كراوات خود مي گفت؛ «آمريكا وظيفه دارد با تمام توان خود از آنها حمايت كند»، امروزه با دلهره اي مثال زدني شاهد خيزش ملت هاي مسلمان عليه دولت هاي دست نشانده آمريكا در منطقه است.

راستي به ياد داريد كه در جريان فتنه ۸۸، همين آمريكا و انگليس و اسرائيل و سران دست نشانده مصر، تونس، الجزاير، يمن، اردن، عربستان و... با چه ذوق زدگي به حمايت از فتنه برخاسته بودند؟ و چه سخاوتمندانه به پاي موسوي و خاتمي و كروبي دلار مي ريختند و تمامي رسانه هاي خود را براي دروغ پردازي و توهم پراكني عليه جمهوري اسلامي ايران به صف كرده بودند؟! اين روزها قيافه همه آنها نه فقط ديدني، بلكه خنديدني است! نيست؟!

به قول امام راحلمان(ره)؛ آمريكا شيطان بزرگ است. حالا به آيه ۴۸ از كلام خدا در سوره مباركه انفال توجه كنيد؛
اذا زين لهم الشيطان اعمالهم... يادآور هنگامي را كه شيطان اعمال آنها را در نظرشان نيكو جلوه داد و به آنان گفت؛ امروز هيچكس بر شما غلبه نخواهد كرد و من -شيطان- در كنار شما هستم، اما هنگامي كه دو سپاه اسلام و كفر با يكديگر روبرو شدند، شيطان پا پس كشيد و- خطاب به كفار- گفت؛ «من از شما بيزارم، من چيزي مي بينم كه شما نمي بينيد...»
... و تو، اي خداي بزرگ! چقدر مردم ايران را دوست داري...
حسين شريعتمداري
 
 
 
 
 
 
 
 
 

انقلاب اسلامی در حال رخنه به تمام کشورهای منطقه است

در بیانیه جنبش وبلاگی 22 بهمن آمده است: انقلاب اسلامی در حال رخنه در تمام کشورهای منطقه و خصوصاً در کشورهای اسلامی است و ملتهای دیگر کشور ایران و انقلابش را بعنوان الگو پذیرفته‌اند و حرکت‌های انقلابی در تونس و مصر و یمن و... شاهدی بر این مدعاست.

در بیانیه «جنبش وبلاگی22بهمن، انتفاضه مشرقین صدور انقلاب» به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی آمده است: در حالی که ظلمت تمام دنیا را فراگرفته بود نوری از ایران طلوع کرد و مردی آسمانی کلمه توحید را به بهترین وجه تعبیر کرد و به پا خاست. سربازان خود را از میان جوانانی که در ابتدای نهضت شیرخوارگانی بیش نبودند، جست و اسلام را مطابق با حقیقت و آنطور که باید، تفسیر کرد.

در ادامه این بیانیه عنوان شده است: بحق تداوم انقلاب اسلامی ایران به حقانیت اراده و ایمان مردم و مخلصانه گذاشتن سنگ زیرین انقلاب توسط امام روح الله و تداوم رهبری شجاعانه و عادلانه آن یعنی امام خامنه‌ای برمی‌گردد که قابل تشبیه به شجره طیبه‌ای است که متفاوت از دیگر انقلاب‌ها وتحولات سیاسی تاریخ جهان است.

در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به انتفاضه مردم کشورهای عربی منطقه تاکید شده است: باید توجه داشت که انقلاب اسلامی در حال رخنه در تمام کشورهای منطقه و خصوصاً در کشورهای اسلامی است و ملتهای دیگر کشور ایران و انقلابش را بعنوان الگو پذیرفته‌اند و حرکت‌های انقلابی در تونس و مصر و یمن و... شاهدی بر این مدعاست.

در پایان بیانیه «جنبش وبلاگی22بهمن، انتفاضه مشرقین صدور انقلاب» آمده است: بار دیگر 22 بهمن امسال نیز روزی است برای نشان دادن قدرت ملت ایران و تداوم راه آرمان‌هایی که امام‌خمینی(ره) آن را بنا نهاد و امام خامنه‌ای آن را ادامه می‌دهد.

 


:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 / 11 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
ادعاهای مضحک لابی صهیونیستی؛
محمد البرادعی، دست نشانده ایران!
"هوئن لین" البرادعی را متهم کرد در زمان مدیریتش بر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره حقیقت و ماهیت برنامه هسته‌ای ایران لاپوشانی کرده است.
مدیر یک گروه لابی قدرتمند رژیم اشغالگر قدس در آمریکا در اظهاراتی مضحک مدعی شد: «محمد البرادعی رهبر اپوزیسیون مردم مصر عروسک و دست نشانده ایران است.»


به گزارش گرداب به نقل از خبرگزاری آژانس یهود، "مالکولم هوئن لین"، معاون اجرایی "کنفرانس رؤسای سازمانهای عمده یهودی" ادعا کرد: «رهبر مخالفانی که از هیجانات مصری بیرون می‌آید عروسک ایرانی است.»

 "هوئن لین" البرادعی را متهم کرد در زمان مدیریتش بر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره حقیقت و ماهیت برنامه هسته‌ای ایران لاپوشانی کرده است.

این لابی اسرائیلی که با یک رسانه یهودی در آمریکا مصاحبه می‌کرد، مدعی شد: «من این واژه را به راحتی به کار نمی‌برم، اما البرادعی دست نشانده ایران است.»

مالکوم هوئن لین از دوستان نزدیک رؤسای جمهوری آمریکا و نخست وزیران اسرائیل به ویژه شخص آریل شارون نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی است که ۵۲ سازمان یهودی را در آمریکا نمایندگی می‌کند.

کار عمده سازمان مذکور لابی‌گری در کاخ سفید به نفع اسرائیل است و در واقع بازوی لابی کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل یا "ایپک" در سطح دولت است.
 

 

 

بازگشت امام گونه رهبر اسلام گرای تونس پس از 22 سال به کشور

رشید الغنوشی، رهبر حزب النهضه، پس از 22 سال تبعید به تونس بازگشت.


 

 
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی به هنگام ورود به فرودگاه تونس اعلام کرد:در انتخابات ریاست جمهوری این کشور شرکت نخواهد کرد و هیچ کدام از سران حزب النهضه نیز برای این انتخابات نامزد نخواهند شد.
الغنوشی در گفتگوی تلویزیونی با بیان اینکه حزب وی بر آزادی مذاهب تاکید می کند، گفت:همه احزاب سیاسی حق حضور در صحنه سیاسی این کشور را دارند و حقوق شهروندی از جمله برابری میان زن و مرد باید از جانب تمام احزاب اسلامی و غیر اسلامی رعایت شود و حزب النهضه نیز به رعایت آزادی بیان و حقوق شهروندی معتقد است.
وی تاکید کرد: جای نگرانی از سوی زنان این کشور در مورد فعالیت حزب النهضه وجود ندارد.
رهبر حزب النهضه که در سال 1989 پس از روی کار آمدن زین العابدین بن علی از تونس تبعید شد همچنین بازسازی این حزب را پس از چندین سال دوری از صحنه سیاسی این کشور در اولویت دانست و افزود حزب النهضه در حال حاضر آمادگی حضور پرقدرت در صحنۀ سیاسی تونس را ندارد.
این حزب در انتخابات سال 1989 توانسته بود با کسب 17 درصد از آرا در مقام دوم پس از حزب تجمع برای دمکراسی متعلق به زین العابدین بن علی، رییس جمهور سابق این کشور قرار گیرد. پس از این پیروزی بود که فعالیت این حزب از سوی زین العابدین بن علی ممنوع شد.
بر اساس اعلام دولت انتفالی تونس، قرار است ظرف شش ماه آینده انتخابات ریاست جمهوری و پارلمان در این کشور برگزار شود.




 

 

 

 

 

هافینگتن ‌پست : سرنوشت شاه ایران در انتظار حسنی مبارك


 


 
هافینگتن ‌پست طی گزارشی به مقایسه قیام مردم مصر و انقلاب اسلامی ایران پرداخت و پیش‌بینی كرد كه سرنوشت شاه ایران در انتظار حسنی مبارك است.


پایگاه اینترنتی "هافینگتن پست " در مقاله‌ای با مقایسه قیام مردم مصر با انقلاب اسلامی ایران نوشت: تنها چند هفته قبل از آنكه شاه ایران در میان یك تظاهرات عظیم ملی علیه وی، كشور را برای همیشه ترك كند، از طریق تلویزیون آخرین سخنرانی خود را برای مردم انجام داد و از آن‌ها به خاطر اشتباهاتش عذرخواهی كرد.

شاه ایران روز پنجم نوامبر 1978 با خواهش از مردم گفت: من صدای انقلاب شما را شنیدم. انقلاب ملت ایران نمی‌تواند مورد تأیید من به‌عنوان پادشاه ایران و به عنوان یك فرد ایرانی نباشد. بیائید با یكدیگر بكوشیم تا دموكراسی واقعی را در ایران بنا كنیم. من متعهد می‌شوم كه با شما و انقلاب شما علیه فساد و بی‌عدالتی در ایران باشم.

*وضعیت مشابه حسنی مبارك با شاه سابق ایران

هم‌اكنون حسنی مبارك رئیس‌جمهور مصر نیز وضعی مشابه شاه سابق ایران دارد. اما او در سخنرانی خود برای مردم عصبانی مصر از هیچ چیزی عذرخواهی نكرد. و نه تنها از چیزی كوتاه نیامد بلكه بر قدرت و صلاحیت خود تاكید كرد: دستورات من به دولت تاكید دارد كه آن‌ها به توده‌ها فرصتی برای ابراز دیدگاه‌هایشان بدهند.
"دولت متعهد شده است تا دستورات مرا اجرا كند و این مشخص بود كه در این راه پلیس تظاهركنندگان را كنترل كند. "
"من به عنوان رئیس‌جمهور و با تمام قدرتی كه بر اساس قانون اساسی به من واگذار شده است... "
"من امروز نه فقط به عنوان رئیس‌جمهور كشور شما بلكه به عنوان یك شهروند مصری با شما سخن می‌گویم. "

 

* قول مبارك به مردم مصر برای انجام تغییرات


این گزارش می‌افزاید: مبارك در ادامه از عبارتی استفاده كرد كه حتی برای آمریكایی‌ها هم وحشتناك بود: من در حال اجرای اولین مسئولیتم یعنی حفظ امنیت ملی هستم.
البته مبارك نیز مثل شاه ایران قول انجام تغییرات را به مردم داد. او قول داد تا به فكر مردم باشد.
"من همیشه طرفدار مردم فقیر مصر خواهم بود. "
"من همیشه سیاست‌های دولت را به سمت انجام اصلاحات اقتصادی به منظور رفع سختی‌های مردم هدایت می‌كنم. "

*فاصله‌گیری مبارك از توده مردم به‌خاطر سیاست‌های دولت وی

گزارش هافینگتن‌پست ادامه می‌دهد: مبارك در طول سخنرانی خود پشت سر هم كلماتی را به كار می‌برد كه تا پیش از نیز به ندرت از او شنیده می‌شد. كلماتی مثل "تهیدست "، "فقیر "، " افراد كم درآمد "، "بیكاری "، "ارتقای استانداردهای زندگی "، "آزادی بیان "، "بیمه درمانی "، "مسكن " و ...

نویسنده گزارش ادامه می‌دهد: مبارك نیز مثل شاه ایران كه قبرش به خاطر خودداری از به خاكسپاری در وطن، در قلب قاهره قرار دارد، در سخنرانی مهم خود نشان داد كه تا چه حد به دور از مردم بوده است و از حقایق زندگی مردم و سختی‌هایی كه بواسطه سیاست‌های او بوجود آمده را حس نمی‌كند.
 

* تهدید‌های مبارك علیه مردم مصر

مبارك در بخشی از سخنرانی‌اش گفت: ما به اصلاحات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود ادامه می‌دهیم تا یك جامعه آزاد و دموكراتیك در مصر داشته باشیم كه اصول مدرن را رعایت می‌كند. من همیشه سیاست‌های دولت را به سمت انجام اصلاحات اقتصادی به منظور رفع سختی‌های مردم هدایت می‌كنم. مشكلاتی كه با آن‌ها روبرو هستیم و اهدافی كه به دنبالشان هستیم نمی‌توانند از طریق خشونت و یا آشوب بدست آیند. بلكه این اهداف را تنها با گفت‌وگو و هوشیاری ملی و تلاش‌های منسجم و خالصانه می‌توان بدست آورد.

گزارش هافینگتن‌پست با تاكید بر آنكه هیچ‌گاه امكان نداشت كه مبارك ساعت 1 بامداد برای مردم سخنرانی كند می‌افزاید: در نهایت تهدیدات مبارك علیه مردم اگرچه با دقت و در لفافه بیان شد اما به قدر كافی شفاف بود: بین آزادی و هرج و مرج خط واضحی وجود دارد. بنابراین همانطور كه من طرفدار آزادی ابراز عقاید شهروندان هستم، به دفاع از ثبات و امنیت مصر نیز پایدار خواهم ماند. ما باید نسبت به نمونه‌های زیادی كه اطراف ما وجود دارد و طی آن‌ها مردم غرق در هرج و مرج شدند هوشیار و آگاه باشیم. زیرا آن افراد در نهایت هم به دموكراسی و ثبات دست نیافتند.

*دخالت كشورهای خارجی در اوضاع مصر 


در همین حال، خیابان‌های مصر همچنان مملو از جمعیت است. در حقیقت سخنرانی مبارك برای مردم مصر بی‌مفهوم بود و آن‌ها همچنان دولت را به مبارزه می‌خوانند و حتی شب را هم در تظاهرات به سر می‌برند.

این گزارش حاكی است: آخرین سخنرانی شاه ایران نادیده گرفته شد. او هم تلاش می‌كرد تا خشمش را از نافرمانی مردم پنهان كند. مردمی كه شاه فكر می‌كرد مالك آن‌هاست.

هافینگتن‌پست در انتها با هشدار نسبت به امكان دخالت برخی كشورها در اوضاع مصر نوشت : اگر دولت‌های خارجی در روند خواسته‌های مردم برای تغییر مسیر آینده‌شان دخالت نكنند ، قطعا مبارك هم به سرنوشتی مشابه شاه ایران دچار می‌شود.
 

 

 

 

 

 

اعزام دو بالگرد اسرائیلی برای هدف قرار دادن سران تظاهرات


 

ادامه تظاهرات در شهرهای مصر فراخوان برگزاری تظاهرات میلیونی /  / خروج كاركنان شركت های نفتی خارجی / هشدار درباره به راه افتادن حمام خون


 
تظاهرات و اعتراض های ضد حكومتی در شهرهای مختلف مصر از جمله قاهره ، اسكندریه و سوئز در جریان است .
شبكه " پرس تی وی " گزارش كرد ، تظاهركنندگان مصری ، امروز ( دوشنبه ) در هفتمین روز از اعتراض های ضد حكومتی خود ، با تجمع در میدان التحریر قاهره ، شعارهای ضد مبارك سر دادند . 

در این تظاهرات كه با وجود اعلام مقررات منع آمد و رفت برپا شده است ، ده ها هزار نفر شركت كرده اند . 

گزارش ها همچنین از برگزاری فراخوانی برای برگزاری تظاهرات میلیونی در روز سه شنبه ( فردا ) حكایت دارد . 

    

همچنین تظاهركنندگان مصری ، برگزاری اعتصاب عمومی نامحدود را خواستار شده اند .

تظاهرات ضد مبارك امروز نیز در شهر سوئز آغاز شده است . تظاهركنندگان بر كناره گیری حسنی مبارك از قدرت تاكید دارند . 

صبح امروز همچنین خبر دستور ارتش مصر برای شلیك به سمت تظاهركنندگان مصری منتشر شد . 

ارتش مصر نیروهای كمكی را به سمت میدان " التحریر " قاهره ، میدان اصلی پایتخت كه محل تجمع تظاهركنندگان اعزام كرد . 

در شهر اسكندریه نیز درگیری ها میان نیروهای امنیتی و شركت كنندگان در تظاهرات گزارش شده است . 

در همین حال ، روزنامه صهیونیستی " هاآراتص " ، از نگرانی سران این رژیم در خصوص تحولات مصر و تلاش آنان برای متقاعد كردن متحدان خود برای نجات حكومت در آستانه سرنگونی مبارك خبر داد . 

شبكه الجزیره نیز خبر داد ، رژیم صهیونیستی با هدف جلوگیری از پیشرفت روند تظاهرات ضد حكومتی در مصر ؛ دو فروند بالگرد را كه به دوربین های تلسكوپی مجهز است ، برای هدف قرار دادن رهبران تظاهركنندگان و سركوب مصری ها به این كشور اعزام كرده است . 

یك افسر سابق ارتش مصر نیز درباره احتمال به راه افتادن حمام خون در روزهای آینده هشدار داد . 

تا كنون در شش روز تظاهرات پیاپی مردم مصر ، بیش از صد تن كشته ، بیش از هزار نفر مجروح ، و صدها نفر دیگر بازداشت شده ‌اند .

در همین حال گزارش می رسد شمار زیادی از تاجران و بازرگانان مصری درصدد ترك مصر هستند و مبالغ هنگفتی را از حسابهایشان خارج كرده اند. 

سفارت آمریكا نیز در قاهره از آغاز عملیات خروج اتباع آمریكایی از مصر از امروز خبر داد .

در همین حال گزارش ها حاكی است در سایه تداوم تظاهرات گسترده مردمی ، چند شركت نفتی خارجی از جمله " شل " نیز سعی دارند كاركنان و خانواده ‌های آنان را از مصر خارج كنند . 

پیش از این دو شركت نفتی روس نیز با هدف پیشگیری از آسیب رسیدن به كاركنانشان ، نیروهای فنی خود را از مصر خارج كردند . 

شبكه العالم نیز گزارش داد : جنبش اخوان المسلمین ، از جناح مخالف حكومت مصر ، اعلام كرد ، آمریكا درصدد است انقلاب مصر را به سود خود و برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی مصادره كند . 

محمد غانم ، عضو ارشد اخوان المسلمون ، هشدار داد واشنگتن درصدد دور زدن انقلاب مصر و بر سر كار آمدن شخصی به جای " حسنی مبارك " است كه امنیت رژیم صهیونیستی را تضمین كند .


 

 


جمهوري اسلامي مي‌تواند الگوي سياسي حكومت مصر و تونس باشد
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: جمهوري اسلامي مي تواند الگوي سياسي و ساختاري حكومت مصر و تونس قرار بگيرد تا آنان بتوانند حكومت مردم سالاري ديني را به مانند جمهوري اسلامي تحقق ببخشند. 
 
محمد كرمي راد در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه آنچه امروز در مصر و تونس رخ داده ناشي از صدور آرمان هاي انقلابي به اين كشورها است، گفت: ما در آستانه 32 سالگي جشن پيروزي انقلاب اسلامي شاهد خروش ملت هاي مصر و تونس بر عليه حاكمان ظالم هستيم كه ناشي از خودباوري اين ملت هاست.

وي با اشاره به اينكه پيروزي انقلاب اسلامي اميد را در دل امت هاي اسلامي زنده كرده است، افزود: ملت هاي اسلامي امروز به اين نتيجه رسيده اند كه مي توان با اتحاد و انسجام طاغوتيان را سرنگون كرد و زمام امور كشور را به دست گرفت.
 
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه هر ملتي كه براي تحقق انقلابش خون بدهد پيروز خواهد بود، ‌تصريح كرد:‌ نتيجه ظلم و ستم و ديكتاتوري سران عرب نتيجه اي جز خروش ملت ها را در پي نخواهد داشت.

كرمي راد اضافه كرد:‌ خروش انقلابي ملت مصر و تونس به سران ديكتاتور عرب حاوي اين پيام است كه تا دير نشده همسو با مردم و آرمان هاي آنها حركت كنند.

وي با بيان اينكه‌ ملت مصر و تونس بايد هوشيار باشند تا زمام امور آنان به دست غرب و آمريكا نيفتد، ادامه داد: جمهوري اسلامي كه بر اساس آرمان هاي اسلامي تحقق يافت، از حركت انقلابي و اسلامي مردم تونس حمايت مي كند.

عضو فراكسيون اصولگرايان با اشاره به اينكه يكي از اصول اساسي ما ظلم ستيزي و تبري از ستمگران است، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران مي تواند پشتوانه معنوي مصر و تونس قرار بگيرد.

كرمي راد در پايان خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي مي تواند الگوي سياسي و ساختاري حكومت مصر و تونس قرار بگيرد تا آنان بتوانند حكومت مردم سالاري ديني را به مانند جمهوري اسلامي تحقق ببخشند



:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 / 11 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

قطع‌رابطه بالندن بدون‌ملاحظه آقازاده‌ها

حجت الاسلام علی محمد بزرگواری نماینده مردم کهکیلویه و بهمئی در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با رسا در رابطه با طرح قطع رابطه با دولت انگلستان بیان داشت: ملت ایران هیچگاه از استعمار پیر انگلیس خیری دریافت نکرده است.

وی افزود: اینکه بعضا عنوان می شود جمهوری اسلامی از قطع رابطه با دولت انگلستان ضرر خواهد کرد، حرف غلطی است چرا که مطمئنا این موضوع برعکس بوده و آن کس که از این قطع رابطه ضرر می بیند دولت استعماری انگلستان است.

نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی توان به خاطر حضور برخی آقازاده ها در آن کشور، ملاحظاتی را برای تخفیف در تنبیه دولت انگلستان قائل شویم گفت: مجلس شورای اسلامی برای قطع رابطه با استعمار پیر انگلستان ملاحظه ای به نام آقازاده ها ندارد.

وی ایراد داشت: ارتباط دولت انگلستان در سالهای پیش از انقلاب با کشورمان و سایر کشورهای جهان سوم ارتباط گرگ و میش بود به همین خاطر نمی توان این ادعا را مطرح کرد که ما از قطع ارتباط با استعمار پیری که منافعش با سیاه کردن روزگار اهالی مشرق زمین تامین شده باعث ضرر است.

عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: در رابطه با برخی ملاحظات دیگر هم که بعضا به عنوان ارتباطات فرهنگی و علمی مطرح است باید بگویم که باید ببینیم که ارزش حفظ آنها چقدر است! آیا به اندازه خصومتهای علنی این دولت علیه نظام اسلامی می باشد؟ در غیر این صورت به طور قطع لازم است با برنامه ریزی و تامین نیازهر چه زودتر این ارتباط ها قطع شود.



:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

پاداش 5 میلیونی سلفی ها برای آدم کشی

به گزارش کلمه به تازگی سران گروهک وهابیت و سلفی طی ابلاغیه به سرگروههای فعال خود در شهرهای سنندج ،مریوان ، پاوه و سقز اعلام نمودند ، افراد بریده و آموزش دیده از سایر گروهکها و یا افراد متفرقه که سابقه فعالیت نظامی دارند را شناسایی و جذب نمایند.

گفته می شود گروهک مذکور قصد دارند از این افراد در حذف اعضای گروهک جهادی شامل افراد هویت آشکار شده ، بریده و وابسته به سازمانهای اطلاعاتی کشور استفاده نماید.
سرشاخه های گروهک به افراد شناسایی شده مبلغ 1000000تومان حقوق ماهانه و برای حذف هر نفر 5000000 تومان پاداش در نظر گرفته است.


 



:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 


 وجود سوال‌هاي به‌حق و فراوان از سران فتنه كه هنوز در ذهن هوشمند و پرسش‌گر عموم مردم وجود دارد، به دريافت پاسخ از تحليل‌گران و آگاهان به واقعيات مسائل پشت پرده طراحي شده در محافل پنهاني فتنه‌سازان نيازمند است.

براين اساس اقدام به انتشار پاره‌اي از سوالات بي‌شمار مطرح در افكار عمومي پيرامون چند موضوع نموده ايم

الف) قتل‌ها، شهيد تراشي‌ها، بازداشت‌ها و اعترافات
1. جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه خانم ندا آقا سلطان روز شنبه 30 خرداد بعد از آنكه نيروهاي انتظامي و بسيج، بر اوضاع مسلط شدند، در يك خيابان فرعي به قتل رسيد و بعضي محافل، قتل او را به نظام منتسب كردند. اگر واقعا نظام در قتل او دخيل بوده، بايد به اين سوال پاسخ گفته شود كه دولت و نظام از اين قتل چه انگيزه‌اي داشته و چه سودي _ جز زيان_ برده است؟

به نظر شما چه فرد يا گروهي در اين واقعه دست داشت و از آن سود برد؟

جناب آقاي موسوي! در مورد قتل خانم ندا آقا سلطان آيا تاكنون از خود سوال كرده‌ايد كه:

2. چطور چند دوربين از مدتي قبل از قتل، وي را تعقيب و مانيتور مي‌كردند؟
3. چرا وقتي هم كه گلوله به سمت ايشان شليك شد، فيلمبرداران به جاي فرار و پناه گرفتن، با آرامش به كار خود ادامه دادند؟

4. چگونه در كمتر از پانزده دقيقه پس از مرگ ندا، فيلم ترور او از سي‌ان‌ان پخش گرديد؟ مي‌دانيد كه فقط با فيلمبرداري توسط موبايل ماهواره‌اي و ارسال از طريق همان موبايل، و با هماهنگي قبلي مي‌توان اين سرعت اطلاع رساني را توجيه نمود.

5. جناب آقاي موسوي! چرا براي روشن شدن اين موضوع، شما نيز همصدا با مسئولان كشور، هيچگاه رسما از دولت انگليس نخواستيد تا آرش حجازي (از متهمان ترور ندا) را به ايران مسترد دارد تا حقيقت روشن شود؟
6. چطور است كه آقاي آرش حجازي دو روز قبل از قتل ندا به ايران مي‌آيد و فرداي آن روز از ايران مي‌رود و اتفاقا! در لحظه ترور، در صحنه حضور دارد و چند روز بعد در استوديوي بي‌بي‌سي فارسي با اين شبكه خبري مصاحبه مي‌كند؟

7. آيا مي‌دانيد كه اين فرد با آقاي ابوالفضل فاتح از مسئولان ارشد ستاد جناب عالي نيز ملاقات داشته است؟ مي‌توانيد اعلام كنيد كه در ملاقات اين دو چه مسايلي مطرح شده است؟

8. چرا رسانه‌هاي غربي كه قتل خانم ندا آقاسلطان را در حمايت از جناب عالي و جنبش سبزتان، پوشش گسترده و كم سابقه‌اي دادند، در انعكاس قتل خانم دكتر مروه شربيني_ كه توسط يك جنايتكار نژاد‌پرست آلماني به جرم دفاع از حجاب خويش در محوطه دادگاه آلمان با هجده ضربه چاقو به قتل رسيد_ كم‌كاري كردند و اين قتل مظلومانه را هيچ پوششي ندادند؟ چرا شما هيچگاه سوء استفاده رسانه‌هاي استكباري از اين واقعه را محكوم نساختيد؟

9. چرا انگلستان از استرداد اين متهم خودداري مي‌كند؟

10. جناب آقاي موسوي! از داستان دروغين «ترانه موسوي» چه كسي بهره‌برداري كرد و اين ماجرا به نفع چه كسي تمام شد؟ چرا هيچ كس نمي‌تواند همسايه يا همكلاسي يا خانواده وي را معرفي كند؟ چرا حتي يك كارت شناسايي از اين هوادار شما در دست نيست؟
11. جناب عالي با چه انگيزه‌اي ترانه موسوي را طرفدار كشته شده خود معرفي كرديد؟

12. جناب آقاي موسوي! بر اساس كدام اطلاعات موثق، اطرافيان جناب عالي به خانواده خانم سعيده پورآقايي_ كه زنده بود اما از خانه فرار كرده بود _ خبر قتل او را دادند و خانواده وي را به برگزاري مجلس ترحيم متقاعد ساختند؟ چرا جناب عالي در مجلس ترحيم دروغين آن خانم شركت جستيد؟

13. جناب آقاي موسوي! چرا نزديكان شما (آقاي عليرضا بهشتي و ...) اسامي بعضي فوت‌شدگان سالهاي گذشته و اموات مجهول‌الهويه و بي‌ارتباط با اغتشاشات و يك دختر فراري از خانه را در فهرست طرفداران كشته شده شما قرار داده‌اند؟
14. جناب آقاي موسوي! چرا نزديك‌ترين افراد به جناب‌عالي (همچون آقاي عليرضا بهشتي) با انتشار فهرستي واهي و غيرمستند، اصرار داشتند كه تعداد كشته‌هاي حوادث اخير را به 72 تن برسانند؟ آيا اين امر را يك بازي پلشت با مقدسات نمي‌دانيد؟ اكنون كه دروغين بودن آن فهرست آشكار شده است چرا جنابعالي با اين نحوه استفاده ابزاري از مقدسات، مقابله نمي‌نماييد و آن را محكوم نمي‌كنيد؟

15. جناب آقاي موسوي! آقاي كروبي ادعا كرد كه، پسران جوان و دختران بازداشتي حوادث اخير در زندانها مورد تجاوز قرار گرفته‌اند. اين اتهام سنگين، حيثيت بازداشتي‌ها را مخدوش ساخت و اعتراض همگان _ از جمله دستگير شدگان_ را عليه گوينده اين جملات برانگيخت. چرا جناب‌عالي در مقابل بي‌ابرو نمودن اين جوانان، هيچ عكس‌العملي نشان نداديد و هنگامي كه آقاي كروبي بدون ارايه مستندات، ناچار به عقب‌نشيني شد، سخنان او را محكوم نكرديد و حساب خود را از ايشان جدا نساختيد؟

16. جناب آقاي موسوي! آيا جناب‌عالي نيز معتقد‌يد كه اعتراضات بعضي بازداشت‌شدگان بر اثر استفاده از قرص‌هاي روانگردان بوده است؟ در اين صورت چرا جمع زيادي از آنها (همچون آقايان بهزاد نبوي، مصطفي تاج‌زاده، محسن ميردامادي، عبدالله رمضان زاده، محسن صفايي فراهاني، فيض ‌الله عرب سرخي، محمد قوچاني) تحت تاثير اين قرص‌ها قرار نگرفته‌اند و تاكنون (پائيز 1389) حاضر به توبه و اعتراف و انجام مصاحبه نشده‌‌اند؟!

17. جناب آقاي موسوي! اگر فرضا ادعاي جناب‌عالي را بپذيريم، كه آقايان عطريان فر و ابطحي تحت شكنجه اعتراف كرده‌اند لطفا بفرماييد كه چرا آقاي عطريان‌فر، كه به گفته خودش پيش از انقلاب در مقابل شكنجه‌هاي سخت ساواك مقاومت ورزيده و اعتراف نكرده بود، اكنون چند روز پس از بازداشت، لب به اعتراف مي‌گشايد؟ ايا غير از اين است كه قبل از انقلاب در برابر ساواك خودرا محق مي‌دانست و اينك در برابر ملت، خود را بر حق نمي‌داند؟

18. جناب اقاي موسوي! مي‌دانيم كه آقاي حجاريان به دليل ناتواني جسمي در طول بازداشت، در مجموع، شرايط مناسبي داشت و حتي استخر اختصاصي براي آب درماني در اختيار وي بود. جناب‌عالي كه اعترافات آقايان ابطحي و عطريان‌فر را ناشي از شكنجه دانستيد، آيا اعترافات آقاي حجاريان را نيز ناشي از شكنجه مي‌دانيد؟

ب) دخالت‌هاي بيگانگان، انقلاب نرم و همراهي عناصر داخلي
19. دخالت‌ها:
جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه: امام رحل فرمودند: «آن روزي كه آمريكا از ما تعريف كند، بايد عزا گرفت» با توجه به اين فرمايش، توجه شما را به اخبار زير، كه بخش بسيار ناچيزي از مجموعه اخبار حمايت سران دولتمردان آمريكايي و استكبار از جناب‌عالي است، جلب مي‌كنيم؟
خانم هيلاري كلينتون وزير خارجه آمريكا روز جمعه 22 خرداد ماه (همان روز برگزاري انتخابات در ايران) در نخستين واكنش‌ها بحث تقلب در انتخابات را به صورت سربسته مطرح كرد و گفت: «اين نشانه‌هاي بسيار مثبتي است كه مردم ايران مي‌خواهند صدايشان شنيده و راي آنها شمرده شود.»

* باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا كه برخلاف سلف خويش، دستان چندني‌اش را زير دستكش سفيد پنهان كرده بود، در روزهاي پس از انتخابات و در بحبوحه اغتشاشات تهران به ميدان آمد و نقاب از چهره برداشت و ژست عدم مداخله را كنار گذارد و عده‌اي آشوبگر را _ كه از بدنه اصلي ملت ايران جدا بودند و بسياري از آنها حتي در انتخابات شركت هم نكرده بودند _ «مردم ايران» خواند و اعلام كرد كه از تظاهرات در ايران حمايت مي‌كند و معتقد است كه صداي تظاهر‌كنندگان بايد شنيده شود.

* اوباما همچنين در حاشيه اجلاس سران G8 براي نخستين بار از شما صريحا نام برد و شجاعت فوق‌العاده و مواضع الهام‌بخش شما را ستايش نمود.

* سايت وزارت خارجه اسرائيل با حمايت از آشوبگران اعلام كرد: «آنها دنبال سرنگوني بودند نه اعتراض به انتخابات».

* پل ولفوويتز معاون سابق وزارت جنگ آمريكا و از طراحان حمله به عراق و افغانستان در مورد شما گفت: «او مرد بسيار شجاعي است، لازم است آ«ريكا با وي مستقيما تماس بگيرد و به هر حال بهتر است او بداند كه مي‌تواند يك خط ارتباطي مستقيم با ما داشته باشد.»
* به گزارش صداي آمريكا قطعنامه حمايت از جنبش سبز ايران براي تصويب به كنگره آمرياك ارايه شده است.

* خانم آنگلا مركل صدر اعظم آلمان كه بارها وابستگي خود به آمريكا و اسرائيل را به اثبات رسانده است، در اوج آشوب‌هاي خياباني تهران حمايت خويش را از اغتشاشگران اعلام و اظهار كرد كه خود را در كنار آنان احساس مي‌كند و از دولت ايران خواست كه با آنها برخورد نكند.

*برنارد كوشنر وزير خارجه فرانسه در حمايت از آشوبگران گفت: «من متاسفم كه به جاي روي باز، واكنشي نشان داده شده كه تا حدودي بي‌رحمانه است، بي‌رحمي راه‌حل نيست.»

*وزير خارجه آلمان برخورد دستگاه‌هاي حافظ امنيت با آشوبگران را غيرقابل قبول خواند و در حمايت از شبهه تقلب گفت: «گزارش‌ها از نقض مقررات راي‌گيري مايه نگراني است. من از مقام‌هاي تهران انتظار دارم اين اتهامات را به دقت زياد بررسي كنند و توضيحات جامعي ارايه دهند.»

*برنارد كوشنر وزير خارجه فرانسه ادعاي ايران مبني بر دخالت كشورهاي غربي در امور ايران را رد كرد و بلافاصله حرف خود را نقض كرد و خواهان آزادي كليه بازداشت‌شدگان در اغتشاشات تهران شد.

* وزير خارجه هلند روز يكشنبه 24 خرداد در قضاوتي جانبدارانه و عجولانه و در جهت حمايت از آشوبگران گفت: «مسلم به نظر مي‌رسد كه تدابيري براي نفوذ در صندوق‌ها مانند محدود كردن دسترسي به اينترنت و انسداد سيستم پيامك‌ تلفني ايجاد شده است.» وي افزود: «گزارش‌هاي تقلب در جريان راي گيري و شمارش آراء، مشروطيت انتخابات را تضعيف مي‌كند.»

* در روز دوشنبه 25 خرداد (سه روز پس از انتخابات) جوزف بايدن پا را فراتر مي‌گذارد و درباره نحوه برگزاري انتخابات در ايران تشكيك مي‌كند و در مصاحبه با NBC مي‌گويد: «سوالات خيلي زيادي درباره چگونگي برگزاري اين انتخابات وجود دارد.»

*به گزارش بي‌‌بي‌سي فارسي در روز دوشنبه 25 خردادماه سخنگوي وزارت خارجه آمريكا مي‌گويد: «آمريكا در مورد گزارش‌هاي مبني بر مخدوش بودن انتخابات ايران و همچنين بازداشت‌ افراد معترض عميقا نگران است» وي در ادامه مداخلات خود از دولت ايران خواست كه اتهام مخدوش بودن شمارش آراء مردم را جدي بگيرد و آن را به دقت مورد بررسي قرار دهد.

*به گزارش بي‌ بي‌سي خانم موكل صدر‌اعظم آلمان روز 31 خرداد و در اوج اغتشاشات تهران، خواهان بازشماري آراء شد و از مقامات ايران خواست تا از استفاده از زور عليه معترضان خودداري كنند و به خبرنگاران اجازه داده شود كه از ايران آزادانه گزارش تهيه كنند.

* روز دوم تير، وزير خارجه فنلاند، رضا نظر‌ آهاري سفير ايران را براي ابراز نگراني نسبت به خشونت‌هاي پس از انتخابات و درخواست‌ بازشماري آراء احضار كرد و در اظهاراتي مداخله‌جويانه برخلاف عرف بين‌المللي گفت: «فنلاند قويا استفاده مقام‌ها از خشونت را محكوم مي‌كند و اينكه آراء بايد به دليل ادعاهاي تخلف، بازشماري شود.»

* روز 5 تير در نشست مشترك خبري اوباما و مركل، پيوند اروپا و آمريكا عليه ملت ايران در حمايت از آشوب‌طلبان كاملا آشكار مي‌شود. اوباما شجاعت فوق‌‌العاده معترضين در ايران را مي‌ستايد و مي‌گويد: «رهبران ايران نمي‌توانند برخورد خشن با مردم معترض را پنهان كنند.»

* در 9 تير هيلاري كلينتون گفت: «در ارتباط با موضوع انتخابات، حكومت آشكارا با شكاف عظيمي در مشروعيت در نظر مردم خود مواجه است» وي سپس به حمايت از اغتشاشگران پرداخت و اظهار كرد: «موضع دولت آمريكا حمايت از اين ارزش بنيادين است كه بايد ديدگاه مردم شنيده و آراي واقعي آنان شمرده شود.»

* در قدم بعدي صدراعظم آلمان در 11 تير 88 خواست كه رهبران هشت كشور صنعتي جهان در جريان نشست هفته آينده در ايتاليا، پيام قاطع خود را به مقامات ايران ارسال كنند. وي خطاب به مقامات ايران گفت: «مقامات ايران به ويژه در عصر ارتباطات مدرن بايد بدانند كه ما از تمامي توانمان استفاده خواهيم كرد تا به كساني كه در جريان ناآرامي اخير در ايران دستگير شده‌اند، اين اطمينان را بدهيم كه آنها را فراموش نكرده‌ايم.»

* در مردادماه هيلاري كلينتون گزارشي از مداخلات پشت پرده آمريكا در اغتشاشات ايران ارايه كرد و گفت: «آنچه واقعيت دارد، اين است كه ما پشت پرده درباره حوادث اخير ايران و حمايت از معترضان، كارهاي زيادي كرده‌ايم» او گفت: «ما در وزارت امور خارجه در حمايت از معترضان حوادث اخير در ايران از جمله در فضاي سايبر و مجازي كاملا فعال بوديم» وي ادامه داد: «در واقع ما بدون اين كه در ظاهر، كار خاصي انجام دهيم، در پشت پرده كارهاي زيادي براي حمايت از معترضان خياباني انجام داديم و همچنان به حمايت خود از معترضان ادامه مي‌دهيم.»
وي سياست دولت متبوعش را در جريان آشوب‌هاي ايران اينگونه اعلام كرد: «ما نمي‌خواستيم بين تظاهرات معترضان و دولت ايران، گير بيفتيم، اما مي‌دانستيم اگر خيلي زود و خيلي تند وارد ميدان شويم، توجهات، خيلي زود جلب مي‌شود و دولت ايران از حمايت ما از مخالفان براي متحد كردن ايران بر ضد معترضان استفاده مي‌كند.»

* چند ساعت پس از سخنان هيلاري كلينتون وزير امور خارجه فرانسه هم اعتراف كرد: «سفارت اين كشور در تهران، براي حمايت از تظاهر‌كنندگان تحت تعقيب، از پاريس دستور گرفته بود.»

*نازك افشار كارمند ايراني سفارت فرانسه روز شنبه (17 مرداد)، سفارت فرانسه را يكي از مراكز امن براي تظاهر‌كنندگان در اغتشاشات اخير دانسته بود. وزير خارجه فرانسه در مصاحبه با روزنامه لوپاريزين گفت: نازك افشار سخني گفت كه درست بود.

* رضا پهلوي (شاهزاده ناكام) نيز گفت: راه من و موسوي اكنون به يك تقاطع رسيده است» همچنين وي در مصاحبه با اشپيگل به مقايسه موسوي با احمدي نژاد پرداخت و گفت: «البته كه بين اين دو، تفاوت اساسي وجود دارد. موسوي از خود شجاعت نشان داد آنگاه كه خواستار شمارش دوباره آراء شد.
اما شما بايد موقعيت دشوار موسوي را درك كنيد. در حال حاضر وي تا زماني كه يقين نكرده [كه] مبارزه مردم ادامه خواهد يافت، نمي‌تواند آنچه را كه مي‌خواهد، بگويد يا انجام دهد.»

*سازمان منافقين حمايت خود از جنبش سبز را اعلام كرد.

اينك اين سوالات مطرح است:

20. امام (ره) همواره قريب به اين مضمون را مي‌فرمودند كه: هر وقت دشمنان از شما تجليل و تعريف كردند، بايد در اصالت حركتي كه داريد، شك كنيد.

اينك كه همه دشمنان قسم خورده نظام به تمجيد از شما مي پردازند، آيا به اين جمله امام (ره) انديشيده‌ايد و عملكرد خود را به محاسبه نشسته‌ايد؟

21. مواضع مداخله جويانه و اقدامات هماهنگ اروپا و آمريكا عليه ملت ايران و در حمايت يكپارچه از جنبش سبز، چه هدفي را دنبال مي‌كند؟ چه شده كه آقاي اوباما كه در اوج حملات وحشيانه اسرائيل به غزه و كشتار كودكان و زنان فلسطيني، مهمترين دغدغه‌اش، انتخاب سگ براي دخترش بود، اكنون براي آشوبگران تهران دل مي‌سوزاند و در پاسخ به اين سوال كه آيا پيامي براي مردم ايران كه در خيابان‌ها هستند، دارد يا نه؟ مي‌گويد: «از كساني كه به شيوه‌اي مسالمت‌آميز به دنبال عدالت هستند، حمايت مي‌كنيم.»

22. آيا اين اظهارات از هماهنگي ميان آشوبگران در داخل ايران و حاميان مستكبر آنان حكايت نمي‌كند؟

23. آيا اين سخنان كه به شكل غيرمستقيم _ و بلكه مستقيم _ بحث تقلب در انتخابات را مطرح مي‌كند، آن هم در همان روز انتخابات_ آمريكايي بودن اين سناريو را تاييد نمي‌نمايد؟

24. با توجه به شواهد مذكور، اين همه پشتيباني جنايتكاران بين‌المللي از خودتان را ناشي از چه عاملي مي‌دانيد؟ آيا پيروي شما از راه اهل بيت‌ (عليهم‌السلام) و تبعيت‌تان از مسير امام راحل و پاسداري‌تان از خون شهدا و اهتمامتان بها جراي قانون اساسي باعث اين حمايت‌ها گرديده! يا خروجتان بر نظام اسلامي و تضعيف انقلاب، موجب اين همه شادي و تشويق شده است؟

25. چرا شما با صدور يك بيانيه _ در كنار ساير بيانيه هاي خود، اين مواضع را كه مداخله مستقيم در امور داخلي ايران بود، محكوم نكرديد و از آنان تبري نجستيد؟

26. جناب آقاي موسوي! در سال 2006 آقاي فيليپه كالوران رئيس جمهور مكزيك _ كه از همپيمانان آمريكاست _ در انتخابات رياست جمهوري متهم به تقلب آشكار شد و اين در حالي بود كه اختلاف رئيس جمهور پيروز از رقيبش فقط حدود نيم درصد آراء بود (برخلاف ايران كه اين اختلاف حدودا 50 درصد بود)؛ متعاقب اعلام نتايج، اعتراضات مردمي در مكزيك آغاز شد و دو ماه به طول انجاميد ولي در طول اين مدت، دولت آمريكا و رسانه‌هاي آمريكايي و غربي به سود رئيس جمهور منتخب و طرفدار آمريكا و به زيان رئيس‌جمهور شكت خورده و مردم، ساكت بودند. بدين ترتيب مي‌توان گفت كه سران و رسانه‌هاي غربي دلشان براي صحت انتخابات در كشورهاي مختلف نمي‌سوزد بلكه از هر كس كه منافعشان را بهتر و بيشتر تامين كند، حمايت به عمل مي‌آورند؛ اگر شما اين سخن را قبول نداريد بايد بگوييد كه چرا غرب در مقابل تقلب در مكزيك سكوت كرد ولي به ادعاي اثبات نشده شما مبني بر وقوع تقلب در انتخابات واكنش گسترده نشان داد و از جناب‌عالي حمايت جدي به عمل آورد؟
8. جناب آقاي موسوي! حدود يك هفته قبل از انتخابات ايران، مردم «پرو» در اعتراض به قرارداد تجارت آزاد ميان آمريكا و «پرو» دست به تظاهرات آرام زدند كه با سركوب وحشيانه دولت پرو 25 كشته و حدود 100 زخمي بر جاي ماند و به دليل همپيماني آلن گارسيا رئيس جمهور پرو با دولت آمريكا، آقاي اوباما و رسانه‌هاي آمريكايي هيچ اقدامي در محكوميت اين كشتار انجام ندادند، حال اين سوال مطرح است كه همان سران و رسانه‌هاي غربي چرا از شما و تظاهر‌كنندگان در ايران حمايت كامل به عمل آوردند؟

27. جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه آقاي مانوئل زلايا رئيس جمهوري قانوني هندوراس پس از آنكه همكاري‌هاي خود را با آقايان هوگو چاوز (رئيس‌جمهوري ضد‌آمريكايي ونزوئلا) و ايو مورالس (رئيس جمهوري ضد‌آمريكايي بوليوي) آغاز كرد ناگهان با يك كودتا از قدرت خلع و به خارج از كشور تبعيد شد. در جريان اين كودتا، دولت ايالات متحده به رهبري اوباماي دموكرات و رسانه‌هاي آمريكايي و اروپايي به دولت قانوني و رئيس جمهور بركنار شده هندوراس هيچ كمكي نكردند و نه تنها اقدام كودتا‌چيان را محكوم نساختند بلكه به نوعي، حمايت خويش را نيز از آنان ابراز داشتند.

28. با توجه به مطلب فوق، اين سوال مطرح است كه چرا رئيس جمهور و ساير مقامات آمريكا و مقامات اسرائيلي، فرانسوي، آلماني، ايتاليايي، انگليسي و ... و تمامي رسانه‌هاي آمريكايي و اروپايي به رئيس جمهور قانوني هندوراس هيچ كمكي نكردند لكن در جريان اعتراض شما به نتايج انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري ايران، به صورت يكپارچه و با تمام قوا به ميدان آمدند و بيشترين حمايت مادي و معنوي و پوشش تبليغاتي و رسانه‌اي را براي جناب‌عالي و آشوبگران خياباني فراهم آوردند؟
جناب آقاي موسوي! از يك سو جناب‌عالي بحق، بر بيگانه‌ستيزي انگشت تاكيد نهاديد و در بيانيه شماره 9 خود به صواب هشدار داديد كه «اگر خامي كنيم و بيگانگان را در ماجراي پس از انتخابات، دخالت دهيم به زودي پشيمان خواهيم شد» و از سوي ديگر اوباما رئيس جمهور آمريكا در كنفرانس خبري خود در حاشيه اجلاس G8 براي چندمين بار در امور داخلي ايران دخالت نمود و صريحا با ذكر نام، از جناب‌عالي حمايت كرد؛
سوالات:

29. چرا شما اين مداخله را محكوم نساختيد؟

30. چرا در مقابل حمايت سران فرصت‌طلب اسرائيل و انگليس و فرانسه و ايتاليا و آلمان سكوت اختيار كرديد و به تاسي از امام،‌ از آنان تبري نجستيد؟

***
جناب آقاي موسوي! جناب‌عالي به عنوان يك سياستمدار مي‌دانيد كه در عالم سياست، هيچگاه يك بازيگر سياسي روي بازي باخته و مهره مشكوك، شرط‌بندي نمي‌كند؛ صريح بگوييم، رئيس جمهور آمريكا كه از شما با ذكر نام حمايت نمود و وزير اور راهبردي رژيم صهيونيستي كه از شما و همسرتان با تجليل ياد كرد، قطعا مي دانستند كه شما با تودهني‌تان آنها را سنگ‌ روي يخ نمي‌كنيد.

31. آيا مي‌توانيد بگوييد كه آنها از كجا به اين اطمينان رسيده بودند؟

32. چرا شما با ابراز مخالفت نسبت به مداخلات آنها، استقلال و عدم وابستگي خويش به آنها را به رخ نكشيديد و اثبات نكرديد؟

جناب آقاي موسوي! در خبرها آمده بود كه عبدالله (پادشاه عربستان) 5 ميليون يورو به ستاد جناب‌عالي كمك كرده است.
33. اگر اين خبر صحت دارد، چرا شما اين مبلغ را پذيرفتيد و اگر اين خبر صحيح نبوده چرا آن را تكذيب نكرديد؟

34. اصولا چرا جناب‌عالي درباره اين شايعه كه بيگانگان و كشورهاي حاشيه خليج فارس، كمك‌هاي هنگفتي به ستاد شما داشته‌اند هيچگاه توضيحي نداديد.

جناب آقاي موسوي! معروف است كه گروهك جندالله به سركردگي عبدالمالك ريگي در جريان انتخابات در مصاحبه با بي‌بي‌سي، خود را طرفدار موج سبز معرفي نمود.
همچنين مسبوقيد كه اين گروهك‌ وهابي در اقدامي ناجوانمردانه دهها نفر از شيوخ قبائل و فرماندهان سپاه در سيستان و بلوچستان _ همچون سردار شوشتري_ را در «همايش وحدت» به شهادت رساندند.

سوالات:
35. آيا جناب عالي از حمايت اين گروهك تروريستي اعلام برائت نموديد يا خير؟

36. آيا شما اين اقدام جنايتكارانه را محكوم كرديد؟ اگر پاسختان مثبت است، چرا اين اعلام محكوميت در رسانه‌ها انعكاس نيافت؟ و اگر پاسختان منفي است، چرا محكوم ننموديد؟

37. آيا عدم محكوميت اقدام تروريستي آنها از سوي جناب عالي شبهه هماهنگي ميان ستاد شما با آن گروهك را در اذهان تقويت نمي‌كند؟

****
جناب آقاي موسوي! از جريان «سبز»_ كه جناب‌عالي علمدار آن هستيد_ افراد و گروه‌ها و كشورهاي مختلف حمايت كرده‌اند. در داخل، حمايت نهضت آزادي، مجاهدين انقلاب، حزب مشاركت و در خارج از كشور نيز حمايت‌هاي باراك اوباما، سران اروپا و رژيم صهيونيستي، سركرده منافقين، گروهك كمونيستي فدائيان خلق، رسانه‌هاي غربي (همچون VOA، BBC) و چهره‌هاي ضدانقلاب و وابسته‌اي همچون رضا پهلوي، نوري زاده و سازگارا از شما را شاهد بوديم. به عبارت ديگر در ميان هواداران راه سبز، كسان و گروه‌هايي قرار دارند كه اساسا در طول سي سال گذشته، با اسلام، انقلاب، امام، نظام جمهوري اسلامي، قانون اساسي و آرمانهاي شهدا در تقابل بوده و خواستار حكومتي سكولار و غيرديني هستند و براندازي نظام را آرزو مي‌كنند. جناب‌عالي اينك در يك پارادوكس قرار گرفته‌ايد، يا بايد همچون حربن يزيد رياحي، با يك تصميم سرنوشت‌ساز و تاريخي، راه خود را از آنان جدا نموده و به قطار انقلاب و ايران بپيونديد و يا بايد از آرمانهاي امام (ره) و شهدا انصراف داده و به اردوگاه ضدانقلاب بپيوندند.

38. جايگاه شما در ميان اين طيف گسترده كجاست و چرا تكليف خود را با آنان مشخص نمي‌فرماييد؟

***
جناب موسوي! مي‌دانيد كه سازمان منافقين حمايت خويش را از جناب‌عالي و جنبش سبز اعلام داشت و در خلال تظاهرات و آشوب‌هاي تهران تعدادي از عوامل منافقين با مقادير منابهي سلاح و مهمات دستگير شدند(خبرگزاري فارس، 88/3/31)و در خلال بازجويي نيز اعتراف كردند كه چندماه در مقر اشرف-در عراق-آموزش‌هايي مانند استفاده از سلاح، آتش ردن اتوبوس و حمله به پايگاه را ديده‌اند.

39. به اين ترتيب آبا باز هم اغتشاشات تهران را توسط مردم و به منظور صيانت از آراء خودشان مي‌دانيد؟

40. اساسا چرا اعلام حمايت‌هاي مكرر منافقين از خود را محكوم نساخته و صف خويش را از آنان جدا نكرديد؟
جناب آقاي موسوي! وقتي جناب‌عالي كانديداي رياست جمهوري شديد آقاي مهندس عزت‌الله سحابي اعلام كرد: «آقاي موسوي زودتر قهر مي‌كند و اين خصلت مي‌تواند اجراي خواسته‌هاي ما را در پي داشته باشد.»
سوالات:

41. خواسته‌هاي جريان ملي _ مذهبي چه بود كه شما را گزينه مناسب آن تشخيص دادند؟

42. آيا برخوردهاي جناب‌عالي پس از انتخابات، مويد اين سخن آقاي سحابي نبود؛ آيا شما با امام، شهدا، مردم، رهبري و نظام قهر نكرديد؟

43. آيا استعفاي شما در دوران نخست‌وزيري _ كه عتاب و تهديد امام راحل عليه شما را در پي داشت_ در آن مقطع به منزله قهر شما با امام و نظام و مردم نبود؟
جناب آقاي موسوي! در دوران قبل و بعد از انتخابات، عناصر معلوم‌الحال و وابسته‌اي همچون عليرضا نوري‌زاده، صادق صبا و محسن سازگارا در شبكه‌هاي لوس آنجلسي و انگليسي از جناب‌عالي طرفداري مي‌كردند.

44. چرا شما حمايت آنها از خويش را محكوم نكرديد و صف خود را از آنان جدا نساختيد؟
جناب آقاي موسوي! باراك اوباما در حاشيه اجلاس G8 در اظهاراتي مداخله جويانه گفت: «موسوي به منشاء الهام‌بخش آن دسته از هموطنان خود تبديل شده است كه خواهان گشايش به سوي غرب هستند» جناب‌عالي به عنوان نخست‌وزير امام (ره) و پيرو ايشان آيا تاكنون به اين فكر كرده‌ايد كه:

45. چه عملكردي داشته‌ايد كه اين گونه مورد توجه شيطان بزرگ قرار گرفته‌ايد؟

46. مشي و منش شما چگونه بوده است كه به گفته اوباما به «منشاء الهام‌بخش» براي غربزدگان داخلي تبديل شده‌ايد؟

47. مگر امام راحل نفرمود: «آن روزي كه كارتر و ريگان [روساي جمهور وقت آمريكا] از ما تعريف كنند، معلوم مي‌شود در ما اشكالي پيدا شده است. آنها بايد فحش دهند و ما هم بايد محكم كارمان را انجام بدهيم» اينك با توجه به رهنمودهاي امام راحل، مشخص فرماييد كه چه اشكالي در كار شما پيدا شده كه سران آمريكا و انگليس و فرانسه و ايتاليا و اسرائيل از شما تعريف و تمجيد مي‌كنند؟
جناب آقاي موسوي! شما در بيانيه شماره 9 نسبت به امتياز دادن دولت دهم به بيگانگان هشدار داديد اينك اين پرسش‌ها مطرح است كه:

48. چرا خودتان مداخلات بيگانگان در امور داخلي ايران پس از انتخابات را محكوم نكرديد؟

49. چرا به حمايت سفارتخانه‌هاي خارجي از عناصر آشوبگر و حتي پناه دادن آنان به اغتشاش طلبان معترض نشديد؟

50. جناب آقاي موسوي! جنابعالي در بيانيه‌هايتان بر بيگانه‌ستيزي انگشت تكيه مي‌نهيد و بر حركت در مسير امام و شهداء و در چارچوب قانون اساسي اصرار مي‌ورزيد.
آيا تاكنون از خود پرسيده‌ايد كه چگونه امكان دارد كسي در خط امام باشد و آمريكا و اسرائيل و انگليس و منافقين و سلطنت‌طلبان و توده‌اي‌ها و ماركسيست‌ها او را تاييد كنند؟
جناب آقاي موسوي! در اوج اغتشاشات تهران در روز اول تيرماه 88 روزنامه اسرائيلي يديعوت آحارونوت به نقل از موشه يعالون (وزير امور راهبردي رژيم صهيونيستي) مي‌نويسد: «موسوي و همسرش روح جديدي به آزادي بخشيده‌اند، بنابراين من تكرار مي‌كنم، انقلابي در ايران روي خواهد داد.»

51. جناب‌عالي كه به درستي بر آرمانهاي امام (ره) پاي مي‌فشرديد، چرا حمايت سران رژيم صهيونيستي از خودتان را محكوم نكرديد و از آن جنايتكاران تبري نجستيد؟

52. عملكرد جناب‌عالي و همسرتان چگونه بوده كه جنايتكارترين عناصر روي زمين در موردتان چنين قضاوتي دارند؟

53. پس از انتخابات، شما هدايت چه جرياني را برعهده داشتيد كه سران صهيونيست‌را به سرنگوني نظام و وقوع يك انقلاب در ايران اميدوار ساخت و به طمع انداخت؟

54. جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه بيگانه‌ستيزي از محكمات سيره و انديشه سياسي امام بود. حال اين سوال مطرح است كه چرا جناب‌عالي با هر بيانيه خويش، خوراك براي رسانه‌هاي بيگانه مهيا مي‌كنيد؟ چرا با يك موضعگيري قاطع و محكم، دشمن طمع ورز را از خود نااميد نمي‌سازيد؟
جناب آقاي موسوي! اخيرا سايت وابسته به آقاي عطاءالله مهاجراني و محسن كديور كه در خارج از كشور مديريت مي‌شود، در برابر اين سوال كه چرا آقاي موسوي و طيف سبز «حداقل براي حفظ ظاهر هم كه شده عليه آمريكا و اسرائيل و منافقين و سلطنت‌طلب‌ها موضع نمي‌گيرند؟» مدعي شده كه آنها اهل ظاهر‌سازي و ريا نيستند و ظاهر و باطنشان يكي است.

سوالات:
55. آيا جناب‌عالي اين پاسخ را پذيرفته‌ايد؟ اگر نه، به سوال فوق چه پاسخي مي‌دهيد؟

56. اگر پاسخ فوق صحيح باشد، آيا امام امت و مقام معظم رهبري كه مطالب زيادي را به حق عليه آمريكا و اسرائيل و ... فرموده‌اند و نيز ملت رشيد ايران كه در هر تكبير خويش نداي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل را نيز سر مي‌دهند اهل تظاهر و ريا هستند؟

57. جناب آقاي موسوي! مسبوقيد كه طرح ادعاهايي همچون «تقلب» زمينه مناسبي به بيگانگان داد تا دخالت گسترده را در ايران سامان دهند و به كشور عزيزمان بار ديگر چشم طمع بدوزند؛ به نظر جناب‌عالي آيا وقايع پس از انتخابات نوعي «گريز از استقلال» و همكاري نانوشته با قدرت‌هاي خارجي محسوب نمي‌شود؟

***
جناب آقاي موسوي! آقاي حسين رسام تحليلگر ارشد سفارت انگليس طي اظهاراتي در دادگاه اعلام كرد كه: دبير اول سياسي سفارت انگليس در تهران، به ستاد جناب عالي آمده و با مسئولان تبليغاتي و مشاوران شما جلسه داشته است.
وي رابط خود با ستاد شما را آقاي ماهر (مشاور جناب‌عالي) معرفي كرده و اذعان نمود كه در تماس هاي خود مي‌كوشيده است كه اين انتخابات را به نقطه عطفي براي تغيير رفتار نظام، يا تغيير كليت آن تبديل سازد. با توجه به اظهارات آقاي رسام:
58: آيا جناب‌عالي از حضور دبير اول سفارت انگليس در ستاد خود مطلع بوديد يا خير؟

59. آيا شما از رابطه آقاي ماهر با وي اطلاع داشتيد يا نه؟

60. چرا در قبال اعترفات آقاي رسام، موضعگيري نكرديد؟

جناب آقاي موسوي! آقاي حسين رسام تحليلگر ارشد سفارت انگليس طي اظهارات خود در دادگاه به حضور بي‌سابقه و گسترده ديپلمات‌هاي ارشد سفارت مزبور در تظاهرات به طرفداري از جناب‌عالي (حتي با استفاده از پوشش سبز رنگ) اذعان كرد. اين اظهارات از سوي آقاي ديويد ميليبند وزير خارجه انگليس با اين مضمون كه «آنها در حال انجام وظايف ديپلماتيك خود بوده‌اند» مورد تاييد قرار گرفت.
61. با توجه به مطالب فوق، به نظر شما آيا نبايد براي قدرت‌هاي خارجي در اغتشاشات و آشوب‌هاي تهران، نقشي قائل شد؟


 



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

کلیپ مهران مدیری همچنان قربانی می‌گیرد؛ این بار اتاق فکر لندن!

همکار رسمی سایت جرس که خود از همکاران چندین تلویزیون و رادیوی اینترنتی و ماهواره‌ای است، تلویزیون‌های ضدانقلاب لس‌آنجلسی را به بی‌سوادی و آبروریزی متهم کرده است.

به گزارش کلمه، یکی از طنزنویسان سابق نشریات اصلاح‌طلب هم نسبت به پخش یک کلیپ طنز در اینترنت که با استقبال گسترده کاربران روبرو شده، واکنش نشان داد.

«ا. ن» که چند سالی است به خارج از کشور پناهنده شده و با سایت‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران همکاری می‌کند، ضمن حمله به همکاران خود در شبکه‌های ضدانقلاب لس‌آنجلسی، آنان را افرادی خوانده که باعث بی‌آبرویی جریان مخالف جمهوری اسلامی ایران شده‌اند.

وی همچنین بدون اشاره به اظهارات ضداسلامی و توهین‌آمیز همراه و دوست خود «اکبر گنجی»، از هتاکی شبکه‌های ماهواره‌ای انتقاد کرده و نوشته است: چه کسی حق می‌دهد یک دیوانه روانی در اتاقش در لندن یا لس آنجلس بنشیند و از صبح تا شب به پیامبران و ائمه‌ای که مردم به آن‌ها اعتقاد دارند، فحاشی کند؟

همکار رسمی ارگان اتاق فکر لندن که با مدیریت عطاءالله مهاجرانی و محسن کدیور به روز می‌شود، در ادامه از هجو و تمسخر این شبکه‌ها استقبال کرده و گفته است: وقتی بیست شبکه لس آنجلسی که زبان فارسی را نابود می‌کنند و دائما آن را ویران می‌کنند، وجود دارد، وقتی در یک برنامه تلویزیونی مجری تلویزیون کارش فحاشی به مخاطبان و مخالفان است و از شنیع‌ترین رفتار‌ها در مقابل دوربین استفاده می‌کند. وقتی شبکه‌ای فحش‌های چارواداری را مثل نقل و نبات بر سر مردم می‌ریزند، اتفاقا کار مدیری هجو نیست، چرا که اغراقی انجام نداده است، فقط بخشی از فحاشی که در این تلویزیون‌ها رایج است و در داخل کشور با عبور از خط قرمز می‌توان گفت، می‌گوید. مگر دروغی گفته شده است؟!

این مطلب درحالی از سوی «ا. ن» مطرح شده که خود او یکی از همکاران تلویزیون جدیدالتأسیس «رسا» است که به عنوان ارگان رسمی جریان ضدانقلاب داخلی شناخته می‌شود و موسسانی همچون مسیح علینژاد (معصومه قمی) و نیک آهنگ کوثر دارد.

البته این طنزنویس سابق نشریات اصلاح‌طلب، در بخش دیگری از مطلب خود ادعای بامزه‌ای را مطرح کرده و مدعی شده که مهران مدیری تاکنون بار‌ها افرادی را که حامی جمهوری اسلامی بوده‌اند هم مورد تمسخر قرار داده است! او از مرحوم «منوچهر نوذری» به عنوان یکی از این افراد نام برده است.

گفتنی است افزایش روزافزون شبکه‌های ماهواره‌ای ضدانقلاب که علیه ایران فعالیت می‌کنند، سبب شده است تا افرادی که هیچ سابقه فعالیت سیاسی و یا اجتماعی ندارند هم وارد این شبکه‌ها شوند و به عنوان کار‌شناس به فعالیت تخریبی علیه جمهوری اسلامی ایران بپردازند.

از سوی دیگر، وجود افراد مختلف در مدیریت این شبکه‌های ماهواره‌ای نظیر منافقین، سلطنت‌طلبان و اصلاح‌طلبان باعث درگیری‌های شدید لفظی و فحاشی گردانندگان این تلویزیون‌ها با یکدیگر شده است؛ مساله‌ای که در سال‌های اخیر دستمایه طنزپردازان کشور برای ساخت برنامه‌های بامزه قرار گرفته است.


 



:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی را بگیرد

سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.
پای سردبیر سابق روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" هم به پرونده سکونت مهدی هاشمی رفسنجانی در انگلیس و اتهاماتی که متوجه او است، باز شد؛ البته با ارائه یک نظریه بسیار بامزه!

"سیدمجتبی واحدی" سردبیر سابق و لندن‌نشین روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" که حتی در میان همکاران ضدانقلاب و اصلاح‍طلب خود هم با صفت تندرو و افراطی شناخته می‌شود، در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.

واحدی که اتفاقا مانند مهدی هاشمی در لندن به سر می‌برد، برای اثبات این نظریه جالب گفته است: مسئولان ارشد جمهوری اسلامی شخصاً از آقای هاشمی رفسنجانی خواهش کرده‌اند که مهدی هاشمی به ایران برنگردد. آن‌ها از برگشت مهدی هاشمی واهمه دارند؛ چون من یقین دارم که با برگشت مهدی هاشمی هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و محاکمه نخواهد شد.

وی که در پی مشخص شدن ارتباط مستمرش با بی‌بی‌سی انگلیس، صدای آمریکا و دیگر رسانه‌های غربی ترجیح داد در لندن بماند و در عوض از سردبیری روزنامه اصلاح طلب "آفتاب یزد" استعفا کند، در واکنش به ابراز تعجب خبرنگار دویچه‌وله از اظهاراتش ادعای بامزه دیگری را مطرح کرده و ضمن توهین به برخی مقامات کشور، گفته است: حداقل در لایه‏های پایین‏تر قوه‏ی قضاییه، دادستانی یا سپاه وانمود می‌شود که خواهان بازگشت مهدی هاشمی هستند؛ مثلا "مجتبی ذوالنور" نماینده‏ رهبر در سپاه پاسداران گفته بود ۳۶۰ زونکن، پرونده‏ی مهدی هاشمی است. به این‏ها از جاهای دیگری خوراک می‏دهند و می‏خواهند قضیه را خیلی طبیعی جلوه بدهند. من به یقین می‏گویم که این حرف‏ها جنبه‏ی تبلیغاتی دارد.

این حامی میرحسین موسوی در پایان این مصاحبه هم ادعا کرده که صدور حکم برای مدیرمسئول روزنامه ایران، یک "هشدار به احمدی‌نژاد" بوده است!

گفتنی است بر اساس گفته معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در زمان سردبیری‌ تحلیل های رسانه های آمریکایی و انگلیسی را در روزنامه تحت اختیارش منتشر و از لندن روزنامه آفتاب یزد را اداره می کرد.

البته پس از انتشار این موضوع، واحدی لندن نشینی و همکاری با رسانه هایی چون بی بی سی را به آفتاب یزد ترجیح داد.

 


:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

جلسه ی اضطراری برای بررسی پیامدهای حضور سید علی خمینی در مراسم 9 دی در منزل سید محمد خاتمی برگزار شد

به گزارش کلمه پس از حضور سید علی خمینی در مراسم 9 دی در مهدیه تهران، برخی سران اصلاحات و حامیان جریان فتنه پنجشنبه شب (غروب 9 دی) جلسه ای اصظراری برای بررسی پیامدهای این اقدام در منزل سید محمد خاتمی در منطقه جماران برگزار کردند.
هفته نامه 9 دی در این زمینه نوشت: در این جلسه چند ساعته که با حضور حدود 60 نفر از اصلاح طلبان و حامیان جریان فتنه برگزار شد، افرادی نظیر مهدی کروبی، سید حسن خمینی، سید یاسر خمینی، مجید انصاری، موسوی لاری، قدرت الله علیخانی، علی یونسی، موسوی بجنوردی، محمد علی ابطحی، نظام زاده و ... حضور داشتند.
اگرچه ظاهرا بررسی چگونگی برخورد با پیامدهای حضور سید علی خمینی در مراسم پاسداشت 9 دی علیه جریان اصلاح طلب و فتنه از جمله دلایل مهم تشکیل این جلسه‌ بود، اما تبعات روشنگری رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی علیه جریان فتنه در ایام سالگرد حماسه 9 دی بر روی افکار عمومی و نحوه برخورد سران این جریان با افشاگری‌ها مذکور هم در این جلسه مورد بحث و جمع بندی قرار گرفت.
گفته می‌شود تکذیب فوری دفتر امام درباره حضور سید علی خمینی در مراسم پاسداشت 9 دی و نیز ادعای اخیر کروبی در رد افشاگری رسانه‌ها علیه خود و دیگر سران فتنه و اعلام آمادگی برای محاکمه از جمله جمع بندی‌های این جلسه بوده است.


 



:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

زارعي: خاتمي دچار مرگي سياسي شده

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: خاتمي دچار مرگ سياسي شده كه هيچ‌گونه تنفس مصنوعي نمي‌تواند وي و يارانش را نجات دهد.

علي‌اصغر زارعي نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با فارس، در خصوص سخنان اخير خاتمي در جمع نمايندگان فراكسيون اقليت مجلس و شروط وي براي حضور اصلاح‌طلبان اظهار داشت: جريان فتنه 88 يك برنامه از پيش برنامه‌ريزي شده بود كه از حدود يك سال قبل از انتخابات 88 اصلاح طلبان با مانورهاي مختلف، بستر لازم را براي حضور در انتخابات و مطابق استراتژي‌هاي خارجي سامان بخشيدند.

وي افزود: خاتمي به دليل نوع تفكر و خطوط سياسي و شناختي كه دشمنان نسبت به روحيات شخصي و فردي او پيدا كرده بودند، مهم‌ترين گزينه‌اي بود كه از سال 87 ارتباط با استراتژيست‌هاي خارجي را براي سامان‌دهي براندازي در كشور با شعار حذف احمدي‌نژاد تعقيب كرد.

اين عضو هيئت رئيسه فراكسيون اصولگرايان در ادامه خاطرنشان كرد: خاتمي توانست برخي از مدعيان اصولگرايي را به دليل اختلاف و كينه‌شان نسبت به احمدي‌نژاد در سيستم خود سازمان‌دهي كرده و اردوگاه منسجمي را در برابر جريان اصولگراي ولايي سازمان‌دهي كند.

زارعي با بيان اينكه خاتمي از محوري‌ترين شخصيت‌هاي بود كه در فتنه 88 در پشت صحنه قرار داشت، تصريح كرد: خاتمي نقش ارتباط داخل و خارج و پشتيباني فكري از جريان فتنه را عهده دار بود.

وي ادامه داد: كساني كه در كف خيابان‌ها آشوب‌هاي خياباني را ايجاد كردند در واقع آتش هيجانات را به بهانه انتخابات 88 به وجود آوردند و از اتاق فكري كه خاتمي نيز در آن نقش فعالي داشت دستور مي‌گرفتند؛ در نتيجه خاتمي مرتكب خيانت‌هاي شد كه در تاريخ كشورمان كمتر كسي اين اشتباهات را مرتكب شده بود.

نماينده مردم تهران در خانه ملت با تاكيد بر اينكه ديدار برخي از اعضاي فراكسيون اقليت مجلس با خاتمي به شدت زير سوال و پرسش است، اضافه كرد: چگونه مي‌توان كسي را كه با طرح شعارهاي نظير تقلب در انتخابات و دروغ بزرگ به كشور و نظام جفا كرده مورد تفقد قرار داد؟

زارعي با اشاره بر اينكه صحبت‌هاي خاتمي در اين جلسه، حكايت از استراتژي جديد سران فتنه براي حفظ جاي پاي خود در حركت‌هاي اجتماعي دارد، گفت: هدف ديگر آنها جذب مجدد طيفي از اصولگرايان بي‌بصيرت و يا كم بصيرت است تا بتوانند به حيات سياسي خود ادامه دهند.

وي در پايان تاكيد كرد: خاتمي دچار مرگ سياسي شده كه هيچ‌گونه تنفس مصنوعي نمي‌تواند وي و يارانش را نجات دهد لذا در اين ميان آنچه مهم است بصيرت جريان اصولگرايي و افشاي شگردهايي ‌است كه مجددا در اتاق فكرهاي داخل و خارج برنامه‌ريزي مي‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

تهران عذرخواهی نشریه بیلد را خواستار شد

علی اکبر صالحی سرپرست وزارت امور خارجه ایران از گروه مطبوعاتی آکسل اشپیرنگر خواست از ایران عذرخواهی کنند .

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی لوریان لوژور : صالحی در گفتگویی با هفته نامه اشپیگل که دوشنبه به چاپ خواهد رسید در پاسخ به سوالی مبنی بر آنچه می تواند زمینه بازگشت این دو آلمانی به کشورشان را فراهم کند گفت :" اگر ناشر و هیئت تحریریه اذعان کنند که اشتباه کرده اند ، عذرخواهی کنند و تعهد دهند که دیگر چنین اشتباهی مرتکب نخواهند شد ، این حرکت بسیار مفید خواهد بود." صالحی افزود "آنها همچنین باید برخورد خود را منطقی کنند ،‌ اما باید اجازه داد روند قضایی به سرعت و عادلانه انجام شود چون در ایران قوا از هم استقلال دارند . " مدیریت موسسه مطبوعاتی آکسل اشپیرنگر و هئیت تحریریه نشریه بیلد ام زونتاگ در بیانیه ای از اظهارات سرپرست وزارت امور خارجه ایران ، به ویژه از این موضوع که می توان امید به بازگشت این دو خبرنگار را فراهم آورد ، استقبال کردند .

گیدو وستروله وزیر امور خارجه آلمان نیز از سخنان صالحی ابرازخرسندی کرد . وستروله اخیرا از همتای ایرانی خود، بخاطر فراهم کردن دیدار این دو آلمانی با خانوادهایشان در تبریز تشکر کرده بود .


دادستان عمومی و انقلاب تبریز گفته است : پرونده دو تبعه آلمانی بازداشت شده در تبریز در حال تکمیل تحقیقات است . بگفته موسی خلیل اللهی این افراد از زمان بازداشت بـارها به نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران اعتراف کرده اند . وی افزود: پرونده این 2 تبعه در دستگاه قضائی درحال بررسی است و روند عادی خود را سپری می کند و بعد از کامل شدن تحقیقات تصمیمات لازم درباره آن اتخاذ می شود . این 2 تبعه آلمانی 18 مهر در پـوشش گـردشگر در تبریز حضور یـافته و با عنوان خبرنگار ضمن جمع آوری اطلاعات با پسر 'سکینه محمدی آشتیانی' زن محکوم به قصاص در تبریز قصد مصاحبه داشتند کـه به علت نقض قوانین کشورمان دستگیر شدند . سکینه آشتیانی هم اعلام کرده است از این دو آلمانی شکایت خواهد کرد .
 
 



:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

ادعای جالب سایت رسمی هاشمی رفسنجانی درباره مهدی هاشمی

 

پایگاه اطلاع رسانی آقای هاشمی رفسنجانی مدعی شده است که ساواک در سال 46 و در حالی که هنوز مهدی متولد نشده بوده است، به دنبال پرونده سازی برای وی بوده و گویی از ابتدا سرنوشت او متفاوت بوده است!

با جدی شدن موضوع جلب مهدی هاشمی رفسنجانی به دلیل حضور در وقایع قبل و پس از انتخابات 88 و پس از آنکه وزیر اطلاعات در سخنانی اعلام کرد که حکم جلب هاشمی در اختیار وزارتخانه متبوعش قرار گرفته است، پایگاه رسمی حجت‌الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی اقدام به انتشار مطالبی جالب و احساسی از نامه‌های هاشمی رفسنجانی به پسرش و همچنین پرونده سازی ساواک برای "مهدی" آن هم پیش از تولد کرده است!

هرچند نویسنده این مقاله اشاره‌ای به این نکرده که ساواک چگونه چند سال پیش از تولد مهدی هاشمی، متوجه تولد وی شده و در صدد پرونده سازی برای او بوده است، در مقاله‌ای با عنوان "اقدام ساواک برای دستگیری مهدی هاشمی رفسنجانی قبل از تولد"‌ می‌نویسد: "... فرزند به دنیا نیامده این خانواده هرگز گمان نمی برد که قبل از تولد نیز در ساواک دارای پرونده شده و نام مهدی هاشمی رفسنجانی - که البته نام فامیل مندرج در شناسنامه‌اش هم نبود!! - در سازمان اطلاعات و امنیت کشور قبل از به دنیا آمدن دست به دست شده و مجموعه‌ای از آن نابخردان در پی شناسایی و تعیین نسبت وی با پدر بر آمده و حتی در پی یافتن خلاصه‌ای از سوابق وی نیز برآیند، گویی بر طالع این فرزند هاشمی تفاوتی بود که قبل از تولد نیز وی را دارای پرونده امنیتی در سازمان اطلاعات و امنیت رژیم ستم شاهی کرده بود."

اما این همه اظهار نظرهای هاشمی رفسنجانی درباره فرزندش نیست. چنانکه هاشمی در جایی دیگر در وصف مهدی اینگونه می نویسد: "مهدی به صنعت علاقه داشت و فهمید که وضع ما در دریا ضعیف است. صنایع دریایی ما خیلی ضعیف بود. او به دنبال سکوسازی و لوله‌های کف آب و حفاری در دریا رفت که وابسته بودیم. آخرش به پارس جنوبی و عسلویه رسید و الآن به CNG رفت که برای صرفه‌جویی و محیط زیست خوب است، (بخشی از تک‌نگاری هاشمی رفسنجانی درباره فرزندانش احتمالاً در اواخر دوران اصلاحات)."

 

 

به نظر می رسد مطالعه این نوشته های تاریخی، بخشی از علل تاخیر نزدیک به یکساله صدور حکم جلب مهدی هاشمی را که در وقایع انتخابات نقش جدی ایفا کرده بود به خوبی روشن کند.


 

 

 

نمایشگاه مطبوعات وتاک وتاک نشان

 
 
شنیده شده : یکی از سایت های سبز ، از هواداران فرقه انتقاد نموده است که چرا هیچ نمودی در نمایشگاه مطبوعات امسال نداشته اند این سایت در ادامه اضافه نموده ، با وجودیکه رهبران ما (سران فرقه ) در شرایط امنیتی قرار دارند و نمی توانند جلوداری خودرا ادامه دهند ، چرا ما به وظیفه خود عمل نمی کنیم و زنده بودن خودرا اثبات نمی کنیم . این سایت می افزاید اگر به این منوال باشد ، نه اثراز تاک می ماند و نه تاک نشان .
ملاحظه : در نمایشگاه مطبوعات سال گذشته سران فرقه (موسوی ، خاتمی وکروبی ) با تبلیغات وسیعی اراذل واوباش را دعوت نموده بودند تا به اصطلاح جولانی داده باشند و همچنان فضاهای مناسبتی را در اختیار بگیرند ، که با حضور چند ده نفر ازطرفدارانشان و خشم گره شده در مشتهای حامیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ، کروبی ترجیح داد از ماشین پیاده نشود ودودیگر هم از خانه هایشان تکان نخوردند ، لذا آنچه این سایت در انتقاد مطرح می کند در حقیقت آرزوهای برباد رفته ایست که نه باشرایط امنیتی سران فرقه ، که با تمام شدن وفروریختم فرقه رقم خورده است ، واگر همچنان صداهای نا کوکی ساز می شود ، بواسطه سعه صدر نظام واز باب آزادیهایی است که نظام به مخالفینش می دهد تا عقده گشایی نمایند .

 

 

 

توزیع برخی نشریات سیاسی در مدارس

 
 
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش توزیع غیرمجاز نشریه برخی از جریانات سیاسی در بعضی از مدارس کشور را تائید کرد و گفت: قطعا این موضوع از سوی برخی از عناصر فرصت طلب هدایت می شود. 
 
علی اصغر یزدانی در گفتگو با مهر با اعلام این خبر افزود: حراست وزارت آموزش و پرورش و معاونت پرورشی در مدارس اقداماتی را برای برخورد با این عناصر فرصت طلب آغاز کرده اند و قطعا این موضوع را دنبال می کنیم.
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه توزیع کنندگان این نشریه معلوم نیست از قشر معلم یا دانش آموز باشند ادامه داد: قطعا عناصر مسئله داری این حرکت را دامن می زنند ولی ما نمی دانیم دامنه آن در کل کشور چقدر است.
هم اکنون در برخی از مدارس راهنمایی و متوسطه کشور نشریه ای دو صفحه ای با محتوای سیاسی بین دانش آموزان توزیع می شود.
وی تاکید کرد: مدرسه یک مکان تعریف شده است و اجازه چنین فعالیتهایی را در آن نمی دهیم.
یزدانی در پاسخ به این سئوال که آیا آموزش و پرورش برنامه ای برای آشنایی دانش آموزان با مسائل سیاسی، پرسمانهای گوناگون در این زمینه دارد گفت: هم اکنون گفتمانهای سیاسی برای پاسخ به شبهات سیاسی دانش آموزان در برخی از مدارس داریم و به دنبال این هستیم که بیش از یک هزار طلبه جوان را با برنامه ریزی وارد مدارس به خصوص از نوع خاص کنیم تا برای دانش آموزان و فرهنگیان بصیرت سیاسی لازم را تبیین کنند.
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در واقع ایجاد بصیرت سیاسی به دانش آموزان و معلمان از الویتهای این معاونت طی سال تحصیلی جاری در مدارس است

 

 

 

 

احتمال مهاجرت سعيد حجاريان به کشور آمريکا

 
 
 با توجه به اخذ بورسیه تحصيلي توسط دختر سعيد حجاريان از کشور آمريکا امکان مهاجرت سعید حجاریان به کشور امریکا محتمل می باشد.
یکی از منابع آگاه نیز در این خصوص افزوده است که دختر سعید حجاریان به پدر خود اصرار نموده که به صورت خانوادگي به آمريکا نقل مکان کنند. در همین خصوص نیز همسر حجاريان (خانم مرصوصي) نيز براي اين سفر ابراز تمايل کرده است و کارهاي مربوط به ويزاي خود را پيگيري مي کند.
این منبع در ادامه افزود: يکي از مشکلات موجود جهت صدور ويزا براي همسر حجاريان قرار داشتن نام وي ميان ليست دانشجويان پيرو خط امام و تسخير کنندگان لانه جاسوسي مي باشد و طبق يکي از قوانين ايالات متحده آمريکا اين افراد حق ورود به اين کشور را ندارند.
گفته مي شود سيعد حجاريان با اقامت دائمي در آمريکا مخالف است و تنها موافقت خود را جهت سفر 6 ماهه يا يکساله اعلام نموده است.
از سوي ديگر پس از آزادي حجاريان از زندان، همسر وي تلاش فراواني داشته از ارتباط سران فتنه و جريان فتنه با شوهرش جلوگيري کند که تا حدودي نيز موفق بوده است.
 
 


 

 

 

خاتمی موسوی را به افشاگری تهدید کرد/خاتمی :میرحسین باید مرز خود را با ضد انقلاب مشخص کند

سیدمحمد خاتمی لیه میرحسین را از انجام هرگونه حرکت آشوبگرانه خیابانی نهی کرده است.

 

سیدمحمد خاتمی طی ارسال پیامی به موسوی ضمن تهدید به افشاگری علیه میرحسین وی را از انجام هرگونه حرکت آشوبگرانه خیابانی نهی کرده است.
به گزارش خبرنگار کلمه نیوزدر آستانه نزدیک شدن به روز 13 آبان و انتشار اخبار متعددی از اردوگاه فرقه سبز مبنی بر برنامه ریزی جهت  فتنه انگیزی در این روز ، سیدمحمد خاتمی طی ارسال پیامی به موسوی ضمن تهدید به افشاگری علیه میرحسین  وی را از انجام هرگونه حرکت آشوبگرانه خیابانی نهی کرده است.
به گزارش منابع آگاه خاتمی در این پیام  گفته است فرقه سبز باید حداقل طی 4 سال آینده فکر هرگونه تظاهرات و یا راهپیمایی خیابانی را از سر خود خارج کند.
نامبرده همچنین تأکید کرده است مهمترین الویت کاری ما باید این باشد تا خود را به عنوان یک اپوزیسیون قانونی به نظام بقبولانیم تا نظام ما را به عنوان یکی جناح مشروع به رسمیت بشناسد.
نامبرده همچنین از میرحسین خواسته است تا به صورت کاملاً آرام و غیرمحسوس مرز خود با ضدانقلاب  را مشخص نماید.
گفته می شود دیدار روز گذشته کروبی و موسوی نیز در این خصوص انجام گرفته است.
 


 

خشم همسرتاج زاده ازدیدن این عکسها/تصویر

همسر مصطفی تاجزاده با حضور در غرفه کانون هابیلیان با دیدن عکس حضور خود و همسرش در منزل یکی از عوامل منافقین ،خشمگین و عصبانی شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فخر‌السادات محتشمی‌پور، همسر مصطفی تاج‌زاده از عوامل دستگیر شده در اغتشاشات و فتنه پس از انتخابات سال 88 با حضور در غرفه کانون هابیلیان (خانواده 16 هزار شهید ترور) در هفدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اعتراض به محتوای تصاویر و مطالب عنوان شده در این غرفه، این اقدام کانون‌ هابیلیان را محکوم کرد.

وی که پس از دیدن تصویر خود در یکی از پوسترها که بیانگر حضور وی و همسرش در منزل شیوا نظرآ‌هاری عامل کددار و سرپل منافقین بسیار برآشفت و خطاب به مسئولان غرفه گفت: "شما چگونه می خواهید پاسخ خدا را بدهید، فرشتگان خدا شما را لعنت می کنند؟ "

مسئول غرفه کانون هابیلیان در این خصوص اظهار داشت: خانم محتشمی پور به همراه یک عکاس و فیلمبردار و خانمی که از مسئولان سایت‌های مدافع فرقه سبز بود، در ابتدا غرفه روزنامه ایران را جویا شد که پس از دیدن عکس خود در تصویری با عنوان "حضور سران فتنه در منزل عامل منافقین "‌به تصویر خود اشاره کرد و با عصبانیت گفت: "شما می‌دانید این فرد چه کسی است؟ " و ما گفتیم "بله شما هستید! " سپس خانم محتشمی پور افزود: "آیا شما شیوا نظرآهاری را می‌شناسید و این اعترافاتی را که کرده است، شنیده‌اید و مطمئن هستید که درست است؟ " ما نیز پاسخ دادیم "نیازی نیست خودمان بشنویم، همین که مسئولان قضایی و مقامات امنیتی کشور اعلام کرده‌اند که ارتباطات این شخص با سران نفاق و گروهک منافقین شناخته شده است کافی است و باید از امثال شما سوال کرد که چرا با قاتلین پدر ما دیدار کرده‌اید؟ "
مسئول غرفه کانون هابیلیان ادامه داد: خانم محتشمی پور که از پاسخ‌های ما اقناع نشد گفت: "شما باید پاسخ خدا را بدهید و فرشتگان خدا شما را لعنت می‌کنند؛ ما از مظلوم دفاع کردیم. "
وی با بیان اینکه این سخنان و رفتار خانم محتشمی پور یک حرکت سازمان‌یافته بوده است، گفت: با توجه به اینکه برخی روزنامه های اصولگرا در ویژه‌نامه روز چهارشنبه گذشته خود مطلبی در خصوص معرفی شیوا نظر‌آهاری و فعالیت‌های وی طی سال‌های گذشته و ارتباطاتش با گروهک منافقین و حضور سران فتنه در منزل او عنوان کرده بودند به نظر می‌رسد هدف اصلی محتشمی پور رسانه های اصولگرا بوده است.
به گزارش هفته گذشته سایت باشگاه خبرنگاران شیوا نظرآهاری از سال 82 با همکاری گروهک منافقین در پوشش گزارشگر حقوق بشر اقدام به سیاه‌نمایی علیه جمهوری اسلامی پرداخت و در همین راستا انجمن زنان "تارا " را تاسیس کرد.
وی سپس با هدایت این گروهک جبهه به اصطلاح "متحد دانشجویی " را با هدف اقدام علیه منافع ملی ایران آغاز کرد.
نظرآهاری همکاری و ارتباط خود را با گروهک منافقین تا سال 88 و در جریان فتنه پس از انتخابات ادامه داد وبه تحریم دانشجویان برای حضور در اغتشاشات اعلام کرد.
وی چندین بار دستگیر شد که مورد رأفت نظام جمهور اسلامی قرار گرفت و از زندان آزاد شد. وضعیت فعالیت‌ها و اسناد انکار‌ناپذیر همکاری شیوا نظرآهاری با گروهک منافقین در رسانه‌‌های جمعی اعلام شده و با این حال موسوی،‌ رهنورد، تاج‌زاده و کروبی در منزل این عامل کد‌دار منافقین حضور یافته‌اند.
به گفته مسئول کانون هابیلیان مسئول غرفه کانون هابیلیان سران فتنه باید پاسخ مناسبی در رابطه با اینگونه فعالیت‌های خود و همنشینی با قاتلین 12 هزار شهید ترور را به خانواده‌های آنها بدهند.
با توجه به اینکه فیلمبردار و عکاس محتشمی پور را همراهی می‌کردند و وی قصد اغتشاش داشته است مسئولان غرفه کانون هابیلیان با آگاهی از سابقه گذشته این فرد با آرامش پاسخ او را دادند.
 



:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 10 / 8 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
تحركات شيطان پرست ها در برخي از مناطق تهران

 





 

اخيراً تحركات گروه های شيطان پرستی در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران افزایش یافته است.
خيراً برخي از تحركات شيطان پرست ها در نقاط عمومي و پرجمعيت شهر تهران رويت شده كه در آن تعدادي از جوانان با پوشيدن تي شرت مشكي رنگ و بستن دستبند ها و گردنبندهايي با علائم شيطان پرستي در برخی اماکن  از جمله پارك ها تجمع و اقدام به ترويج فرهنگ خاص شيطان پرستي مي نمايند .

 

 

 

القاء حاکم شدن فضاي امنيتي در دانشگاه‌ها ايران از سوي رسانه

 


 

رسانه‌هاي بيگانه فضاسازي پيرامون وضع حقوق‌بشري در ايران را همچنان پيگيري مي‌کنند.
در اين زمينه همچنان وضع زندانيان و بازداشتي‌ها در پيوند با مسائل انتخاباتي سال گذشته در فضاي تبليغي پيگيري مي‌شود .
 
 اخیراً سوژه جديد گروه های به اصطلاح حقوق بشری توجه به وضع دانشجويان بازداشتي می باشد. علت اين توجه نيز آغاز سال تحصيلي جديد می باشد. مناسبتي که رسانه‌ها همواره توجه ويژه‌اي به آن دارند.به نظر مي‌رسد فضاسازي، القائات، پيش‌فرض‌ها و ادعاهاي طرح شده در فضاي رسانه‌اي تنها در راستاي يک هدف شکل گرفته است: تقابل دانشگاه با حاکميت ! راهبرد تکراري که همواره در فضاي رسانه‌اي دنبال مي‌شود .


 

 

 

سردرگمی غربی ها در واکنش به اعدام ترزا لویس

اعدام ترزا لویس زن کندذهن آمریکایی توسط دستگاه قضایی ایالات متحده، موجی از سردرگمی را در مردم آمریکا پدید آورده است.

بخشی از مردم با دادن حق به بازماندگان قربانیان،‌ عنوان کردند که وقتی شما جان کسی را می‌گیرید، در ازایش باید جان خود را بدهید اما برخی دیگر با یادآوری اینکه این زن، فردی کندذهن است که سریعاً به انجام کاری راضی می‌شده، دولت آمریکا را به خاطر اعدام این زن ملامت کردند.
 
اما آنچه که سبب دوچندان شدن تشویش اذهان عمومی و اختلاف مردم آمریکا در موضوع اعدام ترزا لویس شده، استانداردهای دوگانه دولت ایالات متحده است که با وجود متهم کردن دیگر کشورها، خود شهروندانش را اعدام می‌کند؛ حتی اگر دچار اختلالات روانی باشند.
 
تشویش شکل گرفته در مردم آمریکا، به فضای اینترنت نیز سرایت کرده و سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز از این امر مستثنی نمانده‌اند. سایت پولتیکال فوروم Political Forum که محلی برای گفتگوهای سیاسی است، یکی از سایت‌هایی است که از بحث‌های مربوط به اعدام این زن آمریکایی در امان نمانده است.
 
در توضیح این سایت در خصوص اعدام ترزا لویس آمده است: ترزا زنی است که با وجود معلولیت ذهنی که داشت، به اعدام با تزریق مواد سمی محکوم شد. این زن، اولین زنی است که پس از قریب به صد سال در ایالت ویرجینیا به اعدام محکوم شد.
 
ترزا لویس در سال 2002 به جرم نقشه‌کشی برای قتل همسر و و ناپسری‌اش با هدف دریافت پول بیمه، اعدام شد.
زیر مطلب فوق کاربری با عنوان Barack Obama با اشاره به سفر احمدی‌نژاد به نیویورک عنوان کرد: موضوع اعدام ترزا موضوعی بود که اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر نمی‌کرد،‌ برای همیشه از دید ما مخفی می‌ماند. او بود که از بی‌عدالتی دولت آمریکا در اعدام یک زن کندذهن خبر داد وگرنه بسیاری از اقدامات اینگونه دولت آمریکا، از سوی رسانه‌های ما بایکوت خبری می‌شود.
 
Geddon M3، کاربر دیگری بود که با اشاره به تلاش ترزا برای دریافت حق بیمه عنوان کرد: کسی که چنین نقشه‌ای کشیده از سلامت عقل برخوردار و مستحق اعدام است.
 
کاربر دیگری با عنوان Waltky نیز در واکنش به استدلال کاربر قبلی اظهار داشت: اگر این طور است که کسی که دیگری را می‌کشد، مستحق اعدام باشد،‌پس چرا دولت آمریکا به اعدام یک زن ایرانی که قاتل همسرش است، اعتراض می‌کند؟ 
 
 Makedde نیز با شرم‌آور دانستن اعدام یک زن کندذهن در آمریکا تصریح کرد: کشتن افراد به هیچ وجه درست نیست حتی اگر آن‌ها دیگران را کشته باشند.
 
SiliconMagician در پاسخ به کاربر قبلی اظهار داشت: فرض کنید ما مخالف اعدام باشیم. آیا نباید وقتی شما جان یک نفر را می‌گیرید در ازایش جان خود را بدهید؟ 
 
وی افزود: زندگی قاتل شوهر، با ارزش نیست بلکه زندگی قربانی با ارزش است.
 
Uncle Meat در واکنش به این اقدام دولت آمریکا اظهار داشت: روز مرگ عاملان این اعدام کی فرا خواهد رسید؟  
 
SiliconMagician در پاسخ به وی عنوان کرد: کسی که دیگری را بکشد مستحق مرگ است. جامعه‌ای که مجرمان را به سبب جنایات مخوفشان به مرگ محکوم کند، در حقیقت از جان هزاران بی‌گناه دیگر حمایت کرده است.


 

 

 

بهزاد نبوی استاد مخملباف است

محسن مخملباف طی ده سال اخیر در زندگی هنری و شخصی‌اش چنان سیر نزولی را در پیش گرفت که حتی آن گروه از منتقدانش که در دهه‌های شصت و هفتاد او را به خاطر ساخت آثارش تحسین می‌کردند هم از وی بریده و به نقد رفتار غیرمنطقی او مبادرت نموده‌اند.مخملباف که زمانی می‌کوشید با ژست‌های روشنفکرانه، خود را انسانی آگاه به مسائل روز نشان دهد از بیش از یک دهه پیش بخصوص درجریان مسائل به وجود آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری خیلی راحت به پیاده‌نظام جریان فتنه تبدیل شد و راهی را رفت که بسیاری از چهره‌های مشهور ضدمردمی ایران سال‌ها پیش از وی پیموده بودند و نتیجه‌ای عایدشان نشده بود.در بررسی رفتار متناقض مخملباف طی دهه‌های مختلف بیش از هر چیز این تزلزل بنیان فکری اوست که رخ می‌نمایاند؛ تزلزلی که قبل از هر چیز برآمده از پائین بودن دانش فرهنگی- سیاسی وی در برخورد با اتفاقات پیرامونش است. 

این مسئله‌ای است که به‌تازگی از سوی اصغر آب‌خضر که یکی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نویسندگان خوش‌قلم کشور است، هم به خوبی مورد تأکید قرار گرفته! آب‌خضر در بخشی از گفت‌وگویش با نشریه مثلث می‌گوید: «مخملباف در یک محیط نامأنوس و مشکلات عدیده‌ای که درون خانواده‌اش وجود داشت تربیت شده و ناخواسته درگیر مسائل سیاسی شد. در محله‌شان تیراندازی می‌شود و او هم مثل یک تعداد جوانی که دنبال تروریست‌ها می‌کردند، می‌رفته که ناخواسته اسلحه آن پاسبان دستش می‌افتد و فکر می‌کنند این یک عنصر سیاسی است. یک جوان نارس و ناپخته را می‌گیرند و می‌برند زندان؛ هم‌بند شهید رجایی و بهزاد نبوی می‌شود. اما شهید رجایی کمتر روی او تأثیر می‌گذارد و بیشتر بهزاد نبوی است که او را تحت سیطره خویش درمی‌آورد. نبوی او را تربیت می‌کند و همان جا این جوان که خمیرمایه انقلابی درونش دمیده نشده بود دچار مشکل فکری می‌شود.» 
 
آب‌خضر به نکته کاملاً درستی اشاره کرده؛ مخملباف کاملاً ناآگاهانه به وادی‌هایی وارد شد که هیچ چیز از آن‌ها نمی‌دانست و همین انحراف رفته‌رفته او را به جایی رساند که این روزها همپالکی سلطنت‌طلبانی شده است که هیچ جایی در ایران ندارند. برای آدمی به مانند او جز دعا چه کاری می‌توان کرد؟! 
 


 

 

 

انتشار نسخه سانسور شده یازده سپتامبر

وزارت دفاع امریکا مانع از انتشار کامل کتابی درباره حادثه یازده سپتامبر شد.

شبکه تلویزیونی الجزیره : کتابفروشی های امریکا فروش کتاب سانسور شده " عملیات قلب سیاه " را پس از آنکه پنتاگون نسخه نخست آن را در بیستم سپتامبر جاری از بین برد ، آغاز کردند.

پنتاگون این اقدام خود را به دلیل وجود داشتن اطلاعات محرمانه در این کتاب مرتبط دانست که به امنیت ملی امریکا زیان وارد می کند.

براساس این گزارش ، عملیات قلب تاریک عنوان کتاب آنتوفی شفر کارمند سابق دستگاه جاسوسی امریکاست که سرگرد کنونی در ارتش ذخیره این کشور است.

این کتاب، پنتاگون را به دردسر انداخت و 9500 نسخه آن را زمانی که فروش آن شروع شده بود ، از بین برد و نسخه دوم سانسور شده آن را منتشر کرد.

سرگرد آنتوفی شفر که هم اکنون از مصاحبه با رسانه ها ممنوع است پنتاگون را به سرکوبگری علیه کتابش متهم کرده است.

وی تاکید کرد دستگاه های امنیتی امریکا به وابستگی محمد عطا به سازمان القاعده اطلاع داشتند.

وی یکی از ربایندگان هواپیمای یازده سپتامبر بود که به مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد .

بر اساس یک ماموریت جاسوسی موسوم به " خطری ممکن " که در اواخر دهه 90 میلادی تا سال 2000 انجام شد، این نتیجه حاصل شد که محمد عطا عضو القاعده بوده و تهدیدی برای امنیت ملی امریکاست.

مارک شویر کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ، سیا ، نیز گفت : حملات یازده سپتامبر به این دلیل روی داد که تعامل بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا با مساله امنیت ملی این کشور با توجه به اطلاعاتی که داشت ضعیف بود ، حتی جرج بوش رئیس جمهور سابق این کشور نیز فرصت از بین بردن بن لادن و الظواهری را داشت.

تلاش مولف این کتاب بیشتر بر شکست کمیته حقیقت یاب یازده سپتامبر و همچنین فرصت های زیادی که برای کشتن بن لادن وجود داشت متمرکز بود ولی پنتاگون آن را نابود کرد.

مولف این کتاب کمیته حقیقت یاب حادثه یازده ستامپر را به حذف شهادت وی در گزارش نهایی خود متهم کرده است.

الجزیره تصریح کرد : این اولین کتابی نیست که از ناکامی های امنیتی قبل از یازده سپتامبر سخن می گوید ولی اولین باری است که از اطلاعاتی محرمانه سخن می گفت.

قطع نظر از این که چه اطلاعاتی در این کتاب سانسور شده وجود داشته است ولی آنچه که در نسخه اصلی ویران شده و دیگر کتاب ها از این دست وجود دارد، تاکید می کند جنگ هایی که آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر شروع کرده پیروزی برای این کشور نداشته و مصیبت و فاجعه را رقم زده است.
 


 

 

 

فريد زكيريا - سردبير نيوزويك:
آمريكا بازيچه احمدي نژاد شده است
توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت ايران حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد.

روشنگري هاي مستند و مانور ديپلماتيك موفق دكتر احمدي نژاد همچنان در كانون تحليل رسانه هاي خارجي و ضدانقلاب قرار دارد و جالب اينكه همين رسانه ها با لحني عصباني از يكديگر مي خواهند اين قدر به رئيس جمهور اسلامي ايران اهميت ندهند و ضمن گرفتار شدن در بازي احمدي نژاد، آب به آسياب جمهوري اسلامي نريزند!

فريد زكريا سردبير مجله نيوزويك و از مشاوران دولت اوباما در گفت وگو با سي ان ان اگرچه ادعا مي كرد «اغراق در اهميت سفر احمدي نژاد بزرگترين اشتباه است» اما اذعان كرد: در سالهاي اخير صرف صبحانه خبرنگاران آمريكايي با احمدي نژاد به يكي از سنت هاي ثابت و سالانه سازمان ملل تبديل شده است. بدون شك او در زمينه روابط عمومي و برخورد با خبرنگاران باتجربه شده است. او در مجامع عمومي و در برابر خبرنگاران با اعتماد به نفس فراوان حضور پيدا مي كند. احمدي نژاد در اين ديدارها بدون هيچ ترديد و تزلزل و نقطه ضعف ظاهر مي شود و لحني بسيار قاطع دارد.
وي با بيان اينكه توجه رسانه ها، باعث تقويت موقعيت احمدي نژاد در داخل ايران مي شود، گفت: با وجودي كه رسانه هاي غربي مي دانند احمدي نژاد قصد بهره برداري از سفر به نيويورك را دارد، سفر او را عمده كرده و آب به آسياب او مي ريزند اما گذشته از جنبه هاي تبليغاتي، يكي ديگر از اهداف او دنبال كردن اهداف و منافع ملي ايران است. البته به شيوه زيركانه و حيله گرانه كه وي و همفكرانش به آن معتقدند.

فريد زكريا در توضيح اين زيركي گفت: براي نمونه يكي از مسائلي كه در سخنراني ها و مصاحبه هاي وي بيش از همه عمده مي شود مسئله فلسطينيان است. بدون شك هدف او اين است كه در تاثيرگذاري بر بحران خاورميانه از رقباي منطقه اي خود مثل مصر يا عربستان پيش بگيرد. او به نسبت دولتهاي ميانه رو عرب خيلي تندروتر و سركشانه تر در مورد دفاع از حقوق فلسطينيان و يا حمله به اسرائيل اظهار نظر مي كند. به همين خاطر دولت هايي چون مصر يا عربستان سعودي نمي توانند به طور علني عليه ايران و يا احمدي نژاد حرفي بزنند چون بخش عمده اي از افكار عمومي جهان عرب احمدي نژاد را مدافع حقوق اعراب و فلسطينيان مي داند.
سردبير هندي تبار نيوزويك مي گويد: حقيقت اين است كه ايراني ها تمايلي به مذاكره با اوباما ندارند و آمريكا هنوز هم كليد سحرآميز براي گشايش اين دروازه را پيدا نكرده است. واقعيت اين است كه يكي از جوهره هاي اصلي در ذات حكومت اسلامي ضديت با آمريكاست و زدودن اين عنصر، كاري ناشدني است.
يادآور مي شود سردبير مغرور نيوزويك اواخر خرداد امسال مقاله اي در واشنگتن پست نوشت كه باعث جنجال فراوان در محافل خارجي و ابراز يأس ضدانقلاب شد. وي تصريح كرده بود: توهم انقلاب مخملي در ايران اشتباه است. جمهوري اسلامي در ميان ملت حاميان بسياري دارد كه اپوزيسيون نمي تواند آن را تغيير دهد. من خودم از حاميان سرسخت اپوزيسيون سبز بوده و بارها مقاله و سخنراني در حمايت از آنها ترتيب داده ام اما فكر نمي كنم اين جريان از پس سرنگوني برآيد. جمهوري اسلامي حاميان بسياري در ميان ملت ايران دارد. مازيار بهاري خبرنگار ما (نيوزويك) كه در ايران به زندان افتاده بود عقيده دارد آيت الله خامنه اي همچنان محبوب ترين چهره سياسي در ايران است. جمهوري اسلامي از مذهبي بودن مردم و ميهن پرستي آنها برخوردار است و انقلاب مخملي در اين كشور مثل اروپاي شرقي امكانپذير نيست.
غير از عصبانيت فريد زكريا از قرارگرفتن سفر رئيس جمهور اسلامي ايران در كانون توجه رسانه هاي جهاني، نويسنده سايت ضدانقلابي جرس هم نسبت به اين رويكرد رسانه هاي جهاني به خشم آمده و مي نويسد: بارها از خود پرسيده ام كه چرا رسانه هاي غرب در مواجه با شخصي چون احمدي نژاد تا اين اندازه ناشيانه عمل مي كنند و هرگز نمي توانند آن گونه كه بايد او را به چالش بكشند. آيا همين رسانه ها هستند كه دولتهاي غرب به شدت از آنها واهمه دارند يا اينكه اين رسانه ها بيشتر بوقچي هاي كم اطلاعي هستند كه تنها در مواجهه با مسائل داخلي خود توانايي هايي از خود بروز مي دهند و در مسائل خارجي و يا ماجراهايي كه برايشان چندان از اولويت برخوردار نيست چنين رفتارهايي سطحي از خود نشان مي دهند؟ قطعا تجربه غرب در وادي رسانه بسيار بسيار از رسانه هاي كشوري چون ايران بيشتر و حرفه اي تر است و همين باعث تعجب من مي شود. نمي خواهم زيركي هاي آقاي احمدي نژاد را منكر شوم. او آدم رسانه و جنجال است. او به خوبي توانايي ايجاد يك بمب خبري كه تا مدتها مي تواند رسانه ها و توجه ها را به خود جلب كند را دارد.
روزنامه سعودي الشرق الاوسط هم به قلم عبدالرحمن الراشد نوشت «ستاره شدن احمدي نژاد در مقايسه با اعضاي 191 هيئت شركت كننده در نشست مجمع عمومي سازمان ملل تعجب برانگيز نيست چرا كه او تنها كسي بود كه در اين نشست به مصاف قدرتمندترين كشور جهان رفت و به همين دليل تمامي حوادث سفرهاي او به موضوع داغ رسانه ها مبدل شده است.» اين روزنامه تصويري از احمدي نژاد را در حالي كه علامت V (پيروزي) را نشان مي دهد، منتشر كرد.
روزنامه آمريكايي سياتل تايمز نيز معتقد است: احمدي نژاد امسال نقش يك كارآگاه را ايفا كرد و در مجمع عمومي سازمان ملل، آمريكا را مسئول حملات 11سپتامبر معرفي كرد. اظهارات او حساب شده بود و توجهات جهاني را از مسائلي چون برنامه هسته اي ايران منحرف كرد. اظهارات رئيس جمهور ايران تمام مباحثات آن روز در نيويورك را تحت الشعاع قرار داد.
 

 

 

 

بالاترين:
براي موسوي فقط لامذهبها باقي مانده اند
طرفداران مذهبي موسوي در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي موسوي مانده اند كه آنها هم به تدريج جدا مي شوند.
آقاي موسوي! ما با تمام وجود از اسلام به هر قرائتي متنفريم. طرفداران مذهبي شما در جنبش سبز بعد از نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان بازگشتند. حالا فقط لائيك ها و سكولارها پاي شما مانده اند كه آنها به تدريج جدا مي شوند.
اين جملات، بخشي از تحليل سايت صهيونيستي بالاترين است كه از موسوي خواسته روگرداني از اسلام، انقلاب و امام خميني را علني كند و باعث ريزش بيشتر عناصر ضدانقلاب باقي مانده در اطراف خود نشود. بالاترين مي نويسد: آقاي موسوي با چه زباني به شما بگوييم از اسلام و خميني دم نزنيد؟ شما از يكطرف مي گوييد رهبر جنبش سبز نيستيد و از طرف ديگر بيانيه از همين جايگاه صادر مي كنيد و مكرراً اسلام رحماني و آرمان هاي امام و... را تكرار مي كنيد. آيا شما نمي دانيد دموكراسي با مفاهيمي مثل اسلام و خميني و انقلاب هيچ سنخيتي ندارند. آيا شما نمي دانيد اكثر سبزهاي طرفدار دموكراسي، افراد سكولار و لائيك هستند كه با تمام وجود از اسلام (چه اسلام رحماني و چه اسلام خشماني) و خميني و انقلاب اسلامي متنفرند؟ آيا شما نمي دانيد طرفداران مذهبي جنبش سبز بعد از آن نماز جمعه خامنه اي به خانه هايشان برگشتند و اين ليبرال ها و لائيك ها و چپ ها بودند كه در تظاهرات ها شركت فعال داشتند؟ آيا شما نمي بينيد اكثر كساني كه در عرصه اينترنت در حال مبارزه ]!؟[ با جمهوري اسلامي هستند از همين افراد لائيك و چپ و ليبرال مي باشند.
نويسنده اين سايت ضد انقلابي تأكيد كرد: آقاي موسوي به شما بگويم! بسياري از دوستان من فقط و فقط به خاطر مواضع نسنجيده و تأكيد شما بر روي اسلام و خميني و انقلاب از جنبش سبز روي گردان شدند و اگر بخواهيد در همين مسير سير كنيد من هم جدا خواهم شد و بترسيد از آن روزي كه تعداد اين منهاها ]رأي منفي[ آن قدر زياد شود كه فقط شما بمانيد و دوستان اصلاح طلبتان.
بالاترين به اين واقعيت اشاره نكرده كه بسياري از مدعيان اصلاح طلبي نيز هم اكنون با زبان سرزنش و ملامت با موسوي روبرو مي شوند و او را باعث بي آبرو شدن اين جريان نزد مردم و حاكميت تلقي مي كنند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس در تحليل مشابهي نوشت: اصلاح طلبان هم خدا را مي خواستند و هم خرما را. هم مي خواستند با مخالفان باشند و هم در حاكميت بمانند. آنها مي دانستند كه در صورت خروج از حاكميت و اتهام براندازي، كارشان تمام است. اصلاح طلبان هر دو را مي خواستند اما قادر به رسيدن به هيچ كدام نبودند. با فروكش كردن تظاهرات خياباني، حمايت هاي مخالفان از آنها دچار آسيب شد. آنها به فضاي اينترنت اميد بستند ولي اين اتفاق هم كه پايگاهي در اينترنت داشته باشند رخ نداد. بيانيه هاي تند و آتشين و لابي در اينترنت هم هيچ كمكي به بهبود اوضاع آنان نكرد. اوضاع آن چنان وخيم شد كه موسوي هرگونه اختلاف جنبش سبز و اصلاح طلبان را به شدت تكذيب كرد غافل از اينكه راه پيش از اين جدا شده بود. اگر اوضاع به همين منوال پيش برود، اصلاح طلبان كاملاً نابود خواهند شد. براي آنها هم خدا و هم خرما از دست رفت.


 

 

 

رضایی:بین‌من‌ومیرحسین‌وکروبی‌فرق‌است
محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين مراسم با بيان اين‌كه بدون درگير كردن نخبگان كشور در توسعه، فقر و عقب‌ماندگي را نمي‌توانيم كنار بزنيمف گفت: مشاركت نخبگان و دولت و مجلس بايد دو طرفه باشد.

رضايي دانشجويان را نمايندگان واقعي ملت ايران خواند و ضمن تبريك هفته دفاع مقدس حادثه جنگ را حادثه‌اي بسيار مهم قلمداد و اظهار كرد: اين حادثه كمتر از خود انقلاب نيست.

وي به بيان علل آماده بودن شرايط در كشورمان براي تجاوز عراق به خاك ميهن‌مان پرداخت و خاطرنشان كرد: در روزهاي اول جنگ بسيار ناموفق بوديم و در اين سال هرچه ايران حمله مي‌كرد با عدم موفقيت رو‌به‌رو مي‌شد، حال آقاياني كه يك زماني در ايران مسووليت داشتند با مصاحبه با رسانه‌هاي خارجي مانورهايي مي‌دهند، ولي در زماني كه مديريت دست اين افراد بود، هر حمله‌اي كه به ما مي‌شد با عدم موفقيت روبه‌رو بوديم و اين افراد حتي نتوانستند يك تپه را آزاد كنند.

فرمانده اسبق كل سپاه خاطرنشان كرد: بعد از به وجود آمدن تحولات در جبهه‌هاي جنگ و وقتي جنگ را افراد گمنامي به دست مي‌گيرند كه اولا در نظامي‌گري سابقه‌اي نداشتند و ثانيا جزء چهره‌هاي برجسته سياسي و نظامي كشور نبودند، اوضاع تغيير كرد.

رضايي با بيان اين‌كه بخشي از اين افراد گمنام دانشجويان بودند، اظهار كرد: وقتي كه اين دانشجويان به صحنه آمدند و زماني كه به نيروهاي جوان ايراني ميدان دادند و به او اعتماد كردند و از اين‌كه او اشتباه نكند، نترسيدند شرايط تغيير كرد؛ البته اين موضوع از سر ناچاري بود؛ چراكه وقتي وضع‌مان خوب نباشد و فضا بسته باشد انسان‌هاي شايسته فرصت پيدا مي‌كنند كه خود را نشان دهند. در سال اول جنگ هيچ فرصتي براي ظهور باكري‌ها، همت‌ها و متوسليان‌ها پيدا نشد و از ابتداي سال دوم جنگ در جبهه‌هاي جنگ ايران و عراق تحولي شكل گرفت.

وي در ادامه با اشاره به انجام عمليات‌هايي چون شكست حصر آبادان، طريق‌القدس، فتح‌المبين و بيت‌المقدس اظهار كرد: وقتي كه ما با پيروزي‌هاي متعدد مواجه شديم، دنيا مجبور مي‌شود كه اولين قطعنامه را به نام قطعنامه 598 براي ما صادر كند. اكثريت بندهاي اين قطعنامه در اوج پيروزي‌هاي ايران نوشته شده است. هر چند برخي از اين بندها دوپهلو بود و مسوولان ايران در يك سال آخر جنگ تلاش مي‌كردند جاي بعضي از اين بندها را با هم عوض كنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: البته پذيرش قطعنامه از سوي ما مشروط بود؛ ما مي‌گفتيم كه بايد بيانيه دبيركل سازمان ملل نيز در اين راستا صادر شود و مساله آزادي اسرا قبل از آتش‌بس صورت بگيرد. به هر ترتيب ايران قطعنامه را رد نمي‌كرد ولي پذيرش خود را نيز اعلام نكرد. در ادامه وقتي قرار شد بيانيه‌ دبيركل سازمان ملل صادر شود و ما قطعنامه را قبول كرديم، عراق به خاك ما پيشروي كرد.
رضايي گفت: به كساني كه مي‌گويند جام زهر و معتقدند كه طرفدار ولي فقيه هستند، بايد گفت آن موقع مقام معظم رهبري به جبهه آمده بودند و ايشان در جبهه تحول بزرگي را ايجاد كردند. ما به ايشان پيشنهاد كرديم كه از مرز عبور كنيم؛ اما ايشان گفتند كه بايد با امام مشورت كنند. حاج احمدآقا به ايشان پيام دادند كه امام اين موضوع را نمي‌پذيرند و مقام معظم رهبري نظر امام را به ما منتقل كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان مي‌خواستند يك بار ديگر ملت ايران را به زانو دربياورند ولي ما با سربلندي از چنين حادثه بزرگي بيرون آمديم. برخي نيز بعد از جنگ به سراغ كارهاي خود رفتند و برخي مثل ما مانديم؛ چراكه هنوز حوادثي در كشور وجود داشت، ولي وقتي كه شرايط مساعد شد، من طي درخواستي از مقام معظم رهبري خواستم كه بيرون بيايم و در واقع من جزء آخرين دانشجويان انقلاب بودم كه از سپاه بيرون آمدم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دانشجويان زماني اين استعداد را داشتند كه لباس دانشجويي را به خاطر ضرورت ملي در بياورند و لباس بسيجي به تن كرده و از كشورمان دفاع كنند و مي‌توان گفت اگر دانشجويان نبودند و به ملت ايران كمك نمي‌كردند مطمئنا ما نمي‌توانستيم اين حادثه بزرگ را با پيروزي سپري كنيم.

رضايي با مورد توجه قرار دادن نقش دانشجويان در 15 خرداد، ملي شدن صنعت نفت و 16 آذر اظهار داشت: از زماني كه نهاد دانشگاه در جامعه ايراني شكل گرفت، اين نهاد همواره رسالتي انقلابي داشته و در اين راستا به دفاع از ملت خود برخاسته است.

وي در ادامه با تاكيد بر اين‌كه « امروز كه در دوران توسعه كشور قرار داريم،‌ بدون درگير كردن نخبگان نمي‌توانيم فقر و عقب‌ماندگي را كنار بزنيم» خاطرنشان كرد: از طرفي نخبگان بايد به دولت و مجلس كمك كنند و از طرفي ديگر دولت و مجلس هم بايد كمك كننده نخبگان باشند تا بين سياست و نخبگان شكافي شكل نگيرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از راه ديپلماسي تحريم‌ها را خنثي كنيم، گفت: دنيا به ايران نيازمند است و ما مي‌توانيم نقش‌هاي بزرگي در صحنه بين‌الملل ايفا كنيم. از سوي ديگر ارتباط با جهان اسلام، سوريه و لبنان و نهضت‌هاي آزادي‌بخش، همچنين ارتباط با ملت خودمان از ديگر ابزارهايي است كه مي‌توانيم در اين مسير به كار گيريم. همچنين ما مي‌توانيم تحريم‌ها را از طريق ديپلماسي و يا حتي مذاكره خنثي كنيم.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « ما در حال حاضر نيازمند انقلابي بزرگتر از انقلاب اسلامي و جنگ هستيم» اظهار كرد: من اين حرف را مي‌زنم حال هر حكمي عليه من مي‌خواهند صادر كنند. مطمئن باشيد با شناختي كه من از جوان‌هاي ايران در جنگ دارم اگر امكانات لازم به جوان‌هاي ما داده شود، جوانان ما مي‌توانند در مدتي كوتاه علم، دانش، اقتصاد و كشاورزي ايران را ارتقاء دهند.

وي نقش دانشگاه‌ها را در جهاد علمي حائز اهميت دانست و گفت: هم‌اكنون بين دانشگاه و صنعت ما شكاف وجود دارد؛ چراكه از مهارت، كارآفريني و دانشي كه در دانشگاه‌هاي ما ذخيره شده است استفاده نمي‌شود؛ بنابراين بين دانشگاه و صنعت بايد پلي زده شود تا از اين طريق بسياري از مشكلات همچون فقر، گراني و بيكاري رفع شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اينكه چطور شد حضرت امام(ره) در بحث پذيرش قطعنامه از تعبير جام زهر استفاده كردند، با بيان اين‌كه وقتي آيات الهي ناسخ و منسوخ دارد، شما مي‌خواهيد رهبران الهي ناسخ و منسوخ نداشته باشند، اظهار داشت: امام در تيرماه و در بدترين شرايط قطعنامه را پذيرفتند. قطعنامه در زمان پيروزي‌ها صادر شد؛ اما ما در زمان شكست‌ها مي‌خواستيم آن را بپذيريم. حدود دو ماه بعد از مساله جام زهر، امام فرمودند كه حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم، آن‌هايي كه صحبت از جام زهر مي‌كنند خداي ناكرده مي‌خواهند بگويند سر امام را كلاه گذاشتند، چرا عده‌اي مي‌خواهند امام را تضعيف كنند؟ امام كه تحت فشار قرار نمي‌گرفت.

رضايي افزود: جنگ با پذيرش قطعنامه به پايان نرسيد، بعد از پذيرش قطعنامه جنگ جديدي شروع شد و تمام مرداد ماه را در برگرفت و امام در اين شرايط گفتند كه من حتي يك لحظه نادم و پشيمان نيستم.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اين‌كه آيا مي‌شد از وقوع جنگ پيشگيري كرد، گفت:‌ جنگ را بايد پيشگيري كرد و اصلا شكل گرفتن نيروهاي مسلح به خاطر جنگيدن نيست، براي جلوگيري از وقوع جنگ است يا اين‌كه اگر جنگي اتفاق افتاده در كوتاه‌ترين مدت مثلا ظرف 48 ساعت آن را تمام كنند.

فرمانده سپاه در ايام دفاع مقدس با بيان اين‌كه جنگ در اسلام اصالت ندارد،‌ بلكه بازدارندگي اصالت دارد، گفت: هر كسي كه براي گرفتن ديگر كشورها قدرت درست كند يا ماليخوليا دارد يا اين‌كه از مسير انسانيت خارج شده است.

رضايي خاطرنشان كرد: وقتي صحبت از قيام امام مهدي(عج) به بيان مي‌آيد اكثرا به بخش نظامي‌گري در مورد ايشان مي‌پردازند اين در حالي است كه جهاد ايشان قبل از اين‌كه نظامي باشد، علمي، اخلاقي و انساني است.

وي با بيان اين‌كه ما نمي‌خواستيم جنگ شود، گفت: اگر ما اين‌طور مي‌خواستيم كه بايد سر مرز مي بوديم در حالي كه ايران سر مرز حضور نداشت اگر از مرز عبور كرديم به دليل وجود شروري در منطقه بود كه اسنادي كه وجود داشت را پاره كرده بود و آن را نمي‌پذيرفت. من قبول دارم كه مي‌شود از جنگ‌ها جلوگيري كرد؛ اما در بحث جنگ ايران و عراق بايد گفت كه اين جنگ، جنگ برنامه‌ريزي شده‌اي بود و قدرت‌هاي بين‌المللي صدام را وادار به اين كار كردند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال كه يك دانشجوي ايراني و مسلمان چطور مي‌تواند هويت ايراني و مسلماني خود را با هم جمع كند، گفت: در اين بحث اشتباه بزرگي در چند دهه اخير صورت گرفته و آن اين است كه مذهب را از هويت ايراني جدا مي‌كنند. اين در حالي است كه قبل و بعد از اسلام هويت ايراني با مذهب همراه بوده است. اگر مي‌گوييم اسلامي ـ ايراني و يا ايراني ـ اسلامي، به اين معنا نيست كه اين دو، دو عنصر جدا هستند بلكه اين دو يك معنا را به ذهن متبادر مي‌كنند كه آن هويت ملي است.

رضايي با تاكيد بر اين‌كه « هويت ملي همواره ايراني ـ مذهبي بوده است» گفت: ايراني ـ مذهبي قبل از اسلام يك تركيب و بعد از اسلام تركيب ديگري داشته است. معلوم است كساني كه خود را دچار اين‌گونه مناقشات مي‌كنند، تعريف روشني از هويت ندارند.

وي با بيان اين‌كه « استفاده از سبك مديريتي كه آن را از جنگ به دست آورده بوديم، هنر ما در اين عرصه بود» اظهار كرد: در 2500 سال پيش كه اين روزها از آن زياد ياد مي‌شد با لشكركشي صفر نمي‌شد اين همه كشور را گرفت. بين يادگيري و آموزش تفاوت وجود دارد، چنانچه مي‌بينيد يك نفر بي‌سواد مي‌تواند عالم بزرگي شود؛ اما در صحنه متولوژي يادگيري موفقيتي نداشته باشد. ما سعي كرديم در صحنه يادگيري متون لازم را بياموزيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ دانشجويي كه پرسيد: با توجه به اين‌كه برخي در مورد دفاع مقدس مدعي هستند كه به افشاگري‌هايي پرداختند و با رسانه‌هاي بيگانه نيز برنامه‌هايي پي‌درپي داشتند، شما نظرتان در اين راستا چيست؟، گفت: در تمام بيست سال بعد از جنگ در هر دوره‌اي درباره دوران دفاع مقدس مطلبي گفته شد. در زمان تكنوكرات‌ها گفتند كه جنگ خسارات زيادي براي ما به بار آورد. در زمان اصلاح‌طلبان گفته شد كه جنگ بعد از آزادي خرمشهر بايد تمام مي‌شد و در زمان اصولگرايان در مورد جام زهر صحبت شد. به نظر من تا پنجاه الي صد سال ديگر درباره اين جنگ حرف وجود دارد و حرف گفته خواهد شد.

رضايي خاطرنشان كرد: قبل از رقابت‌هاي سياسي و قومي با ايران و ايراني‌ها، يك رقابت فلسفي و فكري در دنيا داريم و آن اين است كه نظام‌هاي فكري دنيا نمي‌خواهند تفكر و انديشه امام و انقلاب اسلامي به تمدن و فرهنگ تبديل شود و آنها از اين موضوع مي‌ترسند.

وي گفت: ما در دوران يك جامعه‌ نمونه در ايران هستيم كه البته كار آن كند شده است و با مسائل داخلي هزينه‌بر مواجه شد‌ه‌ايم.

رضايي با بيان اين‌كه حمله به دفاع مقدس يكي از مواردي است كه برخي مورد توجه قرار مي‌دهند، اظهار كرد: اين هجوم‌ها در آينده ادامه پيدا خواهد كرد؛ البته معنايش اين نيست كه جنگ اشكال نداشت و ما اشتباهي نداشتيم و اگر جنگ جديدي رخ دهد، نبايد اشتباهات‌مان را كنار بگذاريم، جنگ براي ما درس‌هاي فراواني داشت.

وي افزود: تنها در يك شرايط جنگ مي‌توانست اتفاق نيفتد و آن اين بود كه از انقلاب‌مان دست بكشيم كه اگر اين‌طور مي‌شد به گذشته و اوضاعي كه ملت ما از آن فاصله گرفته بود، باز مي‌گشتيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: من بعد از بيست سال سندي را منتشر كردم؛ اما زماني كه اين سند را منتشر كردم، يكسري سايت‌ها و روزنامه‌ها به درگيري با من پرداختند. من اين همه سند و نامه دارم، اما بعد از بيست سال با اين همه محافظه‌كاري يكي از رضايي با تاكيد بر اين‌كه من هميشه در نوع مديريتم دو بعد معنويت و عقلانيت را رعايت كرده‌ام و معتقدم اين دو بدون ديگري ما را به جايي نخواهند برد، اظهار كرد: فرماندهان جبهه‌ها در كنار خواندن نماز شب‌هاي‌شان در مورد هيچ طرح و عملياتي بدون برنامه‌ريزي و بحث و بررسي تصميم نمي‌گرفتند اين‌طور نبود كه شب روضه بخوانيم، دعا كنيم و صبح به خط بزنيم. اگر نمي‌شد مي‌گفتيم ما مشكل نفساني داشتيم همچنين اگرچه هيچ عملياتي را بدون ذكر يا زهرا و ... شروع نمي‌كرديم ولي در آن به عناصر عقلاني نيز توجه داشتيم و بايد گفت برنامه داشتن با معنويت و توكل منافاتي ندارد.

وي در پاسخ به دانشجويي كه پرسيد: آيا دستور امام(ره) بود با وجود ناوهاي آمريكايي در خليج‌فارس به بهانه جنگ عراق و كويت، به كشور عراق حمله نكنيد؟، گفت: جمعي از مسوولان كشور خدمت حضرت امام رفتند و به ايشان گفته بودند كه ما از اين به بعد نمي‌توانيم مقابله به مثل كنيم. امام فرموده بودند؛ چرا؟ مسوولان پاسخ داده بودند؛ آمريكايي‌ها مي‌خواهند كشتي‌هاي عراق را اسكورت كنند و در صورت حمله ما به آن‌ها، ما با آمريكايي‌ها وارد جنگ خواهيم شد. امام فرمودند؛ اگر من جاي شما بودم اولين كشتي را كه مي‌خواهد از تنگه هرمز عبور كند مي‌زدم. مسوولان كشور به ايشان گفته بودند؛ شما فرمانده ما هستيد و هرچه بگوييد ما انجام مي‌دهيم. اما امام فرمودند؛ من چيزي را به شما تحميل نمي‌كنم، خودتان تصميم بگيريد.

رضايي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حوادث پس از انتخابات، با بيان اينكه انتخابات دو سال طول كشيد و از ابتدا تا انتهايش مسائل زيادي وجود داشت، تاكيد كرد: در فتنه بودن اين جريانات شكي نيست، چون حق و باطل با يكديگر تركيب شده بود.

وي همچنين گفت: بسياري از مردم تا 9 دي نمي‌دانستند كه چه اتفاقي افتاده است. فتنه‌اي كه رخ داد مقدمه‌اي براي رويارويي سوم ايران و آمريكا بود و در اين راستا قطعنامه 1929 منتشر شد.

رضايي تصريح كرد: در آن زمان كساني كه در صحنه سياسي بودند نبايد اجازه مي‌دادند اين حوادث طولاني شود. اين حوادث بايد حداكثر يك ماهه جمع مي‌شد ضمن اين‌كه اگر فعالان سياسي با اخلاق‌ برخورد مي‌كردند و اعتراضات مردم را سياسي نمي‌ديدند و طرفين و كساني كه درگير اين ماجرا بودند براي مردم حقي قائل مي‌شدند، چنان مسائلي پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد: اگر اعتراضات مردم مديريت درستي مي‌شد بعد از انتخابات اين مديريت روي دوم مردم‌سالاري در ايران را چنان تقويت مي‌كرد كه با وجود راي 40 ميليوني، معيار مردم‌سالاري در افكار عمومي چندين پله بالا مي‌رفت ولي از آن‌جا كه ظرفيت اخلاقي و فرهنگي در ايران از پيشرفت سياسي عقب‌تر است اين‌گونه نشد.

رضايي گفت: ما نمي‌توانيم همديگر را تحمل كنيم تا اعتراضي مي‌شود يك عده مي‌گويند برخي مي‌خواهند نظام جمهوري اسلامي را ساقط كنند و شعارها را تبديل به شعار عليه نظام و حتي عليه دستاوردهاي بزرگ انقلاب مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه « ما در مفاهيم اساسي در عرصه سياست نياز به بازسازي داريم» گفت: زماني چنين بازسازي رخ مي‌دهد كه شكاف بين اخلاق و سياست را پر كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه حفظ نظام جمهوري اسلامي زماني حاصل خواهد شد كه ما در تحمل همديگر پيشرفت كنيم و در گفتارمان صداقت بيشتري داشته باشيم، اظهار كرد: نبايد از آزادي و عدالت در جهت عوام‌فريبي، تريبون درست كنيم، بايد با مردم صادق باشيم و خودخواهي‌ها را كنار بگذاريم. آن‌گاه مشكلي وجود ندارد و آمريكا و اسرائيل نيز نمي‌توانند براي ما مشكلي درست كنند. ما زنداني خود هستيم.

دانشجوي ديگري به اعتراضات رضايي بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: ما انتظارمان از شما بيشتر بود، شما انتخابات را زير سوال برديد.

رضايي پاسخ داد: چه قبل و چه بعد از انتخابات شما شاهد بوديد كه شيوه من با ساير نامزدها متفاوت بود. من مي‌دانم كه مردم قبل از انتخابات چه برداشتي از عملكرد من داشتند در مورد آن صحبت نمي‌كنم؛ اما بعد از انتخابات من ريسماني را به نام قانون انتخاب كردم و به آن متصل شدم. تا زماني كه وقت اعتراض كردن وجود داشت من اعتراض و شكايت كردم و حرف زدم، اما زماني كه شوراي نگهبان اظهارنظر خود را ارائه داد، من آن را تمكين كردم.

وي افزود: برخي دوستان حزب‌اللهي من از جمله آقاي وحيدي وزير دفاع چند ساعت مانده بود به اعلام نظر شوراي نگهبان به من گفتند؛ ما مي‌دانيم كه تو نظر شوراي نگهبان را تمكين مي‌كني، ولي در اين مورد زودتر اظهارنظر كن. من به آنان گفتم اجازه دهيد من مي‌خواهم عمل به قانون را به نمايش بگذارم ولي چون ديدم كه اين دوستان ناراحت مي‌شوند، زودتر اظهارنظر كردم، پس تا آن‌جا كه قانون اجازه داد بر طبق قانون عمل كردم. اگر خارج از قانون عملكردي داشتم، حرف شما درست بود. حال فرض كنيد كه من انتظارات شما را برآورده نكردم و از مهلت قانوني‌ام جهت انجام اعتراض استفاده كردم، آيا شما بايد به من فحش دهيد و من را تخريب كنيد؟

وي با بيان اين‌كه بايد بين من و ميرحسين و كروبي فرقي باشد، گفت: من نمي‌توانم اداي كساني را در بياورم كه تنها به دنبال جلب افكار عمومي هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اگر من انقلابي‌تر از شما نباشم، كمتر نيستم و اگر زودتر به خط مقدم دفاع از نظام و ولايت نروم، ديرتر نخواهم رفت، ولي به هر حال من يكسري مصلحت‌هايي داشتم. يك عده مي‌خواستند اظهار وجود كنند و حوادث ادامه پيدا كند؛ اما من نمي‌خواستم اين‌طور باشد.

وي با اشاره به نامه‌اي كه در آن زمان به مقام معظم رهبري نوشته بود، اظهار كرد: من در اين نامه بر اين نكته تاكيد كردم كه از همه نخبگان مي‌خواهم به وحدت بپردازيم. نامه من كاملا روشن است، ولي بعضي گفتند كه منظورم اين بوده كه سران فتنه تبرئه شوند و در واقع انواع مسائلي را اظهار كردند كه در نامه نبود و فقط برداشت شخصي آن‌ها بوده است. نمي‌خواستم جواب دهم و اگر بعد از اين همه مدت سوال نمي‌شد، جواب نمي‌دادم. به هر ترتيب من سرباز انقلاب بوده و هستم و امروز هم با همان روحيه جنگ و جهاد در هر عرصه‌اي كه باشم دفاع خود را ادامه خواهم داد.

دانشجوي ديگري با اشاره به حوادث اخير در مورد فرزندان شهيد باكري و همت گفت: عدم موضع‌گيري شما پايمال كردن خون شهداست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ با بيان اين‌كه من به عقايد همه احترام مي‌گذارم و معتقدم بزرگترين دستاورد انقلاب، آزادي عقيده بوده است، تاكيد كرد: هم استفاده سياسي و تبليغي از خانواده شهدا و هم اهانت و توهين به آن‌ها محكوم است. به هر ترتيب مقام شهيد والا و بزرگ است.

وي با تاكيد بر اين‌كه، خانواده شهدا را نبايد در بحث‌ها و مسائل سياسي وارد كرد، گفت: ما نمي‌دانيم كه اگر آن شهيد حاضر بود چه تصميمي مي‌گرفت. مثلا اگر مهدي باكري كه من به خوبي مي‌شناسمش، حاضر بود چه تصميمي اتخاذ مي‌كرد.

وي تاكيد كرد: من از سياسيون كشور چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب خواهش مي‌كنم به سمت خانواده شهدا نرويد، ما صبر و تحملي در كشور داريم، وارد اين حريم‌هاي ارزشي نشويد؛ اگرچه آن‌ها هم حق دارند فعاليت سياسي كنند، اما نبايد به نحوي باشد كه به حريم شهدا آسيب وارد شود.
نظرات بینندگان:


 

 

 

افشاگری‌وزارت‌اطلاعات‌ازپول‌های‌فتنه

وزير اطلاعات در كميسيون امنيت ملي مجلس از افشاي قريب‌الوقوع پشتيباني‌هاي مالي سازمان‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي از جريان فتنه خبر داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي كه در حاشيه جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگاران گفت‌وگو مي‌كرد، از حضور حجت‌الاسلام حيدر مصلحي وزير اطلاعات در اين جلسه خبر داد و گفت كه وي در اين جلسه به سؤالات چند تن از نمايندگان پاسخ داد.

*وزير اطلاعات: در منشور براندازي نظام آورده شده كه نبايد از مقدورات خارج از كشور غافل شد

وي افزود: اولين سؤال مربوط به كواكبيان نماينده سمنان بود كه درباره جزئيات و مستندات سخنان وزير اطلاعات مبني بر كمك يك ميليارد دلاري به خاتمي، موسوي و كروبي پرسيد كه وزير اطلاعات به شكل تفصيلي در پاسخ به اين سؤال گفت "در منشور براندازي كه از بخشي از اصلاح‌طلبان به دست آمد، آورده شده كه نبايد از امكانات و مقدورات انساني و غيرانساني خارج از كشور غافل شد ".

جلالي اضافه كرد: همچنين وزير اطلاعات گفت "در سند تأملات راهبردي حزب مشاركت آمده است كه بخش مردم سالار بايد از بحران‌هايي كه كل سيستم سياسي را تهديد مي‌كند، استفاده نمايد ".

سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس بر همين اساس يادآور شد: وزير اطلاعات بيان كرد كه دشمن 17 ميليارد و 700 ميليون دلار در بحث جنگ نرم هزينه كرده‌ است؛ اسناد آن وجود دارد. البته اين رقم غير از رقمي ا�



:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 7 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

ايران يكپارچه خروش ضد صهيونيستي/ اثري از فتنه‌گران نبود +عكس

تمام شهرهاي ايران اسلامي از صبح روز آخرين جمعه ماه مبارك رمضان با حضور مردم و مسوولان، يكپارچه فرياد "مرگ بر اسرائيل" بود و اثري از فتنه‌گراني كه سال گذشته با شعارهاي دشمن‌پسند خود تا مدت‌ها براي رسانه‌هاي ضدايراني خوراك تبليغاتي فراهم كرده بودند، در ميان سيل خروشان ملت ديده نشد.

گزارش خبرنگاران ما از سطح شهر تهران كه سال گذشته مركز تجمع فتنه‌گران روزه‌خواري كه شعار "نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران" سر مي‌دادند، حاكي است كه امسال ملت يكپارچه عليه صهيونيست‌ها شعار دادند.

 

دكتر محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور كه سخنران ويژه راهپيمايي روز قدس نيز بود از ساعت اوليه به جمع راهپيمايان روزه‌دار تهران پيوست. رئيس قوه قضائيه نيز در جمع راهپيمايان حضور يافت. رئيس مجلس شوراي اسلامي به‌عنوان سخنران ويژه در جمع راهپيمايان شهر مقدس قم حاضر شد.

همچنين در حالي كه اثري از اخلال‌كنندگان در نظم عمومي در مراسم با شكوه روز قدس امسال نبود، سران فتنه به‌ويژه كروبي كه پيش از اين به‌طور مكرر براي حضورش در راهپيمايي خط و نشان كشيده بود، جرأت نكردند در جمع روزه‌داران ضد صهيونيست تهران حاضر شوند.

تأكيد بر اتحاد ملت ايران حول آرمان‌هاي انقلاب اسلامي، بي‌نتيجه بودن مذاكرات سازش در واشنگتن، جرأت نداشتن و نبود امكان حمله به ايران براي رژيم صهيونيستي، شمارش معكوس نابودي رژيم صهيونيستي جزو محورهاي اصلي سخنان مقامات شركت كننده در اين راهپيمايي بود.

حضور گسترده مردم و نمايش برگ ديگري از افول كامل جريان فتنه، سريال غافلگيري‌هاي رسانه‌هاي بيگانه و انتظار بيهوده آنان را كه از 9 دي و 22 بهمن 88 آغاز شد، تكميل كرد، به طوري كه شبكه تلويزيوني العربية وابسته به دولت سعودي كه سال قبل گزارش لحظه به لحظه از ناآرامي‌ها در تهران مي‌داد، اشاره كوتاهي به مراسم روز قدس امسال و سخنراني رئيس‌جمهوري اسلامي ايران كرد و ترجيح داد بيشتر بر روي اتفاقات شب گذشته مقابل منزل كروبي تمركز كند.

همچنين سايت بي‌بي‌سي فارسي نيز هيچ خبري در مورد راهپيمايي عظيم روز قدس ايران منتشر نكرد و اين سايت نيز به حوادث پنج‌شنبه شب و بامداد جمعه مقابل خانه كروبي پرداخت.


 

 

 

ناراحتي cnn از غيبت‌كروبي در راهپيمايي‌روز قدس!

سايت خبري CNN در گزارش خود درباره راهپیمایی مردم ايران در روز قدس اذعان کرد: تجمع كنندگان در ايران در تظاهرات سالانه روز قدس خواستار پايان اشغال فلسطين و ايجاد اتحاد در ميان فلسطيني ها شدند.

اين گزارش در ادامه افزوده است: غيبت قابل توجه رهبر معترضان ايران، مهدي كروبي نيز حائز اهميت است؛ به گفته فرزند وي، محافظان مهدي كروبي براي حفظ امنيت جاني، وي را از حضور در راهپيمايي منع كرده اند.

CNN تصریح کرده است: تظاهرات روز قدس در سراسر كشور ادامه دارد و گروه هاي كثيري فرياد «مرگ بر اسرائيل» و «مرگ بر آمريكا» را در ميدان فلسطين تهران نزديك به دانشگاه تهران فرياد مي كنند.

اين گزارش مي افزايد: در شهرهای مختلف ایران نيز مردم شعارهايي را عليه اسرائيل سرداده و پرچم ها و بنرهايي را در حمايت از مردم فلسطين و كاريكاتورهايي از باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا در دست دارند.

اين گزارش در پايان به انعكاس بخش هايي از سخنان محمود احمدي نژاد در سخنراني پيش از خطبه هاي نماز جمعه پرداخته شده است.


 

این نوشته فقط جهت تذکر به دوستان است ! و به زودی غیر فعال خواهد شد.

ابتدا برنامه های فتنه گران

 

در حاشیه مراسم شب نوزدهم و بیست و یکم به افراد حاضر در مراسم احیاء " رسانده " شده که چگونه در مراسم روز قدس حضور به هم برسانند . از آن مهتر اینکه برنامه قطعی و اصلی قرار شده در مراسم شب ۲۳ به آنها " منتقل " شود. تمهیدات در نظر گرفته شده نشان می دهد دست اندرکاران  " فتنه گری " به هسته اولیه و سر حلقه اصلی حاضر در مراسم هم " اعتماد " کافی را نداشته و ندارند !!

به این می گویند حرکت چراغ خاموش !

مطرح شده که قشر همیشه پای کار برای مقابله با آنها روز موعود " دیر " خواهند آمد. گفته شده تطابق شب آخر مراسم احیاء و شب بیداری ناشی از آن باعث خواهد شد " حزب اللهی ها " با تاخیر به مراسم روز " قدس  " برسند لذا از سر حلقه اول خواسته شده ساعت ۹ تا ۹:۳۰ سر " قرار ها " باشند .

نقاط در نظر گرفته شده برای حضور پیاده نظام فتنه گران " هفت تیر و طالقانی " مطرح شده و از آنها خواسته شده در خیابان های اطراف مراسم با " تیپ نامحسوس " حضور به هم رسانند.

گفته شده مهمترین مشکل " ما " برای حضور " گم " بودن و " پراکندگی " جمعیت است لذا حلقه های اولیه به عنوان " هسته " در خیابان های اطراف محل اصلی به هم می رسند و بعد از تشکیل این هسته های " شاخه ها " قرار است با " رابطین " آشنا در هر گروه به هم بپوندند و در نهایت به "جریان " های حداقل ۱۰۰ نفره به مسیر اصلی وارد شوند .

 

در عکس زیر دو نمونه از خوشه های جمعیتی دیده می شود.

 

از شرکت کنندگان خواسته شده حتی المقدور " فرزندان " و افراد " مسن تر " را با خود همراه بیاورند ! گفته شده با این حرکت هزینه " برخورد " بالا رفته و این حرکت کثیف را میتوان به یک سپر انسانی تشبیه کرد که توسط آنها طرح ریزی شده است !

 

 

از پیاده نظام سبز خواسته شده تا نرسیدن به محل قرار اصلی و قرار نگرفته در انبوه جمعیت " خودی " از بیرون آوردن " نشانه های " خاص جدا خودداری کنند !

گمان می شود توافق بین دو شاخه " افراطی " و " استحاله گر " به وجود آمده که در این مراسم " حضور " داشته باشند.

 

ذکر چند نکته در این میان بسیار مهم است ( توصیه های ایمنی )

 

۱- امروز به قدر کافی استراحت داشته باشد تا فردا کسل و بی جان در راهیپمایی شرکت نکنید !

۲- زمان حرکت تا رسیدن به مسیرهای راهپیمایی را به شکلی تنظیم کنید که حداکثر ساعت ۱۰ به مسیرهای تعیین شده برسید.

۳-از آوردن هرگونه وسیله غیر ضروری و دست و پا گیر جدا خودداری کنید.

۴-لباس های سبک - راحت و در عین حال غیر دست و پاگیر -  اسپورت - بپوشید و سعی کنید از کتانی استفاده کنید .

۵- شاید و تنها شاید سوئیچ سیم کارت ها " آف - خاموش " شوند لذا محل قرار و ساعت دقیق حضور خود با دوستان را شب قبل دقیقا مشخص کنید . در نظر گرفتن یک نقطه برای محل قرار اضطراری در صورت " گم " کردن همدیگر ضروری است . مثلا اگر در حوادث غیر منتظره یکدیگر را گم کردید قرار خود را در کنار " فلان بانک یا ساختمان خاص " بگذارید و تعیین یک محل دیگر به جز محل اول ضروری به نظر میرسد.

۶- حتی المقدور در درگیری های احتمالی شرکت نکنید و فقط به گرفته فیلم و عکس - با در نظر گرفتن موقعیت و حفظ امنیت  خود - مبادرت ورزید ! (خیلی کتابی شد !! ) بعدا به راحتی این فیلم ها و عکس ها را به سازمان های مربوطه تحویل خواهید داد.

۷- حرکات مشکوک و غیر عادی را به اولین مامور انتظامی یا امنیتی حاضر در محل یا شماره ۱۱۰ گزارش کنید و از ورود " خودسرانه " در هر حرکتی جدا خودداری کنید !!

۸- تیپ میلیشای سبز یک قیافه مشخص و معمولا تابلو است اما از آنجا که شاید شما عزیزان دوره " چهره زنی " را رد نکرده باشید لذا یک کلاس فشرده در این جا برای شما تدارک دیده ام. منتظر بمانید عکس ها لود شود زیرا عکس ها مکمل مطالب هستند.

 

تیپ شناسی و توصیه های ویژه

 

اول- به طور معمول این افراد از " عینک آفتابی " استفاده کرده و در برخی موارد از همان اول " ماسک " به صورت می زنند . به یاد داشته باشید اکثرا این ماسک ها متمایل به سبز هستند !

 

 

 

در مورد آقایان احتمالا " ته ریش " موضوعیت خواهد داشت !!

 

 

 

 برعکس گذشته به هیچ وجه دنبال چهره های متفاوت و غیر خودی نگردید ! چیزی یافت نخواهد شد به عنوان کسی که اخیرا در جمعی از آنها حضور  داشتم این نکته را گوشزد کردم.

 

 

دوم- نوع پوشش است که باید مواردی را به خاطر داشته باشید.

در مورد خانم ها و آقایان یک وجه مشترک وجود دارد و آن استفاده از " شلوار جین یا کتان " است. این شلوار ها قدرت مانور و جنب و جوش انفجاری بیشتری به افراد می دهند . در برخی موارد میلیشیای سبز علی الخصوص " حرف ای ها " از شلوار های " بادگیر " و نوعی معروف به " چند جیب " استفاده می کنند .

 

 

باید در نظر داشته باشید جمعیت " ماده " این ها اکثرا از پوشش " مانتو " ، نه خیلی کوتاه نه خیلی بلند ، استفاده می کنند . البته استفاده از چادر در ابتدای حرکت می تواند به عنوان پوشش انحرافی وجود داشته باشد !

 

 

ذکر این نکته ضروری است ! بدانید گروهک منافقین در قرارگاه اشرف تیپ (تیپ نظامی) داشتند و دارند به نام " تیپ دختران تانک " این ها چریک های حرفه ای و ورزیده ای هستند که با آموزش های کافی در " جنگ و گریز " شهری وارد میدان خواهند شد. اینها اکثرا یک " کوله پشتی " با خود همراه دارند . اندام ورزیده و استیل مردانه ای دارند ! ( به چشم خواهری برای خودشون ! )

 

 

در مورد آقایان شخصا مشاهده کرده ام از نوعی " چفیه " مخصوص که رنگ غالب آن سفید با خط رنگ های " سیاه و سبز "است ،  استفاده می کنند !

 

مراسم کرم ریزی به صندوق پست !

 

 

به یاد داشته باشید برای هر کسی در این غوغا بازار کاری تعریف شده است . اگر دیدید یکسری به صورت هماهنگ با سنگ یا شیئی دیگر  بر صندوق صدقات یا صندوق پست با حتی گارد های کنار خطوط بی آر تی می کوبند تعجب نکنید .

 

 

 این یک روش متداول برای تحریک افراد دیگر و ایجاد آلودگی صوتی اعصاب خورد کن است . ( انشاالله که اول خوشون کر می شوند ! کور و بی بصیرت هستند این هم اضافه شود !! )

 

سوم  -این افراد با علم بر وقایع احتمالی پیش روی از " کتانی " استفاده می کنند این پوشش در راهپیمایی های طولانی پا را خسته نمی کند و در عین سبکی آنها را برای تحرک بیشتر یاری میکند.

چهارم- باید بدانید این افراد در اولین گام خطوط " بی آر تی " و خیابان ها اصلی را مسدود می کنند . این کار با هر شیئ دم دستی انجام می شود.

 

 

 پس اگر منطقه به دست نیروهای خودی افتاد شما برای کمک راه را باز کنید. هدف آنها از این کار ایجاد ترافیک و سد برای رسیدن نیروهای عمل کننده و ضد اغتشاش است شما این طرح را خنثی کنید.

 

 

به یاد داشته باشید فقط زمانی این کار را انجام  دهید که منطقه کاملا به دست نیروهای خودی افتاده باشد.

از دیگر کارهای مفید شما می تواند خاموش کردن آتش به وسیله آب یا خاک باشد که سهم عمده ای در پایین آوردن سطح غیر عادی بودن منطقه دارد.

 

 

 

پنجم- شاید افرادی را مشاهده کنید که با تلفن همراه یا هندزفری شرایط را رصد و به جایی گزارش می دهند . سعی کنید از این ها عکس یا فیلم تهیه کنید. غالبا این افراد وضعیت را کنترل و مابقی اراذل از آن ها تبعیت می کنند .

 

 

 این افراد با اتاق کنترل اغتشاش در ارتباط بوده و خنثی کردن آنها سهم بسزایی در خاموش شدن آن منطقه دارد !

 

 

شاید به افرادی بر بخورید که با " نقاب " میان جمعیت هستند . به طور اکید  توصیه می کنم از این ها دوری کنید زیرا به تناوب ثابت شده این افراد مسلح به سلاح گرم هستند !

 

 

معمولا بعد از هیاهو و درگیری های اولیه شهر با موج دوم اغتشاش رو به رو میشود. در موج دوم پیاده نظام به حالت سواره نظام تغییر حالت داده و با ماشین های چند یا حتی تک سرنشین به مسیر های خاص هجوم برده و ترافیک مصنوعی به وجود می آورند.

 

 

سعی اغتشاش گران بر این است که دایره درگیری را افزایش داده و با سوار و پیاده کردن میلیشیای سبز " تظاهرات برق آسا " را به وجود آورند.

توصیه این است که اگر تنها هستید به میان این ماشین ها نروید ! شک نکنید یا شما را زیر میکنند یا سرنشینان پیاده شده شما را مورد لطف قرار میدهند !!

معمولا بوق های ممتدد این ترافیک نشان می دهد که آن واقعی یا مصنوعی است. با کمال خونسردی از پلاک ماشین ها و سرنشین آنها فیلم برداری یا عکس برداری کنید . ( در صورت تنها بودن کاری با پلاک و شیشه این وسایل نداشته باشید .)

 

 

کلامی هم با مسئولان امر دارم ! همانطور که میدانید اینها سال گذشته ۱۷۰۰۰ گروه تشکیل داده بودند که مجموعا با ۴۰۰ هزار عضو اولیه و آموزش دیده دست به اغتشاش زدند. اینها طی عملیات های مختلف دستگیر و این حلقه ها از هم پاشید اما متاسفانه این گروه ها بازسازی و حلقه ها دوباره منسجم تر تشکیل شده اند ! سوال این است که چرا زندانی ها یا سرکرده ها را مایه عبرت بقیه نکردید که این روزها منتظر وقایع تلخ باشیم.

همان طور که بهتر از من میدانید این ها برای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها لحظه شماری می کنند ! خواهش دارم به جای دنبال کردن طرح های بی خاصیتی چون وحدت با فتنه گران به دنبال مجازات و دستگیری سران آنها باشید به نظر نگارنده این تنها راه علاج است و شاید فرصت های آخر ما برای چنین کاری ! چه کسی میداند فردا چه خواهد شد ؟!

در انتها به باور نگارنده انشاالله اتفاق خاصی نخواهد افتاد . این ها موضوعاتی است که لازم دانستم بدانید . اگر ندانستن عیب نیست دانستن حتما حسن است
 

 

غافلگيري و سكوت معنادار ‌BBC




غافلگيري و سكوت معنادار ‌BBC بعداز گذشت چندين ساعت از راهپيمائي روز قدس
در حالي‌ چندين ساعت از راهپيمائي روز قدس مي‌گذرد كه شبكه تلويزيوني BBC يكي از مدعيان جريان آزاد اطلاع رساني اخبار حضور ميليوني مردم در روز قدس را سانسور كرد.

در حالي راهپيمائي باشكوه مردم روزه دار تهران، شگفتي ديگري را در تاريخ به ثبت رسانده است كه برخي شبكه‌هاي خبري از جمله سايت شبكه تلويزيوني ‌بي‌بي‌سي كه تحت امر وزارت خارجه بريتانيا فعاليت مي‌كند، از انعكاس كوچكترين خبر از راهپيمائي دريغ كرده است.
اين در حالي است اين شبكه خبري سال‌هاي گذشته بعد از راهپمائي‌هاي ميليوني مردم، ضمن شانتاژ آفريني مدعي مي‌شد كه راهپمايان صدها هزار نفر بوده‌اند اما اكنون اين سايت تنها به انتشار اخباري در خصوص كروبي بسنده كرده و هيچ اشاره‌اي به اين راهپيمائي نكرده است.
اين شبكه تلويزيوني كه به بنگاه خبر پراكني بريتانيا مشهور است حتي از انتشار اخباري در خصوص تجمع يك شركت كارگري در مقابل درب منزل كارفرما خوداري نكرده بود

 


 

ساواک:
 
رجوی همکار صمیمی ماست و نباید اعدام شود
 
 +اسناد

 مسعود رجوی از اعضای کادر مرکزی سازمان مجاهدین خلق بود که در ضربه سال 1350 دستگیر شد ولی با وجود سمت تشکیلاتی اش و به رغم آنکه دیگر یارانش به اعدام محکوم شدند، به اعدام محکوم نشد. سازمان منافقین مدعی است دلیل این امر، فعالیت های حقوق بشری جهانی برادر رجوی در خارج کشور بوده است. اما پس از انقلاب و با آشکار شدن اسناد ساواک، دلایل اصلی این امر واضح شد: مسعود رجوی پس از دستگیری شروع به انتقال گسترده اطلاعات به ساواک نموده و با آنان کمال همکاری را نموده بود. در زیر نمونه ای از تک نویسی های رجوی راجع به دیگر اعضای سازمان و همکاری اش با ساواک را می بینید که در آنها، رجوی حتی کروکی آدرس ها را هم کشیده و اعلام کرده است که در هر مورد، چه کسی اطلاعات بیشتر دارد!

متن سند فوق:

[بازجویی از مسعود فرزند حسین شهرت رجوی
محل ضربدر خانه محمد است. کوچه سوم از سمت چپ. درب آبی پلاک آن را نمی دانم. درب بعد از گاراژ قرار دارد.
5-بهمن [بازرگانی]- ترک- اهل آذربایجان- قد متوسط- چهره تقریباً سبزه- سن حدود 26 الی 25- مو: تقریباً مشکی. آدرس او را نمی دانم. از نظر شکلی زیاد شبیه محمد [بازرگانی] است. احتمالاً پسر عموی او باشد یا قوم و خویش نزدیک. یک بار او را در زمستان گذشته به هنگام خروج از وزارت اقتصاد دیده ام. البته نمی دانم که آنجا کار می کرده یا برای انجام کاری رفته بود. محمد بازرگانی باید او را بشناسد.
6-بهروز [علی باکری]: قد کوتاه- سیه چرده- اهل آذربایجان- آدرس نمی دانم- چشم ومو مشکی. به احتمال قوی فارغ التحصیل و مهندس باید باشد. محمد بازرگانی باید او را بشناسد و البته نمی دانم مشخصات او را می داند یا نه.
7- محمد: چهره کشیده، اهل آذربایجان- قد بلند- چشم مشکی، گاه عینک می زد. قبلاً با من  در منزل فیروزیان اطاقی در اجاره داشت. رنگ پوست سفید و سبزه. من او را از همان اوائل می شناختم. و مدتی نقش مسئول مرا داشت. در روز دستگیری ساعت 12:5 با اوقرار داشتم. در مسیر خیابان آریامهر سمت امیرآباد و بالعکس و از امیر آباد سر کوچه بعد از پمپ بنزین به سمت خیابان آریامهر که البته نیامد. هدف ملاقات این بود که بسته ای را که نمی خواستم در خانه حفظ کنم به او بدهم. (منظور خانه خودم است.) بسته حاوی یک سری اسناد و مدارک و اشیائی بود که خودم هم دقیقاً ندیده بودم وافرادی را که برای دستگیری آمدند تمام بسته را توقیف و به ازداشتگاه آوردند. احیاناً مدارک آن از خارج ارسال شده بود. سعید و ناصر، محمد نامبرده مزبور را می شناسند. البته باز هم نمی دانم که تا کجا مشخصات دقیق او را می دانند.
امضا-مسعود رجوی]

 

متن سند فوق:

[بازجویی از مسعود فرزند حسین شهرت رجوی
...
12- اصغر [بدیع زادگان]: نام فامیل او باید ودیعی یا بدیعی باشد. مهندس بود و مهندس شیمی و کارمند یا استادیار دانشکده فنی دانشگاه تهران، قد کوتاه، سیه چرده یا سبزه- مو فلفل نمکی- چشممشکی- ما فقط یک نوع جوهر نامرئی داشتیم که البته از آن بسیا ربسیار کم استفاده می شد و آن گرد سفیدی بود که محلول بود و آن را اصغر به من داد. منزل: در تهرانمنزل خانوادگی داشت. می توانیدآدرس او را از دانشکدهفنی بگیرید. محمد او را می شناخت. ناصر همهمین طور.البته نمیدانم که ناصر مشخصات دقیق او رامی دانست یا ه.
13-اسامیزیر را هم شنیده ام ولی اطلاعدقیق ندارم:
علی رضا-رضا-کریم (کهاسم مستعار فردی به نام محمد بود)-صمد-
14- ضمناً خود در صدد جلب شاگردان و صاحب خانه ام بودمو سعی داشتم که حتی مسئولیتی نظیر گردآوری روزنامه برای کار تبلیغاتی به آنها بدهم (من مسئول تبلیغات گروه بودم( اسامی شاگردذان و صاحبخانه عبارت است از :
1-هوشمند خامنه 2- ابراهیم داور 3- مصطفی ملایری. دو نفر اول دانشجویان سال دوم دانشکده اقتصاد دانشگاه تهرانبودند. و نفر سوم یعنی ملایری دانشجوی دانشگاه آریامهر بود و در طبقه بالای من سکونت داشت. سال درسی او را نمی دانم. کروکی خانه ام [را] که خواسته اید به شرح زیر است: کروکی- محل ضربدر، طبقه اول.
امضا- مسعود رجوی]

 

پاداش همکاری صمیمانه؛ رهایی از اعدام
اینها تنها نمونه هایی از برگه های بازجویی و مقاومت های دلیرانه!! رجوی است. همین مقاومت دلیرانه رجوی موجب شد که مسئولان ساواک، پیش نویس نامه ای را تهیه نمایند و به نصیری ارسال دارند و از همکاری رجوی خبر دهند. ارتشبد نصیری (رئیس ساواک) نیز ضمن تأیید و امضای آن نامه و نامه نگاری با دستگاه قضائی رژیم، رجوی را از «همکاران ساواک» خواند:


 

متن سند فوق:
[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از: ساواک
مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که در دادگاه های بدوی و تجدید نظر آن اداره به اعدام محکوم گردیده از همکاران این سازمان [یعنی سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک)] بوده که در جریان کشف شبکه سازمان آزادیبخش ایران [در آن زمان هنوز نام مجاهدین خلق انتخاب نشده بود و نام های مختلفی از این دست به گروه مجاهدین خلق اطلاق می شد] همکاری های ارزنده و مؤثری داشته است. مراتب جهت آگاهی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور-ارتشبد نصیری
[تهیه کنندگان پیش نویس:]
رهبر عملیات- محمودی
رئیس بخش 312- ازغندی
معاون اداره یکم عملیات و بررسی- مبینی
رئیس اداره یکم عملیات و بررسی- جوان
28/1/51]

متن سند فوق:
[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از: ساواک
شماره 655/312
تاریخ: 28/1/51
مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که در دادگاه های بدوی و تجدید نظر آن اداره به اعدام محکوم گردیده از همکاران این سازمان بوده که در جریان کشف شبکه سازمان آزادیبخش ایران  همکاری های ارزنده و مؤثری داشته است. مراتب جهت آگاهی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور-ارتشبد نصیری
امضا- ارتشبد نصیری
مهر سری]

ولی به نظر می رسد این نامه که (که در آستانه اجرای احکام اعدامِ صادر شده، نوشته شده بود، باعث نشده بود که مقامات قضائی رژیم به ارزش رجوی برای ساواک پی ببرند لذا مسئولان ساواک در فردای همان روز، پیش نویس نامه دیگری نیز تهیه نموده و با صراحت بیشتری از همکاری رجوی با ساواک خبر می دهند. ارتشبد نصیری نیز این را هم تأیید و امضا نموده و می نویسد که رجوی «کمال همکاری را برای شناسایی سازمان مجاهدین خلق» داشته است و لذا مستحق «تخفیف در مجازات» است و نامه را برای مقامات قضائی می فرستد که ظاهراً این بار این نامه کارگشا شده و همکار عزیز ساواک، از اعدام می رهد. تصویر و متن این اسناد که به وضوح از همکاری قطعی رجوی با ساواک خبر می دهد به این قرار است:


 

متن سند فوق:

[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از : ساواک
درباره مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که از محکومین سازمان به اصطلاح آزادیبخش ایران وابسته به جمعیت نهضت آزادی است [ همان طور که ذکر شد، هنوز نام مجاهدین خلق برای این گروه انتخاب نشده بود و ضمناً به دلیل آنکه همه مؤسسین این گروه قبلاً عضو نهضت آزادی بودند، ساواک ابتدا گمان می کرد که این گروه به نوعی وابسته به نهضت آزادی است] و در دادگاه تجدید نظر نظامی به اعدام محکوم گردیده بعد از دستگیری در جریان تحقیقات کمال همکاری را در معرفی اعضای سازمان مکشوفه به عمل آورده و اطلاعاتی که در اختیار گذارده از هر جهت در روشن شدن و ضعیت شبکه مزبور مؤثر و مفید بوده و پس از خاتمه تحقیقات نیز در داخل بازداشتگاه همکاری های صمیمانه ای با مأمورین به عمل آورده لذا به نظر این سازمان[یعنی سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک)]  استحقاق ارفاق و تخفیف درمجازات را دارد. مراتب جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور- ارتشبد نصیری
تهیه کننده [گان پیش نویس:]
رئیس بخش 312-ازغندی
معاون اداره یکم عملیات و بررسی- مبینی
رئیس اداره یکم عملیات و بررسی- جوان
29/1/51]


 

متن سند فوق:

[به: ریاست اداره دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی (دادستانی)
از : ساواک
شماره 655/312
تاریخ 29/1/51
درباره مسعود رجوی فرزند حسین
پیرو [نامه] شماره 7611 /312 - [مورخ] 16/9/50
نامبرده بالا که از محکومین سازمان به اصطلاح آزادیبخش ایران وابسته به جمعیت نهضت آزادی است و در دادگاه تجدید نظر نظامی به اعدام محکوم گردیده بعد از دستگیری در جریان تحقیقات کمال همکاری را در معرفی اعضای سازمان مکشوفه به عمل آورده و اطلاعاتی که در اختیار گذارده از هر جهت در روشن شدن و ضعیت شبکه مزبور مؤثر و مفید بوده و پس از خاتمه تحقیقات نیز در داخل بازداشتگاه همکاری های صمیمانه ای با مأمورین به عمل آورده لذا به نظر این سازمان[یعنی سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک)]  استحقاق ارفاق و تخفیف درمجازات را دارد. مراتب جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی اعلام می گردد.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور- ارتشبد نصیری
امضا- ارتشبد نصیری]

و این ها نمونه ای است از نفاق کسی که طرفدارانش مدعی بودند «از میان دود و آتش و خون» گذر کرده و بازجویان ساواک از شنیدن نامش وحشت داشته اند.
 


 



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 13 / 6 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
جزئیاتی از همکاری جریان فتنه و ملی - مذهبی ها

در ادامه همکاری های تشکیلاتی جریان فتنه و ملی – مذهبی ها، سرکشی های استانی برخی نمایندگان اصلاح طلب از تشکل های رو به خاموشی ملی – مذهبی افزایش یافته است.

این سرکشی ها که با محوریت برخی زنان اصلاح طلب صورت می گیرد در راستای فعال سازی تشکل های ملی- مذهبی در برخی استان ها می باشد.
در همین راستا شنیده می شود که دراین جلسات محورهای زیر توصیه شده است:
1- جلسات را مخفی و مستمر برگزار کنید
2- نشریه داخلی ایجاد کنید و به افرادی خودی بدهید و بیرون نرود
3- بحث ارتباط با خارج از کشور را جدی دنبال کنید
4- تاکید بر شروع فعالیت مجدد
5- حداقل ده هزار نیرو باید جمع آوری شود
6- کسانی که جامعه شناسی درس خوانده اند گروه تحقیقاتی تشکیل دهند

گفتنی است آگاهان سیاسی براین باورند که ریش شدید حامیان فرقه سبز موجب شده که این جریان به دنبال ائتلاف با گروهایی بورد که خود شرایطی بدتر از آنان را تجربه می کنند.
در همین حال بنظر می رسد این سرکشی های استانی برای محک زدن وضعیت فعلی ملی- مذهبی دربرخی استان ها،برآورد از وضعیت نیروی انسانی و روحیات و توانایی آنان و نیز ابلاغ های اولیه برای همکاری ها بوده است.


 

 

برنامه جدید فتنه گران و غرب برای ناامنی اجتماعی ایران

ایجاد ناامنی های امنیتی و سیاسی توسط امریکا و عوان و انصارش در داخل و خارج یکی از شیوه های بوده که همیشه آنها به دنبال آن بودند تا با ایجاد ناامنی نظام جهوری اسلامی را با مشکل مواجه سازند.

در این راه آمریکا برای رسیدن به این هدف از هر اقدامی برای برهم زدن امنیت ملت ایران استفاده می‏کند. اتفاقاتی که طی هفته‏های اخیر در سیستان و بلوچستان و کردستان رخ داده، همچنین حوادث و انفجارهای ماه پیش و در کنار اینها اقدامات و تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، به روشنی گواه آن است که آمریکا و متحدان این کشور، از گسترش نفوذ و ارتقای جایگاه ایران در منطقه و جهان نگرانتر شده و اقدامات خود را برای برهم زدن امنیت ملی ایران تسریع کرده‏اند.
از سالها پیش، آمریکا برای سلب امنیت ملت ایران، توافقات گسترده ای را با گروههای تروریستی انجام داده است.
این گروهها که عبارتند از: سازمان منافقین، گروه پژواک ، گروه پ ک ک. گروه موسوم به جندالله، گروه خلق عرب و ... گروههای یاد شده، گروه‏های عملیاتی آمریکا هستند که مستقیماً به اقدامات تروریستی مانند کشتار مردم از طریق انفجار بمب، حمله به پاسگاههای نظامی در مناطق مرزی، هدف قراردادن نظامیان غیرمسلح در شهر (مانند انفجار اخیر در سیستان و بلوچستان)، ناامن کردن استانهای مرزی مانند آذربایجان غربی، کشتار مردم غیرنظامی برای ایجاد رعب و وحشت و اخاذی از اهالی و ... می‏پردازند. اما پس از ناکامی های اخیر آمریکا در رسیدن به اهداف خود که همان ایجاد ناامنی در ایران بود این کشور رویکرد جدیدی را در استراتژی های خود انتخاب کرده است.
در این تاکتیک جدید که امریکا همیشه با استفاده از گروه های ضدانقلاب و معاند مسلح سعی در ایجاد ناامنی های سیاسی و امنیتی داشت با رویکرد جدید خود نه تنها این گروه های تروریستی را بلکه برخی از اراذل و اوباش و سارقان حرفه ای را به ایجاد ناامنی های اجتماعی سوق داده است. به طوریکه طی چند روز اخیر اخبار ناامنی های اجتماعی در کشور شدت یافته است. به طور مثال افزایش تولید مواد مخدر، افزایش قاچاق کالا و ارز و به طور ملموس هفته های اخیر سرقت از طلا فروشی ها رشد قابل توجهی داشته است.
اهداف پشت پرده از ایجاد ناامنی های اجتماعی
آمریکا در یک هماهنگی کامل با سران فتنه این سناریو را طراحی نموده و اجرای بخش عملیاتی آن را برعهده گرفته است و بخش تبلیغاتی آن برعهده رهبران فتنه و رسانه های آنها می باشد.
آمریکا با ایجاد ناامنی های اجتماعی اهداف زیر را دنبال می نماید:
1- تخریب و فاقد کارایی نشان دادن نیروی انتظامی
2- ناتوان نشان دادن دولت در تأمین امنیت
3- القاء وجود فقر و بیکاری که زمینه ساز ناامنی های اجتماعی نظیر سرقت می باشد.
4- بی ثباتی اقتصادی در حوزه های مختلف
5- نارضایتی تراشی مردمی
این مجموعه اهدافی است که از سوی امریکا دنبال می شود تا در انتها بتواند به جامعه جهانی و افکار عمومی در داخل کشور اثبات نماید که تحریم ها اثر بخش بوده و توانسته است نظام را به زانو درآورد .البته این اهداف بدون کمک سران فتنه و رسانه های آنها امکان پذیر نمی باشد.


 

 

اولتیماتوم موسوی به سران پنهان و نیمه پنهان فتنه

سازهای ناموزون در جریان فتنه موجب  رد و بدل های پیام هایی میان برخی سران و لایه های پنهان ونیمه آشکارفتنه شده است.

در پی عدم همراهی برخی از افراد و چهره های موثردر جریان فتنه در ماه های اخیر با میرحسین موسوی و فعال سازی تشکیلات موازی تحت عناوین مختلف بویژه شاخه ای استانی بنیاد باران،میرحسین موسوی پی به بروز این شکاف برده و از هم اکنون پیام هایی را به برخی لایه ها و افراد موثر جبهه اصلاحات ارسال کرده است.
ایفای نقش تقسیم کار شده و هدف گذاری شده،حضورموثر در جریانات و موضع گیری ها،عدم سازش مواردی بوده که گفته می شود مورد تاکید موسوی بوده است.
ازدیگر سو موسوی به برخی دیگر از عوامل پنهان فتنه نیزانتقادهایی مبنی برعدم التزام آن ها به حمایت هایشان از جریان سبزارسال کرده است.
در همین زمینه گفته می شود میرحسین موسوی اخیرا به این افراد اولتیماتوم داده که درصوتر تداوم این رویه و عدم التزام آنها به تعهداتشان، به تنهایی راه را ادامه خواهد داد و سازشکاران را افشا خوهاد کرد.
منابع آگاه در این زمینه معتقدند هشدار موسوی در این شرایط فارغ از عبور حامانیش از وی به دلیل نزدیکی برخی از آن ها به نظام بوده و وی خواهان موضع گیری شدید اللحن و حمله آن ها به تمام ارکان نظام می باشد.
،یکی از توهمات میرحسین موسوی که تاکنون وی از آن رنج می برد تلاش برای خیابانی کردن شرایط می باشد که این مساله با اطلاع دوستان وی نیز رسیده ولی انها تحرکات خیابانی را پایان یافته عنوان کرده اند.


 

 

 

کاسبی از حجاب توسط بی حجابان!

نکته ای که جای تاسف شدید دارد اینکه از ظواهر امر بر می آید فروشندگان زن این مکانها هیچ گونه اعتقادی به مبحث حجاب و عفاف نداشته و در عین ناباوری خانمهای فروشنده ای که بدترین نوع پوشش و آرایش های غلیظ را دارا می باشند شما را توصیه و دعوت به خرید چادر و سایر پوشش های اسلامی می کنند!
متاسفانه امروزه سوء استفاده از ابزار دین و مذهب برای کسب درآمد بیشتر تبدیل به حرفه وشغل برخی افراد گردیده است.

البته نفس سود آوری از مایحتاج دینی مردم عیب نمی باشد امّا زمانی اینکار رنگ خدعه و نیرنگ و شیطانی به خود می گیرد که عده ای بی اعتقاد به اصول و مبانی اسلامی به منظور کسب درآمد بیشتر برای مومنین نیازتراشی کرده در حالیکه هیچ گونه اعتقادی به آرمانها و ارزشهای مسلمانان نداشته و نتیجه ای جز سودآوری را در ذهن خود دنبال نمی کنند.

بعد از ترفندهای پیاپی برخی تولید کنندگان نسبت به مبحث و مسائله حجاب که منجر به ورود انواع و اقسام پوششهای نوظهور ملی و اسلامی گردید و قداست حجاب برتر را به بازیچه گرفت، اینک با گذری در بازار و فروشگاههای حجاب به عمق اهداف صرفا اقتصادی نیازتراشان مذهبی پی خواهیم برد.

اگرچه با تمامی تبلیغات صورت گرفته پیرامون چادر ملی و امثال آن، تاکنون کسی قادر به پاسخگویی پیرامون مزایای "چادر ملی" نسبت به چادر سنتی نشده است امّا متاسفانه روز به روز این نوع پوشش و مشابه آن که هیچ رنگ و بویی از حجاب برتر را نداشته و بیشتر شبیه به مانتوهای تنگ و لباسی برای خود نمایی بیشتر برخی بانوان بوده، فضای اغلب فروشگاهها و مغازه های حجاب و عفاف را از آن خود کرده است.

دردآور تر از این موضوع مشاهده بانوانی با ظاهر بسیار نامناسب  بعنوان فروشندگان و عرضه کنندگان محصولات حجاب در این نوع فروشگاهها می باشد.

به گزارش خبرنگار ما از شهر ری، در باب القبله حرم ملکوتی حضرت شاه عبدالعظیم حسنی پاساژیست که زائران برای ورود به حرم از آن عبور می کنند.
 با مراجعه به این مجتمع تجاری چند فروشگاه محصولات حجاب توجه شما را به خود جلب می کند امّا نکته ای که جای تاسف شدید دارد اینکه از ظواهر امر بر می آید فروشندگان زن این مکانها هیچ گونه اعتقادی به مبحث حجاب و عفاف نداشته و در عین ناباوری خانمهای فروشنده ای که بدترین نوع پوشش و آرایش های غلیظ را دارا می باشند شما را توصیه و دعوت به خرید چادر و سایر پوشش های اسلامی می کنند و آنرا بعنوان بهترین هدیه شما به مادر، همسر و خواهرتان معرفی می کنند!

این در حالیست که مبلغین و عرضه کنندگان محصولات حجاب در کشوری مسلمان چون ایران خود باید الگویی برای دیگران بوده و الا تعبیر" کاسبان دین و مذهب" و ملعونین خدواند متعال و اهل بیت عصمت و طهارت کمتر مذمتی است که مستحق آن خواهند بود

لازم بذکر است به گفته اندیشمندان اسلامی، "حجاب" به معنای پوشش اسلامی بانوان، دارای دو بُعد ایجابی و سلبی است. بُعد ایجابی آن، وجوب پوشش بدن و بُعد سلبی آن، حرام بودن خودنمایی به نامحرم است؛ و این دو بُعد باید در کنار یکدیگر باشد تا حجاب اسلامی محقق شود؛ گاهی ممکن است بُعد اول باشد، ولی بُعد دوم نباشد، در این صورت نمی‎توان گفت که حجاب اسلامی محقق شده است.
 
 

 

ماجرای شکایت آیت الله خزعلی از موسیقی‌های صدا و سیما به رهبری
عکس العمل رهبری هنگام پخش موسیقی‌های تند از صدا و سیما

من بارها دیده‌ام که وقتی تلویزیون یا رادیو موسیقی تند و شبه ناکی پخش می‌کند، آقا بلافاصله می‌گویند خاموش کنید. ما هم که پس از مدتی دستمان آمده بود که آقا در مقابل این نسخ موسیقی‌ها، حساسیت نشان می‌دهند، خاموش می‌کردیم.
 محسن جوادیان از محافظین سابق مقام معظم رهبری درباره عکس العمل رهبری هنگام پخش موسیقی‌های تند و شبه ناک صدا و سیما می‌گوید:

من بارها دیده‌ام که وقتی تلویزیون یا رادیو موسیقی تند و شبه ناکی پخش می‌کند، آقا بلافاصله می‌گویند خاموش کنید. ما هم که پس از مدتی دستمان آمده بود که آقا در مقابل این نسخ موسیقی‌ها، حساسیت نشان می‌دهند، دیگر قبل از تذکر ایشان در ماشین یا هر جای دیگر وقتی رادیو چنین موسیقی‌هائی پخش می‌کرد، خاموش می‌کردیم.

از دیدگاه ایشان اینکه صدا و سیما پسوند اسلامی دارد دلیل بر حلیت تمامی آنچه پخش می‌کند، نیست. البته ایشان معتقدند که در این گونه موارد همه‌ی افراد باید حساسیت نشان دهند. من یادم هست یکبار آیت الله خزعلی از موسیقی‌های صدا و سیما به ایشان شکایت کرد [آقا] فرمودند: «من به سهم خودم تذکر می‌دهم، اما شما خودتان هم باید تذکر دهید، امر به معروف و نهی از منکر به همه واجب است.»
 
 

 

تردید در وجود توهمی بنام اصولگرایی
 اصولگرایی واقعا وجود دارد؟ یا آنچه موجود است اصولگرایانی غیرهمسو وبانام مشترک هستند؟


 

 جریان موثر و ریشه دار اصولگرا در مقطع کنونی باید پرسش های مهم ذیل را پاسخ دهد:
الف- آیا تصویر "اصولگرایی" موجود مطلوب است یا خیر؟ و یا صرفا اسم مشترک بر همه آن کسانی است که جریان تجدید نظر طلب را نفی می کنند؟
به عبارتی، آیا با تحولات شدید پدید آمده سیاسی و حذف و یا سکوت و یا حضور غیر موثر رقیب تاریخی این جریان، اکنون ما شاهد "اصولگرایی" هستیم یا "اصولگرایانی" که در نام و عنوان مشترک ولی در گرایش ها
 مختلف الجهت و بعضا در مسیرها متنافر؟
ب- با توجه به مسائل نوپدید جامعه ایرانی و پرسش ها و معضلات نسل نو، تعاریف، تقسیم بندی ها، مراجع فکری و خط مشی ها و رویکردهای پیشین اصولگرایان برای اداره صحنه سیاسی کافی و مفید است یا خیر؟
ج- آیا روابطی که پیش از این توسط جریانات و احزاب اصولگرا با یکدیگر، با شیوخ و ریش سفیدان، با روحانیت و تشکل های روحانی و حتی با مقام ولایت تعریف شده است، هنوز کارایی دارد یا پس از حدود سه دهه باید تعاریف جدیدی را پیشنهاد کرد؟
د- فضای سیاسی آینده را چگونه باید ترسیم کرد؟ در رقابت بااصلاح طلبان جدید، در رقابت با اصلاح طلبان باقیمانده، در فضای بدون رقابت و یکه تازانه، یا در رقابت با نیروهای اصولگرای دیگر؟ یا به عبارتی نبرد اصولگرا- اصولگرا.

ه - و حتی فراتر از همه این ها، با توجه به دستاوردهای به دست آمده طی سه دهه بویژه دهه اخیر آیا باید سطح توقع حکومتی در حوزه دینداری از توده مردم چون گذشته تعریف شود و یا تعاریف جدیدی ممکن است که گستره بیشتری را زیر چتر ارزش های نظام جمع کرده و از سطح اصطکاک حکومت با مردم بکاهد؟

این روزنامه سپس توصیه کرده است:

 اگر رهبری یا مدیریت واحد اصولگرایان در حال حاضر به دلیل تعارض چهره های شاخص و یا معضلات فیما بین امکان پذیر نباشد، حداقل ستاد فراگیر یا شورای عالی اصولگرایان شکل گرفته و در وهله نخست با تصویب مانیفست یا اعلامیه مواضع و رویکردهای کلان جریان اصولگرا به ساماندهی وضعیت موجود بپردازد. طبعا لازمه این امر وزن کشی مجدد نفوذ رجال سیاسی، مذهبی اصولگرا و احزاب نه از منظر حضور در مناصب سیاسی بلکه از جهت میزان نفوذ و پذیرش مردمی است.
 

 

 

علت 20 سال دوری موسوی از سیاست
رهنورد در خصوص اینکه چرا موسوی 20 سال خارج از سیاست بوده است گفت:فکر می کرد افراد برجسته ای مثل آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی بر مسند امور هستند؛ از این رو دلیلی نمی دید پا وسط بگذارد.

وی با بیان اینکه در زمان مسئولیت خودش در دانشگاه الزهرا اجازه نداده است حراست دانشگاه به دختران بی حجاب تذکر دهند، گفت:در مورد پوشش شان هم فشاری روی دختران دانشجو نمی گذاشتم انجام شود .اولین کاری که کردم این بود که محافظان جلوی درب دانشگاه را که به پوشش خانم ها ایراد می گرفتند حذف کردم.

وی سپس در تئوری جدید خود این حذف حراست را باعث افزایش تعداد دانشجویان دکترا دانست و ادامه داد:این اقدامات سبب شد دانشگاهی که فقط در یک رشته دارای فارغ التحصیل دکترا بود امروز در 8رشته دارای دکترا است.

رهنورد در خصوص اینکه چرا موسوی 20 سال خارج از سیاست بوده است گفت:فکر می کرد افراد برجسته ای مثل آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی بر مسند امور هستند؛ از این رو دلیلی نمی دید پا وسط بگذارد.

وی در عین حال به اختلاف خود با موسوی در این زمینه اشاره کرد و گفت:من اما همیشه منتقد بوده ام... کتاب من 30 سال پیش مورد نقد یا بهتر بگویم مورد سرکوب فکری واقع شد روشن است که چقدر مورد فشار جریانهای واپس گرا بودم.

 

 

 

 

نگرانی یک سایت اپوزیسیون از ترکیب تیم حفاظتی میرحسین موسوی
نگرانی درباره عدم حفاظت از موسوی
سایت جرس از سایتهای وابسته به اپوزیسیون که گفته می شود به عطاء الله مهاجرانی وابسته است از آشفتگی در تیم حفاظت موسوی خبر داد و ازاین اتفاق ابراز نگرانی کرد!

این سایت نوشت:تیم حفاظت بدون مسئول رها شده و نبودن سرپرست، که موجب نابسامانی و آشفتگی تیم حفاظت موسوی شده مایه نگرانی دوستداران و طرفداران اوست.

سایت مزبور افزود: افرادی که در این سه ماه به تیم محافظان موسوی پیوسته اند سابقه کاری مشخصی ندارند و کسی نمی داند آنها کیستند و از کجا پیدایشان شده است.آنهاافرادی بدون تجربه و با سابقه کاری نا مشخص هستند ،تا آنجا که اطرافیان موسوی هر لحظه بیم آن را دارند که برای وی اتفاقی ناگوار رخ دهد!



:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 26 / 5 / 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد