نوشته شده توسط : رزمنده

 

قطع‌رابطه بالندن بدون‌ملاحظه آقازاده‌ها

حجت الاسلام علی محمد بزرگواری نماینده مردم کهکیلویه و بهمئی در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با رسا در رابطه با طرح قطع رابطه با دولت انگلستان بیان داشت: ملت ایران هیچگاه از استعمار پیر انگلیس خیری دریافت نکرده است.

وی افزود: اینکه بعضا عنوان می شود جمهوری اسلامی از قطع رابطه با دولت انگلستان ضرر خواهد کرد، حرف غلطی است چرا که مطمئنا این موضوع برعکس بوده و آن کس که از این قطع رابطه ضرر می بیند دولت استعماری انگلستان است.

نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی توان به خاطر حضور برخی آقازاده ها در آن کشور، ملاحظاتی را برای تخفیف در تنبیه دولت انگلستان قائل شویم گفت: مجلس شورای اسلامی برای قطع رابطه با استعمار پیر انگلستان ملاحظه ای به نام آقازاده ها ندارد.

وی ایراد داشت: ارتباط دولت انگلستان در سالهای پیش از انقلاب با کشورمان و سایر کشورهای جهان سوم ارتباط گرگ و میش بود به همین خاطر نمی توان این ادعا را مطرح کرد که ما از قطع ارتباط با استعمار پیری که منافعش با سیاه کردن روزگار اهالی مشرق زمین تامین شده باعث ضرر است.

عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: در رابطه با برخی ملاحظات دیگر هم که بعضا به عنوان ارتباطات فرهنگی و علمی مطرح است باید بگویم که باید ببینیم که ارزش حفظ آنها چقدر است! آیا به اندازه خصومتهای علنی این دولت علیه نظام اسلامی می باشد؟ در غیر این صورت به طور قطع لازم است با برنامه ریزی و تامین نیازهر چه زودتر این ارتباط ها قطع شود.



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

پاداش 5 میلیونی سلفی ها برای آدم کشی

به گزارش کلمه به تازگی سران گروهک وهابیت و سلفی طی ابلاغیه به سرگروههای فعال خود در شهرهای سنندج ،مریوان ، پاوه و سقز اعلام نمودند ، افراد بریده و آموزش دیده از سایر گروهکها و یا افراد متفرقه که سابقه فعالیت نظامی دارند را شناسایی و جذب نمایند.

گفته می شود گروهک مذکور قصد دارند از این افراد در حذف اعضای گروهک جهادی شامل افراد هویت آشکار شده ، بریده و وابسته به سازمانهای اطلاعاتی کشور استفاده نماید.
سرشاخه های گروهک به افراد شناسایی شده مبلغ 1000000تومان حقوق ماهانه و برای حذف هر نفر 5000000 تومان پاداش در نظر گرفته است.


 



:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 


 وجود سوال‌هاي به‌حق و فراوان از سران فتنه كه هنوز در ذهن هوشمند و پرسش‌گر عموم مردم وجود دارد، به دريافت پاسخ از تحليل‌گران و آگاهان به واقعيات مسائل پشت پرده طراحي شده در محافل پنهاني فتنه‌سازان نيازمند است.

براين اساس اقدام به انتشار پاره‌اي از سوالات بي‌شمار مطرح در افكار عمومي پيرامون چند موضوع نموده ايم

الف) قتل‌ها، شهيد تراشي‌ها، بازداشت‌ها و اعترافات
1. جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه خانم ندا آقا سلطان روز شنبه 30 خرداد بعد از آنكه نيروهاي انتظامي و بسيج، بر اوضاع مسلط شدند، در يك خيابان فرعي به قتل رسيد و بعضي محافل، قتل او را به نظام منتسب كردند. اگر واقعا نظام در قتل او دخيل بوده، بايد به اين سوال پاسخ گفته شود كه دولت و نظام از اين قتل چه انگيزه‌اي داشته و چه سودي _ جز زيان_ برده است؟

به نظر شما چه فرد يا گروهي در اين واقعه دست داشت و از آن سود برد؟

جناب آقاي موسوي! در مورد قتل خانم ندا آقا سلطان آيا تاكنون از خود سوال كرده‌ايد كه:

2. چطور چند دوربين از مدتي قبل از قتل، وي را تعقيب و مانيتور مي‌كردند؟
3. چرا وقتي هم كه گلوله به سمت ايشان شليك شد، فيلمبرداران به جاي فرار و پناه گرفتن، با آرامش به كار خود ادامه دادند؟

4. چگونه در كمتر از پانزده دقيقه پس از مرگ ندا، فيلم ترور او از سي‌ان‌ان پخش گرديد؟ مي‌دانيد كه فقط با فيلمبرداري توسط موبايل ماهواره‌اي و ارسال از طريق همان موبايل، و با هماهنگي قبلي مي‌توان اين سرعت اطلاع رساني را توجيه نمود.

5. جناب آقاي موسوي! چرا براي روشن شدن اين موضوع، شما نيز همصدا با مسئولان كشور، هيچگاه رسما از دولت انگليس نخواستيد تا آرش حجازي (از متهمان ترور ندا) را به ايران مسترد دارد تا حقيقت روشن شود؟
6. چطور است كه آقاي آرش حجازي دو روز قبل از قتل ندا به ايران مي‌آيد و فرداي آن روز از ايران مي‌رود و اتفاقا! در لحظه ترور، در صحنه حضور دارد و چند روز بعد در استوديوي بي‌بي‌سي فارسي با اين شبكه خبري مصاحبه مي‌كند؟

7. آيا مي‌دانيد كه اين فرد با آقاي ابوالفضل فاتح از مسئولان ارشد ستاد جناب عالي نيز ملاقات داشته است؟ مي‌توانيد اعلام كنيد كه در ملاقات اين دو چه مسايلي مطرح شده است؟

8. چرا رسانه‌هاي غربي كه قتل خانم ندا آقاسلطان را در حمايت از جناب عالي و جنبش سبزتان، پوشش گسترده و كم سابقه‌اي دادند، در انعكاس قتل خانم دكتر مروه شربيني_ كه توسط يك جنايتكار نژاد‌پرست آلماني به جرم دفاع از حجاب خويش در محوطه دادگاه آلمان با هجده ضربه چاقو به قتل رسيد_ كم‌كاري كردند و اين قتل مظلومانه را هيچ پوششي ندادند؟ چرا شما هيچگاه سوء استفاده رسانه‌هاي استكباري از اين واقعه را محكوم نساختيد؟

9. چرا انگلستان از استرداد اين متهم خودداري مي‌كند؟

10. جناب آقاي موسوي! از داستان دروغين «ترانه موسوي» چه كسي بهره‌برداري كرد و اين ماجرا به نفع چه كسي تمام شد؟ چرا هيچ كس نمي‌تواند همسايه يا همكلاسي يا خانواده وي را معرفي كند؟ چرا حتي يك كارت شناسايي از اين هوادار شما در دست نيست؟
11. جناب عالي با چه انگيزه‌اي ترانه موسوي را طرفدار كشته شده خود معرفي كرديد؟

12. جناب آقاي موسوي! بر اساس كدام اطلاعات موثق، اطرافيان جناب عالي به خانواده خانم سعيده پورآقايي_ كه زنده بود اما از خانه فرار كرده بود _ خبر قتل او را دادند و خانواده وي را به برگزاري مجلس ترحيم متقاعد ساختند؟ چرا جناب عالي در مجلس ترحيم دروغين آن خانم شركت جستيد؟

13. جناب آقاي موسوي! چرا نزديكان شما (آقاي عليرضا بهشتي و ...) اسامي بعضي فوت‌شدگان سالهاي گذشته و اموات مجهول‌الهويه و بي‌ارتباط با اغتشاشات و يك دختر فراري از خانه را در فهرست طرفداران كشته شده شما قرار داده‌اند؟
14. جناب آقاي موسوي! چرا نزديك‌ترين افراد به جناب‌عالي (همچون آقاي عليرضا بهشتي) با انتشار فهرستي واهي و غيرمستند، اصرار داشتند كه تعداد كشته‌هاي حوادث اخير را به 72 تن برسانند؟ آيا اين امر را يك بازي پلشت با مقدسات نمي‌دانيد؟ اكنون كه دروغين بودن آن فهرست آشكار شده است چرا جنابعالي با اين نحوه استفاده ابزاري از مقدسات، مقابله نمي‌نماييد و آن را محكوم نمي‌كنيد؟

15. جناب آقاي موسوي! آقاي كروبي ادعا كرد كه، پسران جوان و دختران بازداشتي حوادث اخير در زندانها مورد تجاوز قرار گرفته‌اند. اين اتهام سنگين، حيثيت بازداشتي‌ها را مخدوش ساخت و اعتراض همگان _ از جمله دستگير شدگان_ را عليه گوينده اين جملات برانگيخت. چرا جناب‌عالي در مقابل بي‌ابرو نمودن اين جوانان، هيچ عكس‌العملي نشان نداديد و هنگامي كه آقاي كروبي بدون ارايه مستندات، ناچار به عقب‌نشيني شد، سخنان او را محكوم نكرديد و حساب خود را از ايشان جدا نساختيد؟

16. جناب آقاي موسوي! آيا جناب‌عالي نيز معتقد‌يد كه اعتراضات بعضي بازداشت‌شدگان بر اثر استفاده از قرص‌هاي روانگردان بوده است؟ در اين صورت چرا جمع زيادي از آنها (همچون آقايان بهزاد نبوي، مصطفي تاج‌زاده، محسن ميردامادي، عبدالله رمضان زاده، محسن صفايي فراهاني، فيض ‌الله عرب سرخي، محمد قوچاني) تحت تاثير اين قرص‌ها قرار نگرفته‌اند و تاكنون (پائيز 1389) حاضر به توبه و اعتراف و انجام مصاحبه نشده‌‌اند؟!

17. جناب آقاي موسوي! اگر فرضا ادعاي جناب‌عالي را بپذيريم، كه آقايان عطريان فر و ابطحي تحت شكنجه اعتراف كرده‌اند لطفا بفرماييد كه چرا آقاي عطريان‌فر، كه به گفته خودش پيش از انقلاب در مقابل شكنجه‌هاي سخت ساواك مقاومت ورزيده و اعتراف نكرده بود، اكنون چند روز پس از بازداشت، لب به اعتراف مي‌گشايد؟ ايا غير از اين است كه قبل از انقلاب در برابر ساواك خودرا محق مي‌دانست و اينك در برابر ملت، خود را بر حق نمي‌داند؟

18. جناب اقاي موسوي! مي‌دانيم كه آقاي حجاريان به دليل ناتواني جسمي در طول بازداشت، در مجموع، شرايط مناسبي داشت و حتي استخر اختصاصي براي آب درماني در اختيار وي بود. جناب‌عالي كه اعترافات آقايان ابطحي و عطريان‌فر را ناشي از شكنجه دانستيد، آيا اعترافات آقاي حجاريان را نيز ناشي از شكنجه مي‌دانيد؟

ب) دخالت‌هاي بيگانگان، انقلاب نرم و همراهي عناصر داخلي
19. دخالت‌ها:
جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه: امام رحل فرمودند: «آن روزي كه آمريكا از ما تعريف كند، بايد عزا گرفت» با توجه به اين فرمايش، توجه شما را به اخبار زير، كه بخش بسيار ناچيزي از مجموعه اخبار حمايت سران دولتمردان آمريكايي و استكبار از جناب‌عالي است، جلب مي‌كنيم؟
خانم هيلاري كلينتون وزير خارجه آمريكا روز جمعه 22 خرداد ماه (همان روز برگزاري انتخابات در ايران) در نخستين واكنش‌ها بحث تقلب در انتخابات را به صورت سربسته مطرح كرد و گفت: «اين نشانه‌هاي بسيار مثبتي است كه مردم ايران مي‌خواهند صدايشان شنيده و راي آنها شمرده شود.»

* باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا كه برخلاف سلف خويش، دستان چندني‌اش را زير دستكش سفيد پنهان كرده بود، در روزهاي پس از انتخابات و در بحبوحه اغتشاشات تهران به ميدان آمد و نقاب از چهره برداشت و ژست عدم مداخله را كنار گذارد و عده‌اي آشوبگر را _ كه از بدنه اصلي ملت ايران جدا بودند و بسياري از آنها حتي در انتخابات شركت هم نكرده بودند _ «مردم ايران» خواند و اعلام كرد كه از تظاهرات در ايران حمايت مي‌كند و معتقد است كه صداي تظاهر‌كنندگان بايد شنيده شود.

* اوباما همچنين در حاشيه اجلاس سران G8 براي نخستين بار از شما صريحا نام برد و شجاعت فوق‌العاده و مواضع الهام‌بخش شما را ستايش نمود.

* سايت وزارت خارجه اسرائيل با حمايت از آشوبگران اعلام كرد: «آنها دنبال سرنگوني بودند نه اعتراض به انتخابات».

* پل ولفوويتز معاون سابق وزارت جنگ آمريكا و از طراحان حمله به عراق و افغانستان در مورد شما گفت: «او مرد بسيار شجاعي است، لازم است آ«ريكا با وي مستقيما تماس بگيرد و به هر حال بهتر است او بداند كه مي‌تواند يك خط ارتباطي مستقيم با ما داشته باشد.»
* به گزارش صداي آمريكا قطعنامه حمايت از جنبش سبز ايران براي تصويب به كنگره آمرياك ارايه شده است.

* خانم آنگلا مركل صدر اعظم آلمان كه بارها وابستگي خود به آمريكا و اسرائيل را به اثبات رسانده است، در اوج آشوب‌هاي خياباني تهران حمايت خويش را از اغتشاشگران اعلام و اظهار كرد كه خود را در كنار آنان احساس مي‌كند و از دولت ايران خواست كه با آنها برخورد نكند.

*برنارد كوشنر وزير خارجه فرانسه در حمايت از آشوبگران گفت: «من متاسفم كه به جاي روي باز، واكنشي نشان داده شده كه تا حدودي بي‌رحمانه است، بي‌رحمي راه‌حل نيست.»

*وزير خارجه آلمان برخورد دستگاه‌هاي حافظ امنيت با آشوبگران را غيرقابل قبول خواند و در حمايت از شبهه تقلب گفت: «گزارش‌ها از نقض مقررات راي‌گيري مايه نگراني است. من از مقام‌هاي تهران انتظار دارم اين اتهامات را به دقت زياد بررسي كنند و توضيحات جامعي ارايه دهند.»

*برنارد كوشنر وزير خارجه فرانسه ادعاي ايران مبني بر دخالت كشورهاي غربي در امور ايران را رد كرد و بلافاصله حرف خود را نقض كرد و خواهان آزادي كليه بازداشت‌شدگان در اغتشاشات تهران شد.

* وزير خارجه هلند روز يكشنبه 24 خرداد در قضاوتي جانبدارانه و عجولانه و در جهت حمايت از آشوبگران گفت: «مسلم به نظر مي‌رسد كه تدابيري براي نفوذ در صندوق‌ها مانند محدود كردن دسترسي به اينترنت و انسداد سيستم پيامك‌ تلفني ايجاد شده است.» وي افزود: «گزارش‌هاي تقلب در جريان راي گيري و شمارش آراء، مشروطيت انتخابات را تضعيف مي‌كند.»

* در روز دوشنبه 25 خرداد (سه روز پس از انتخابات) جوزف بايدن پا را فراتر مي‌گذارد و درباره نحوه برگزاري انتخابات در ايران تشكيك مي‌كند و در مصاحبه با NBC مي‌گويد: «سوالات خيلي زيادي درباره چگونگي برگزاري اين انتخابات وجود دارد.»

*به گزارش بي‌‌بي‌سي فارسي در روز دوشنبه 25 خردادماه سخنگوي وزارت خارجه آمريكا مي‌گويد: «آمريكا در مورد گزارش‌هاي مبني بر مخدوش بودن انتخابات ايران و همچنين بازداشت‌ افراد معترض عميقا نگران است» وي در ادامه مداخلات خود از دولت ايران خواست كه اتهام مخدوش بودن شمارش آراء مردم را جدي بگيرد و آن را به دقت مورد بررسي قرار دهد.

*به گزارش بي‌ بي‌سي خانم موكل صدر‌اعظم آلمان روز 31 خرداد و در اوج اغتشاشات تهران، خواهان بازشماري آراء شد و از مقامات ايران خواست تا از استفاده از زور عليه معترضان خودداري كنند و به خبرنگاران اجازه داده شود كه از ايران آزادانه گزارش تهيه كنند.

* روز دوم تير، وزير خارجه فنلاند، رضا نظر‌ آهاري سفير ايران را براي ابراز نگراني نسبت به خشونت‌هاي پس از انتخابات و درخواست‌ بازشماري آراء احضار كرد و در اظهاراتي مداخله‌جويانه برخلاف عرف بين‌المللي گفت: «فنلاند قويا استفاده مقام‌ها از خشونت را محكوم مي‌كند و اينكه آراء بايد به دليل ادعاهاي تخلف، بازشماري شود.»

* روز 5 تير در نشست مشترك خبري اوباما و مركل، پيوند اروپا و آمريكا عليه ملت ايران در حمايت از آشوب‌طلبان كاملا آشكار مي‌شود. اوباما شجاعت فوق‌‌العاده معترضين در ايران را مي‌ستايد و مي‌گويد: «رهبران ايران نمي‌توانند برخورد خشن با مردم معترض را پنهان كنند.»

* در 9 تير هيلاري كلينتون گفت: «در ارتباط با موضوع انتخابات، حكومت آشكارا با شكاف عظيمي در مشروعيت در نظر مردم خود مواجه است» وي سپس به حمايت از اغتشاشگران پرداخت و اظهار كرد: «موضع دولت آمريكا حمايت از اين ارزش بنيادين است كه بايد ديدگاه مردم شنيده و آراي واقعي آنان شمرده شود.»

* در قدم بعدي صدراعظم آلمان در 11 تير 88 خواست كه رهبران هشت كشور صنعتي جهان در جريان نشست هفته آينده در ايتاليا، پيام قاطع خود را به مقامات ايران ارسال كنند. وي خطاب به مقامات ايران گفت: «مقامات ايران به ويژه در عصر ارتباطات مدرن بايد بدانند كه ما از تمامي توانمان استفاده خواهيم كرد تا به كساني كه در جريان ناآرامي اخير در ايران دستگير شده‌اند، اين اطمينان را بدهيم كه آنها را فراموش نكرده‌ايم.»

* در مردادماه هيلاري كلينتون گزارشي از مداخلات پشت پرده آمريكا در اغتشاشات ايران ارايه كرد و گفت: «آنچه واقعيت دارد، اين است كه ما پشت پرده درباره حوادث اخير ايران و حمايت از معترضان، كارهاي زيادي كرده‌ايم» او گفت: «ما در وزارت امور خارجه در حمايت از معترضان حوادث اخير در ايران از جمله در فضاي سايبر و مجازي كاملا فعال بوديم» وي ادامه داد: «در واقع ما بدون اين كه در ظاهر، كار خاصي انجام دهيم، در پشت پرده كارهاي زيادي براي حمايت از معترضان خياباني انجام داديم و همچنان به حمايت خود از معترضان ادامه مي‌دهيم.»
وي سياست دولت متبوعش را در جريان آشوب‌هاي ايران اينگونه اعلام كرد: «ما نمي‌خواستيم بين تظاهرات معترضان و دولت ايران، گير بيفتيم، اما مي‌دانستيم اگر خيلي زود و خيلي تند وارد ميدان شويم، توجهات، خيلي زود جلب مي‌شود و دولت ايران از حمايت ما از مخالفان براي متحد كردن ايران بر ضد معترضان استفاده مي‌كند.»

* چند ساعت پس از سخنان هيلاري كلينتون وزير امور خارجه فرانسه هم اعتراف كرد: «سفارت اين كشور در تهران، براي حمايت از تظاهر‌كنندگان تحت تعقيب، از پاريس دستور گرفته بود.»

*نازك افشار كارمند ايراني سفارت فرانسه روز شنبه (17 مرداد)، سفارت فرانسه را يكي از مراكز امن براي تظاهر‌كنندگان در اغتشاشات اخير دانسته بود. وزير خارجه فرانسه در مصاحبه با روزنامه لوپاريزين گفت: نازك افشار سخني گفت كه درست بود.

* رضا پهلوي (شاهزاده ناكام) نيز گفت: راه من و موسوي اكنون به يك تقاطع رسيده است» همچنين وي در مصاحبه با اشپيگل به مقايسه موسوي با احمدي نژاد پرداخت و گفت: «البته كه بين اين دو، تفاوت اساسي وجود دارد. موسوي از خود شجاعت نشان داد آنگاه كه خواستار شمارش دوباره آراء شد.
اما شما بايد موقعيت دشوار موسوي را درك كنيد. در حال حاضر وي تا زماني كه يقين نكرده [كه] مبارزه مردم ادامه خواهد يافت، نمي‌تواند آنچه را كه مي‌خواهد، بگويد يا انجام دهد.»

*سازمان منافقين حمايت خود از جنبش سبز را اعلام كرد.

اينك اين سوالات مطرح است:

20. امام (ره) همواره قريب به اين مضمون را مي‌فرمودند كه: هر وقت دشمنان از شما تجليل و تعريف كردند، بايد در اصالت حركتي كه داريد، شك كنيد.

اينك كه همه دشمنان قسم خورده نظام به تمجيد از شما مي پردازند، آيا به اين جمله امام (ره) انديشيده‌ايد و عملكرد خود را به محاسبه نشسته‌ايد؟

21. مواضع مداخله جويانه و اقدامات هماهنگ اروپا و آمريكا عليه ملت ايران و در حمايت يكپارچه از جنبش سبز، چه هدفي را دنبال مي‌كند؟ چه شده كه آقاي اوباما كه در اوج حملات وحشيانه اسرائيل به غزه و كشتار كودكان و زنان فلسطيني، مهمترين دغدغه‌اش، انتخاب سگ براي دخترش بود، اكنون براي آشوبگران تهران دل مي‌سوزاند و در پاسخ به اين سوال كه آيا پيامي براي مردم ايران كه در خيابان‌ها هستند، دارد يا نه؟ مي‌گويد: «از كساني كه به شيوه‌اي مسالمت‌آميز به دنبال عدالت هستند، حمايت مي‌كنيم.»

22. آيا اين اظهارات از هماهنگي ميان آشوبگران در داخل ايران و حاميان مستكبر آنان حكايت نمي‌كند؟

23. آيا اين سخنان كه به شكل غيرمستقيم _ و بلكه مستقيم _ بحث تقلب در انتخابات را مطرح مي‌كند، آن هم در همان روز انتخابات_ آمريكايي بودن اين سناريو را تاييد نمي‌نمايد؟

24. با توجه به شواهد مذكور، اين همه پشتيباني جنايتكاران بين‌المللي از خودتان را ناشي از چه عاملي مي‌دانيد؟ آيا پيروي شما از راه اهل بيت‌ (عليهم‌السلام) و تبعيت‌تان از مسير امام راحل و پاسداري‌تان از خون شهدا و اهتمامتان بها جراي قانون اساسي باعث اين حمايت‌ها گرديده! يا خروجتان بر نظام اسلامي و تضعيف انقلاب، موجب اين همه شادي و تشويق شده است؟

25. چرا شما با صدور يك بيانيه _ در كنار ساير بيانيه هاي خود، اين مواضع را كه مداخله مستقيم در امور داخلي ايران بود، محكوم نكرديد و از آنان تبري نجستيد؟

26. جناب آقاي موسوي! در سال 2006 آقاي فيليپه كالوران رئيس جمهور مكزيك _ كه از همپيمانان آمريكاست _ در انتخابات رياست جمهوري متهم به تقلب آشكار شد و اين در حالي بود كه اختلاف رئيس جمهور پيروز از رقيبش فقط حدود نيم درصد آراء بود (برخلاف ايران كه اين اختلاف حدودا 50 درصد بود)؛ متعاقب اعلام نتايج، اعتراضات مردمي در مكزيك آغاز شد و دو ماه به طول انجاميد ولي در طول اين مدت، دولت آمريكا و رسانه‌هاي آمريكايي و غربي به سود رئيس جمهور منتخب و طرفدار آمريكا و به زيان رئيس‌جمهور شكت خورده و مردم، ساكت بودند. بدين ترتيب مي‌توان گفت كه سران و رسانه‌هاي غربي دلشان براي صحت انتخابات در كشورهاي مختلف نمي‌سوزد بلكه از هر كس كه منافعشان را بهتر و بيشتر تامين كند، حمايت به عمل مي‌آورند؛ اگر شما اين سخن را قبول نداريد بايد بگوييد كه چرا غرب در مقابل تقلب در مكزيك سكوت كرد ولي به ادعاي اثبات نشده شما مبني بر وقوع تقلب در انتخابات واكنش گسترده نشان داد و از جناب‌عالي حمايت جدي به عمل آورد؟
8. جناب آقاي موسوي! حدود يك هفته قبل از انتخابات ايران، مردم «پرو» در اعتراض به قرارداد تجارت آزاد ميان آمريكا و «پرو» دست به تظاهرات آرام زدند كه با سركوب وحشيانه دولت پرو 25 كشته و حدود 100 زخمي بر جاي ماند و به دليل همپيماني آلن گارسيا رئيس جمهور پرو با دولت آمريكا، آقاي اوباما و رسانه‌هاي آمريكايي هيچ اقدامي در محكوميت اين كشتار انجام ندادند، حال اين سوال مطرح است كه همان سران و رسانه‌هاي غربي چرا از شما و تظاهر‌كنندگان در ايران حمايت كامل به عمل آوردند؟

27. جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه آقاي مانوئل زلايا رئيس جمهوري قانوني هندوراس پس از آنكه همكاري‌هاي خود را با آقايان هوگو چاوز (رئيس‌جمهوري ضد‌آمريكايي ونزوئلا) و ايو مورالس (رئيس جمهوري ضد‌آمريكايي بوليوي) آغاز كرد ناگهان با يك كودتا از قدرت خلع و به خارج از كشور تبعيد شد. در جريان اين كودتا، دولت ايالات متحده به رهبري اوباماي دموكرات و رسانه‌هاي آمريكايي و اروپايي به دولت قانوني و رئيس جمهور بركنار شده هندوراس هيچ كمكي نكردند و نه تنها اقدام كودتا‌چيان را محكوم نساختند بلكه به نوعي، حمايت خويش را نيز از آنان ابراز داشتند.

28. با توجه به مطلب فوق، اين سوال مطرح است كه چرا رئيس جمهور و ساير مقامات آمريكا و مقامات اسرائيلي، فرانسوي، آلماني، ايتاليايي، انگليسي و ... و تمامي رسانه‌هاي آمريكايي و اروپايي به رئيس جمهور قانوني هندوراس هيچ كمكي نكردند لكن در جريان اعتراض شما به نتايج انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري ايران، به صورت يكپارچه و با تمام قوا به ميدان آمدند و بيشترين حمايت مادي و معنوي و پوشش تبليغاتي و رسانه‌اي را براي جناب‌عالي و آشوبگران خياباني فراهم آوردند؟
جناب آقاي موسوي! از يك سو جناب‌عالي بحق، بر بيگانه‌ستيزي انگشت تاكيد نهاديد و در بيانيه شماره 9 خود به صواب هشدار داديد كه «اگر خامي كنيم و بيگانگان را در ماجراي پس از انتخابات، دخالت دهيم به زودي پشيمان خواهيم شد» و از سوي ديگر اوباما رئيس جمهور آمريكا در كنفرانس خبري خود در حاشيه اجلاس G8 براي چندمين بار در امور داخلي ايران دخالت نمود و صريحا با ذكر نام، از جناب‌عالي حمايت كرد؛
سوالات:

29. چرا شما اين مداخله را محكوم نساختيد؟

30. چرا در مقابل حمايت سران فرصت‌طلب اسرائيل و انگليس و فرانسه و ايتاليا و آلمان سكوت اختيار كرديد و به تاسي از امام،‌ از آنان تبري نجستيد؟

***
جناب آقاي موسوي! جناب‌عالي به عنوان يك سياستمدار مي‌دانيد كه در عالم سياست، هيچگاه يك بازيگر سياسي روي بازي باخته و مهره مشكوك، شرط‌بندي نمي‌كند؛ صريح بگوييم، رئيس جمهور آمريكا كه از شما با ذكر نام حمايت نمود و وزير اور راهبردي رژيم صهيونيستي كه از شما و همسرتان با تجليل ياد كرد، قطعا مي دانستند كه شما با تودهني‌تان آنها را سنگ‌ روي يخ نمي‌كنيد.

31. آيا مي‌توانيد بگوييد كه آنها از كجا به اين اطمينان رسيده بودند؟

32. چرا شما با ابراز مخالفت نسبت به مداخلات آنها، استقلال و عدم وابستگي خويش به آنها را به رخ نكشيديد و اثبات نكرديد؟

جناب آقاي موسوي! در خبرها آمده بود كه عبدالله (پادشاه عربستان) 5 ميليون يورو به ستاد جناب‌عالي كمك كرده است.
33. اگر اين خبر صحت دارد، چرا شما اين مبلغ را پذيرفتيد و اگر اين خبر صحيح نبوده چرا آن را تكذيب نكرديد؟

34. اصولا چرا جناب‌عالي درباره اين شايعه كه بيگانگان و كشورهاي حاشيه خليج فارس، كمك‌هاي هنگفتي به ستاد شما داشته‌اند هيچگاه توضيحي نداديد.

جناب آقاي موسوي! معروف است كه گروهك جندالله به سركردگي عبدالمالك ريگي در جريان انتخابات در مصاحبه با بي‌بي‌سي، خود را طرفدار موج سبز معرفي نمود.
همچنين مسبوقيد كه اين گروهك‌ وهابي در اقدامي ناجوانمردانه دهها نفر از شيوخ قبائل و فرماندهان سپاه در سيستان و بلوچستان _ همچون سردار شوشتري_ را در «همايش وحدت» به شهادت رساندند.

سوالات:
35. آيا جناب عالي از حمايت اين گروهك تروريستي اعلام برائت نموديد يا خير؟

36. آيا شما اين اقدام جنايتكارانه را محكوم كرديد؟ اگر پاسختان مثبت است، چرا اين اعلام محكوميت در رسانه‌ها انعكاس نيافت؟ و اگر پاسختان منفي است، چرا محكوم ننموديد؟

37. آيا عدم محكوميت اقدام تروريستي آنها از سوي جناب عالي شبهه هماهنگي ميان ستاد شما با آن گروهك را در اذهان تقويت نمي‌كند؟

****
جناب آقاي موسوي! از جريان «سبز»_ كه جناب‌عالي علمدار آن هستيد_ افراد و گروه‌ها و كشورهاي مختلف حمايت كرده‌اند. در داخل، حمايت نهضت آزادي، مجاهدين انقلاب، حزب مشاركت و در خارج از كشور نيز حمايت‌هاي باراك اوباما، سران اروپا و رژيم صهيونيستي، سركرده منافقين، گروهك كمونيستي فدائيان خلق، رسانه‌هاي غربي (همچون VOA، BBC) و چهره‌هاي ضدانقلاب و وابسته‌اي همچون رضا پهلوي، نوري زاده و سازگارا از شما را شاهد بوديم. به عبارت ديگر در ميان هواداران راه سبز، كسان و گروه‌هايي قرار دارند كه اساسا در طول سي سال گذشته، با اسلام، انقلاب، امام، نظام جمهوري اسلامي، قانون اساسي و آرمانهاي شهدا در تقابل بوده و خواستار حكومتي سكولار و غيرديني هستند و براندازي نظام را آرزو مي‌كنند. جناب‌عالي اينك در يك پارادوكس قرار گرفته‌ايد، يا بايد همچون حربن يزيد رياحي، با يك تصميم سرنوشت‌ساز و تاريخي، راه خود را از آنان جدا نموده و به قطار انقلاب و ايران بپيونديد و يا بايد از آرمانهاي امام (ره) و شهدا انصراف داده و به اردوگاه ضدانقلاب بپيوندند.

38. جايگاه شما در ميان اين طيف گسترده كجاست و چرا تكليف خود را با آنان مشخص نمي‌فرماييد؟

***
جناب موسوي! مي‌دانيد كه سازمان منافقين حمايت خويش را از جناب‌عالي و جنبش سبز اعلام داشت و در خلال تظاهرات و آشوب‌هاي تهران تعدادي از عوامل منافقين با مقادير منابهي سلاح و مهمات دستگير شدند(خبرگزاري فارس، 88/3/31)و در خلال بازجويي نيز اعتراف كردند كه چندماه در مقر اشرف-در عراق-آموزش‌هايي مانند استفاده از سلاح، آتش ردن اتوبوس و حمله به پايگاه را ديده‌اند.

39. به اين ترتيب آبا باز هم اغتشاشات تهران را توسط مردم و به منظور صيانت از آراء خودشان مي‌دانيد؟

40. اساسا چرا اعلام حمايت‌هاي مكرر منافقين از خود را محكوم نساخته و صف خويش را از آنان جدا نكرديد؟
جناب آقاي موسوي! وقتي جناب‌عالي كانديداي رياست جمهوري شديد آقاي مهندس عزت‌الله سحابي اعلام كرد: «آقاي موسوي زودتر قهر مي‌كند و اين خصلت مي‌تواند اجراي خواسته‌هاي ما را در پي داشته باشد.»
سوالات:

41. خواسته‌هاي جريان ملي _ مذهبي چه بود كه شما را گزينه مناسب آن تشخيص دادند؟

42. آيا برخوردهاي جناب‌عالي پس از انتخابات، مويد اين سخن آقاي سحابي نبود؛ آيا شما با امام، شهدا، مردم، رهبري و نظام قهر نكرديد؟

43. آيا استعفاي شما در دوران نخست‌وزيري _ كه عتاب و تهديد امام راحل عليه شما را در پي داشت_ در آن مقطع به منزله قهر شما با امام و نظام و مردم نبود؟
جناب آقاي موسوي! در دوران قبل و بعد از انتخابات، عناصر معلوم‌الحال و وابسته‌اي همچون عليرضا نوري‌زاده، صادق صبا و محسن سازگارا در شبكه‌هاي لوس آنجلسي و انگليسي از جناب‌عالي طرفداري مي‌كردند.

44. چرا شما حمايت آنها از خويش را محكوم نكرديد و صف خود را از آنان جدا نساختيد؟
جناب آقاي موسوي! باراك اوباما در حاشيه اجلاس G8 در اظهاراتي مداخله جويانه گفت: «موسوي به منشاء الهام‌بخش آن دسته از هموطنان خود تبديل شده است كه خواهان گشايش به سوي غرب هستند» جناب‌عالي به عنوان نخست‌وزير امام (ره) و پيرو ايشان آيا تاكنون به اين فكر كرده‌ايد كه:

45. چه عملكردي داشته‌ايد كه اين گونه مورد توجه شيطان بزرگ قرار گرفته‌ايد؟

46. مشي و منش شما چگونه بوده است كه به گفته اوباما به «منشاء الهام‌بخش» براي غربزدگان داخلي تبديل شده‌ايد؟

47. مگر امام راحل نفرمود: «آن روزي كه كارتر و ريگان [روساي جمهور وقت آمريكا] از ما تعريف كنند، معلوم مي‌شود در ما اشكالي پيدا شده است. آنها بايد فحش دهند و ما هم بايد محكم كارمان را انجام بدهيم» اينك با توجه به رهنمودهاي امام راحل، مشخص فرماييد كه چه اشكالي در كار شما پيدا شده كه سران آمريكا و انگليس و فرانسه و ايتاليا و اسرائيل از شما تعريف و تمجيد مي‌كنند؟
جناب آقاي موسوي! شما در بيانيه شماره 9 نسبت به امتياز دادن دولت دهم به بيگانگان هشدار داديد اينك اين پرسش‌ها مطرح است كه:

48. چرا خودتان مداخلات بيگانگان در امور داخلي ايران پس از انتخابات را محكوم نكرديد؟

49. چرا به حمايت سفارتخانه‌هاي خارجي از عناصر آشوبگر و حتي پناه دادن آنان به اغتشاش طلبان معترض نشديد؟

50. جناب آقاي موسوي! جنابعالي در بيانيه‌هايتان بر بيگانه‌ستيزي انگشت تكيه مي‌نهيد و بر حركت در مسير امام و شهداء و در چارچوب قانون اساسي اصرار مي‌ورزيد.
آيا تاكنون از خود پرسيده‌ايد كه چگونه امكان دارد كسي در خط امام باشد و آمريكا و اسرائيل و انگليس و منافقين و سلطنت‌طلبان و توده‌اي‌ها و ماركسيست‌ها او را تاييد كنند؟
جناب آقاي موسوي! در اوج اغتشاشات تهران در روز اول تيرماه 88 روزنامه اسرائيلي يديعوت آحارونوت به نقل از موشه يعالون (وزير امور راهبردي رژيم صهيونيستي) مي‌نويسد: «موسوي و همسرش روح جديدي به آزادي بخشيده‌اند، بنابراين من تكرار مي‌كنم، انقلابي در ايران روي خواهد داد.»

51. جناب‌عالي كه به درستي بر آرمانهاي امام (ره) پاي مي‌فشرديد، چرا حمايت سران رژيم صهيونيستي از خودتان را محكوم نكرديد و از آن جنايتكاران تبري نجستيد؟

52. عملكرد جناب‌عالي و همسرتان چگونه بوده كه جنايتكارترين عناصر روي زمين در موردتان چنين قضاوتي دارند؟

53. پس از انتخابات، شما هدايت چه جرياني را برعهده داشتيد كه سران صهيونيست‌را به سرنگوني نظام و وقوع يك انقلاب در ايران اميدوار ساخت و به طمع انداخت؟

54. جناب آقاي موسوي! مي‌دانيد كه بيگانه‌ستيزي از محكمات سيره و انديشه سياسي امام بود. حال اين سوال مطرح است كه چرا جناب‌عالي با هر بيانيه خويش، خوراك براي رسانه‌هاي بيگانه مهيا مي‌كنيد؟ چرا با يك موضعگيري قاطع و محكم، دشمن طمع ورز را از خود نااميد نمي‌سازيد؟
جناب آقاي موسوي! اخيرا سايت وابسته به آقاي عطاءالله مهاجراني و محسن كديور كه در خارج از كشور مديريت مي‌شود، در برابر اين سوال كه چرا آقاي موسوي و طيف سبز «حداقل براي حفظ ظاهر هم كه شده عليه آمريكا و اسرائيل و منافقين و سلطنت‌طلب‌ها موضع نمي‌گيرند؟» مدعي شده كه آنها اهل ظاهر‌سازي و ريا نيستند و ظاهر و باطنشان يكي است.

سوالات:
55. آيا جناب‌عالي اين پاسخ را پذيرفته‌ايد؟ اگر نه، به سوال فوق چه پاسخي مي‌دهيد؟

56. اگر پاسخ فوق صحيح باشد، آيا امام امت و مقام معظم رهبري كه مطالب زيادي را به حق عليه آمريكا و اسرائيل و ... فرموده‌اند و نيز ملت رشيد ايران كه در هر تكبير خويش نداي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل را نيز سر مي‌دهند اهل تظاهر و ريا هستند؟

57. جناب آقاي موسوي! مسبوقيد كه طرح ادعاهايي همچون «تقلب» زمينه مناسبي به بيگانگان داد تا دخالت گسترده را در ايران سامان دهند و به كشور عزيزمان بار ديگر چشم طمع بدوزند؛ به نظر جناب‌عالي آيا وقايع پس از انتخابات نوعي «گريز از استقلال» و همكاري نانوشته با قدرت‌هاي خارجي محسوب نمي‌شود؟

***
جناب آقاي موسوي! آقاي حسين رسام تحليلگر ارشد سفارت انگليس طي اظهاراتي در دادگاه اعلام كرد كه: دبير اول سياسي سفارت انگليس در تهران، به ستاد جناب عالي آمده و با مسئولان تبليغاتي و مشاوران شما جلسه داشته است.
وي رابط خود با ستاد شما را آقاي ماهر (مشاور جناب‌عالي) معرفي كرده و اذعان نمود كه در تماس هاي خود مي‌كوشيده است كه اين انتخابات را به نقطه عطفي براي تغيير رفتار نظام، يا تغيير كليت آن تبديل سازد. با توجه به اظهارات آقاي رسام:
58: آيا جناب‌عالي از حضور دبير اول سفارت انگليس در ستاد خود مطلع بوديد يا خير؟

59. آيا شما از رابطه آقاي ماهر با وي اطلاع داشتيد يا نه؟

60. چرا در قبال اعترفات آقاي رسام، موضعگيري نكرديد؟

جناب آقاي موسوي! آقاي حسين رسام تحليلگر ارشد سفارت انگليس طي اظهارات خود در دادگاه به حضور بي‌سابقه و گسترده ديپلمات‌هاي ارشد سفارت مزبور در تظاهرات به طرفداري از جناب‌عالي (حتي با استفاده از پوشش سبز رنگ) اذعان كرد. اين اظهارات از سوي آقاي ديويد ميليبند وزير خارجه انگليس با اين مضمون كه «آنها در حال انجام وظايف ديپلماتيك خود بوده‌اند» مورد تاييد قرار گرفت.
61. با توجه به مطالب فوق، به نظر شما آيا نبايد براي قدرت‌هاي خارجي در اغتشاشات و آشوب‌هاي تهران، نقشي قائل شد؟


 



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

کلیپ مهران مدیری همچنان قربانی می‌گیرد؛ این بار اتاق فکر لندن!

همکار رسمی سایت جرس که خود از همکاران چندین تلویزیون و رادیوی اینترنتی و ماهواره‌ای است، تلویزیون‌های ضدانقلاب لس‌آنجلسی را به بی‌سوادی و آبروریزی متهم کرده است.

به گزارش کلمه، یکی از طنزنویسان سابق نشریات اصلاح‌طلب هم نسبت به پخش یک کلیپ طنز در اینترنت که با استقبال گسترده کاربران روبرو شده، واکنش نشان داد.

«ا. ن» که چند سالی است به خارج از کشور پناهنده شده و با سایت‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران همکاری می‌کند، ضمن حمله به همکاران خود در شبکه‌های ضدانقلاب لس‌آنجلسی، آنان را افرادی خوانده که باعث بی‌آبرویی جریان مخالف جمهوری اسلامی ایران شده‌اند.

وی همچنین بدون اشاره به اظهارات ضداسلامی و توهین‌آمیز همراه و دوست خود «اکبر گنجی»، از هتاکی شبکه‌های ماهواره‌ای انتقاد کرده و نوشته است: چه کسی حق می‌دهد یک دیوانه روانی در اتاقش در لندن یا لس آنجلس بنشیند و از صبح تا شب به پیامبران و ائمه‌ای که مردم به آن‌ها اعتقاد دارند، فحاشی کند؟

همکار رسمی ارگان اتاق فکر لندن که با مدیریت عطاءالله مهاجرانی و محسن کدیور به روز می‌شود، در ادامه از هجو و تمسخر این شبکه‌ها استقبال کرده و گفته است: وقتی بیست شبکه لس آنجلسی که زبان فارسی را نابود می‌کنند و دائما آن را ویران می‌کنند، وجود دارد، وقتی در یک برنامه تلویزیونی مجری تلویزیون کارش فحاشی به مخاطبان و مخالفان است و از شنیع‌ترین رفتار‌ها در مقابل دوربین استفاده می‌کند. وقتی شبکه‌ای فحش‌های چارواداری را مثل نقل و نبات بر سر مردم می‌ریزند، اتفاقا کار مدیری هجو نیست، چرا که اغراقی انجام نداده است، فقط بخشی از فحاشی که در این تلویزیون‌ها رایج است و در داخل کشور با عبور از خط قرمز می‌توان گفت، می‌گوید. مگر دروغی گفته شده است؟!

این مطلب درحالی از سوی «ا. ن» مطرح شده که خود او یکی از همکاران تلویزیون جدیدالتأسیس «رسا» است که به عنوان ارگان رسمی جریان ضدانقلاب داخلی شناخته می‌شود و موسسانی همچون مسیح علینژاد (معصومه قمی) و نیک آهنگ کوثر دارد.

البته این طنزنویس سابق نشریات اصلاح‌طلب، در بخش دیگری از مطلب خود ادعای بامزه‌ای را مطرح کرده و مدعی شده که مهران مدیری تاکنون بار‌ها افرادی را که حامی جمهوری اسلامی بوده‌اند هم مورد تمسخر قرار داده است! او از مرحوم «منوچهر نوذری» به عنوان یکی از این افراد نام برده است.

گفتنی است افزایش روزافزون شبکه‌های ماهواره‌ای ضدانقلاب که علیه ایران فعالیت می‌کنند، سبب شده است تا افرادی که هیچ سابقه فعالیت سیاسی و یا اجتماعی ندارند هم وارد این شبکه‌ها شوند و به عنوان کار‌شناس به فعالیت تخریبی علیه جمهوری اسلامی ایران بپردازند.

از سوی دیگر، وجود افراد مختلف در مدیریت این شبکه‌های ماهواره‌ای نظیر منافقین، سلطنت‌طلبان و اصلاح‌طلبان باعث درگیری‌های شدید لفظی و فحاشی گردانندگان این تلویزیون‌ها با یکدیگر شده است؛ مساله‌ای که در سال‌های اخیر دستمایه طنزپردازان کشور برای ساخت برنامه‌های بامزه قرار گرفته است.


 



:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی را بگیرد

سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.
پای سردبیر سابق روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" هم به پرونده سکونت مهدی هاشمی رفسنجانی در انگلیس و اتهاماتی که متوجه او است، باز شد؛ البته با ارائه یک نظریه بسیار بامزه!

"سیدمجتبی واحدی" سردبیر سابق و لندن‌نشین روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" که حتی در میان همکاران ضدانقلاب و اصلاح‍طلب خود هم با صفت تندرو و افراطی شناخته می‌شود، در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.

واحدی که اتفاقا مانند مهدی هاشمی در لندن به سر می‌برد، برای اثبات این نظریه جالب گفته است: مسئولان ارشد جمهوری اسلامی شخصاً از آقای هاشمی رفسنجانی خواهش کرده‌اند که مهدی هاشمی به ایران برنگردد. آن‌ها از برگشت مهدی هاشمی واهمه دارند؛ چون من یقین دارم که با برگشت مهدی هاشمی هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و محاکمه نخواهد شد.

وی که در پی مشخص شدن ارتباط مستمرش با بی‌بی‌سی انگلیس، صدای آمریکا و دیگر رسانه‌های غربی ترجیح داد در لندن بماند و در عوض از سردبیری روزنامه اصلاح طلب "آفتاب یزد" استعفا کند، در واکنش به ابراز تعجب خبرنگار دویچه‌وله از اظهاراتش ادعای بامزه دیگری را مطرح کرده و ضمن توهین به برخی مقامات کشور، گفته است: حداقل در لایه‏های پایین‏تر قوه‏ی قضاییه، دادستانی یا سپاه وانمود می‌شود که خواهان بازگشت مهدی هاشمی هستند؛ مثلا "مجتبی ذوالنور" نماینده‏ رهبر در سپاه پاسداران گفته بود ۳۶۰ زونکن، پرونده‏ی مهدی هاشمی است. به این‏ها از جاهای دیگری خوراک می‏دهند و می‏خواهند قضیه را خیلی طبیعی جلوه بدهند. من به یقین می‏گویم که این حرف‏ها جنبه‏ی تبلیغاتی دارد.

این حامی میرحسین موسوی در پایان این مصاحبه هم ادعا کرده که صدور حکم برای مدیرمسئول روزنامه ایران، یک "هشدار به احمدی‌نژاد" بوده است!

گفتنی است بر اساس گفته معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در زمان سردبیری‌ تحلیل های رسانه های آمریکایی و انگلیسی را در روزنامه تحت اختیارش منتشر و از لندن روزنامه آفتاب یزد را اداره می کرد.

البته پس از انتشار این موضوع، واحدی لندن نشینی و همکاری با رسانه هایی چون بی بی سی را به آفتاب یزد ترجیح داد.

 


:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

جلسه ی اضطراری برای بررسی پیامدهای حضور سید علی خمینی در مراسم 9 دی در منزل سید محمد خاتمی برگزار شد

به گزارش کلمه پس از حضور سید علی خمینی در مراسم 9 دی در مهدیه تهران، برخی سران اصلاحات و حامیان جریان فتنه پنجشنبه شب (غروب 9 دی) جلسه ای اصظراری برای بررسی پیامدهای این اقدام در منزل سید محمد خاتمی در منطقه جماران برگزار کردند.
هفته نامه 9 دی در این زمینه نوشت: در این جلسه چند ساعته که با حضور حدود 60 نفر از اصلاح طلبان و حامیان جریان فتنه برگزار شد، افرادی نظیر مهدی کروبی، سید حسن خمینی، سید یاسر خمینی، مجید انصاری، موسوی لاری، قدرت الله علیخانی، علی یونسی، موسوی بجنوردی، محمد علی ابطحی، نظام زاده و ... حضور داشتند.
اگرچه ظاهرا بررسی چگونگی برخورد با پیامدهای حضور سید علی خمینی در مراسم پاسداشت 9 دی علیه جریان اصلاح طلب و فتنه از جمله دلایل مهم تشکیل این جلسه‌ بود، اما تبعات روشنگری رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی علیه جریان فتنه در ایام سالگرد حماسه 9 دی بر روی افکار عمومی و نحوه برخورد سران این جریان با افشاگری‌ها مذکور هم در این جلسه مورد بحث و جمع بندی قرار گرفت.
گفته می‌شود تکذیب فوری دفتر امام درباره حضور سید علی خمینی در مراسم پاسداشت 9 دی و نیز ادعای اخیر کروبی در رد افشاگری رسانه‌ها علیه خود و دیگر سران فتنه و اعلام آمادگی برای محاکمه از جمله جمع بندی‌های این جلسه بوده است.


 



:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

زارعي: خاتمي دچار مرگي سياسي شده

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: خاتمي دچار مرگ سياسي شده كه هيچ‌گونه تنفس مصنوعي نمي‌تواند وي و يارانش را نجات دهد.

علي‌اصغر زارعي نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با فارس، در خصوص سخنان اخير خاتمي در جمع نمايندگان فراكسيون اقليت مجلس و شروط وي براي حضور اصلاح‌طلبان اظهار داشت: جريان فتنه 88 يك برنامه از پيش برنامه‌ريزي شده بود كه از حدود يك سال قبل از انتخابات 88 اصلاح طلبان با مانورهاي مختلف، بستر لازم را براي حضور در انتخابات و مطابق استراتژي‌هاي خارجي سامان بخشيدند.

وي افزود: خاتمي به دليل نوع تفكر و خطوط سياسي و شناختي كه دشمنان نسبت به روحيات شخصي و فردي او پيدا كرده بودند، مهم‌ترين گزينه‌اي بود كه از سال 87 ارتباط با استراتژيست‌هاي خارجي را براي سامان‌دهي براندازي در كشور با شعار حذف احمدي‌نژاد تعقيب كرد.

اين عضو هيئت رئيسه فراكسيون اصولگرايان در ادامه خاطرنشان كرد: خاتمي توانست برخي از مدعيان اصولگرايي را به دليل اختلاف و كينه‌شان نسبت به احمدي‌نژاد در سيستم خود سازمان‌دهي كرده و اردوگاه منسجمي را در برابر جريان اصولگراي ولايي سازمان‌دهي كند.

زارعي با بيان اينكه خاتمي از محوري‌ترين شخصيت‌هاي بود كه در فتنه 88 در پشت صحنه قرار داشت، تصريح كرد: خاتمي نقش ارتباط داخل و خارج و پشتيباني فكري از جريان فتنه را عهده دار بود.

وي ادامه داد: كساني كه در كف خيابان‌ها آشوب‌هاي خياباني را ايجاد كردند در واقع آتش هيجانات را به بهانه انتخابات 88 به وجود آوردند و از اتاق فكري كه خاتمي نيز در آن نقش فعالي داشت دستور مي‌گرفتند؛ در نتيجه خاتمي مرتكب خيانت‌هاي شد كه در تاريخ كشورمان كمتر كسي اين اشتباهات را مرتكب شده بود.

نماينده مردم تهران در خانه ملت با تاكيد بر اينكه ديدار برخي از اعضاي فراكسيون اقليت مجلس با خاتمي به شدت زير سوال و پرسش است، اضافه كرد: چگونه مي‌توان كسي را كه با طرح شعارهاي نظير تقلب در انتخابات و دروغ بزرگ به كشور و نظام جفا كرده مورد تفقد قرار داد؟

زارعي با اشاره بر اينكه صحبت‌هاي خاتمي در اين جلسه، حكايت از استراتژي جديد سران فتنه براي حفظ جاي پاي خود در حركت‌هاي اجتماعي دارد، گفت: هدف ديگر آنها جذب مجدد طيفي از اصولگرايان بي‌بصيرت و يا كم بصيرت است تا بتوانند به حيات سياسي خود ادامه دهند.

وي در پايان تاكيد كرد: خاتمي دچار مرگ سياسي شده كه هيچ‌گونه تنفس مصنوعي نمي‌تواند وي و يارانش را نجات دهد لذا در اين ميان آنچه مهم است بصيرت جريان اصولگرايي و افشاي شگردهايي ‌است كه مجددا در اتاق فكرهاي داخل و خارج برنامه‌ريزي مي‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

تهران عذرخواهی نشریه بیلد را خواستار شد

علی اکبر صالحی سرپرست وزارت امور خارجه ایران از گروه مطبوعاتی آکسل اشپیرنگر خواست از ایران عذرخواهی کنند .

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی لوریان لوژور : صالحی در گفتگویی با هفته نامه اشپیگل که دوشنبه به چاپ خواهد رسید در پاسخ به سوالی مبنی بر آنچه می تواند زمینه بازگشت این دو آلمانی به کشورشان را فراهم کند گفت :" اگر ناشر و هیئت تحریریه اذعان کنند که اشتباه کرده اند ، عذرخواهی کنند و تعهد دهند که دیگر چنین اشتباهی مرتکب نخواهند شد ، این حرکت بسیار مفید خواهد بود." صالحی افزود "آنها همچنین باید برخورد خود را منطقی کنند ،‌ اما باید اجازه داد روند قضایی به سرعت و عادلانه انجام شود چون در ایران قوا از هم استقلال دارند . " مدیریت موسسه مطبوعاتی آکسل اشپیرنگر و هئیت تحریریه نشریه بیلد ام زونتاگ در بیانیه ای از اظهارات سرپرست وزارت امور خارجه ایران ، به ویژه از این موضوع که می توان امید به بازگشت این دو خبرنگار را فراهم آورد ، استقبال کردند .

گیدو وستروله وزیر امور خارجه آلمان نیز از سخنان صالحی ابرازخرسندی کرد . وستروله اخیرا از همتای ایرانی خود، بخاطر فراهم کردن دیدار این دو آلمانی با خانوادهایشان در تبریز تشکر کرده بود .


دادستان عمومی و انقلاب تبریز گفته است : پرونده دو تبعه آلمانی بازداشت شده در تبریز در حال تکمیل تحقیقات است . بگفته موسی خلیل اللهی این افراد از زمان بازداشت بـارها به نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران اعتراف کرده اند . وی افزود: پرونده این 2 تبعه در دستگاه قضائی درحال بررسی است و روند عادی خود را سپری می کند و بعد از کامل شدن تحقیقات تصمیمات لازم درباره آن اتخاذ می شود . این 2 تبعه آلمانی 18 مهر در پـوشش گـردشگر در تبریز حضور یـافته و با عنوان خبرنگار ضمن جمع آوری اطلاعات با پسر 'سکینه محمدی آشتیانی' زن محکوم به قصاص در تبریز قصد مصاحبه داشتند کـه به علت نقض قوانین کشورمان دستگیر شدند . سکینه آشتیانی هم اعلام کرده است از این دو آلمانی شکایت خواهد کرد .
 
 



:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()